Masala, nase gore listskoroalen je napisao/la:Anđušić ga uvali.emir79 je napisao/la:Je li opet stari vikinger? Nema gdje pratitiMortemHz je napisao/la:GGGOOO hahahahaha

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Masala, nase gore listskoroalen je napisao/la:Anđušić ga uvali.emir79 je napisao/la:Je li opet stari vikinger? Nema gdje pratitiMortemHz je napisao/la:GGGOOO hahahahaha
Nemanja naš što je još gore!emir79 je napisao/la:Je li opet stari vikinger? Nema gdje pratitiMortemHz je napisao/la:GGGOOO hahahahaha
Pitari im zadaju muke na svim poljima.MortemHz je napisao/la:Nemanja naš što je još gore!emir79 je napisao/la:Je li opet stari vikinger? Nema gdje pratitiMortemHz je napisao/la:GGGOOO hahahahaha
Ti ne kritikuješ nego neosnovano vrijeđaš čovjeka i većina tvojih postova se svodi na vrijeđanje Husrefa i nazivanje pogrdnim imenima.robertkosar je napisao/la:Moras brate kritikovat i raditi pritisak na trenera na svaki nacin, dosta je kocijaskog rijecnika bilo sa klupe daj malo i igre i taktike. Kandjija je zakonSarajevoJeBordo je napisao/la:Usrefe odlazi!robertkosar je napisao/la:Hajmo 5 ti pogodak
Prijatelju ne mozes ocekivati da svake godine dobijes 2/3 igraca za prvi tim . Ovaj rez je napravljen na osnovu 4.godisnjeg rada.Sve ide kako treba 1/2 igraca iz svake generacije i za 2/3 godine cemo gledati FKS sa 1/2 stranca(vrhunska) aBd.Pitar6785 je napisao/la:Gledo sam prvo poluvrijeme ove juniore skroz bez idejno igramo. Samo onaj celavi na lijevom krilu je dobar.
Momci samo jednu po jednu utakmicu do titule.
Btw; Ja sam pisao prije muesec dana da je mustafic naj slabi junior al mi rekose da je on dosta mladzi od svih juniora, al ja mislim da on ima potencijala, posto ima masu brzinu visinu i tehniku samo tu treba malo vise utakmica.
Meni je saban sazrio da bude medzu prvi 11
Bas sam posao napisati "koe prvi".MortemHz je napisao/la:Prvi smo na tabeli.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Fouzi1, Fudo, Google Adsense [Bot], relativizam, SamoDaKazeem, skoJaa i 72 gosta.