FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisu oni nama problem na Kosevu nikad predstavljali,isto ko sto mi dole njima nista nemozemo,Obicno su ovi dueli bas domacinski nekako,kad ovako gledas.bukvalno da igramo 3 za 3 sa njima jel nema ni nula nikako.Oni su nas zadnji put u ligi digli na Kosevu 2013 godine i to se sjecam zavali ga Dalibor Silic u 90+ . Samo oni su ove sezone najlosiji u tih sigurno zadnjih 5 godina,mislim da cemo mi to glat uzeti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sve najbolje momcino.Mokes je napisao/la:Hvala, Anele, družeskoroalen je napisao/la:@Mokes sretan rođendan druže, sve najbolje.![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hvala, SabSabinho je napisao/la: Sve najbolje momcino.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
To je tada bila post Kukeši era. Jedan od najgorih perioda praćenja FKS. Nevjerovatna količina nesreće i negativne atmosfere. Pa i onaj autogol Trivunovića, da je izbije, zakuca je u rašljemiky_hz je napisao/la:Nisu oni nama problem na Kosevu nikad predstavljali,isto ko sto mi dole njima nista nemozemo,Obicno su ovi dueli bas domacinski nekako,kad ovako gledas.bukvalno da igramo 3 za 3 sa njima jel nema ni nula nikako.Oni su nas zadnji put u ligi digli na Kosevu 2013 godine i to se sjecam zavali ga Dalibor Silic u 90+ . Samo oni su ove sezone najlosiji u tih sigurno zadnjih 5 godina,mislim da cemo mi to glat uzeti.

Za nas je tada pogodio Travančić. Nismo tada loše igrali, ali je falilo realizacije.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pretjerivanje, kakva Sloboda. Cuj mi dobro prosli jbt. rekao bi covjek igrali protiv neke ekipe iz lige 5.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Tek sad vidiš koliko smo dobro prošli u Tuzli.MortemHz je napisao/la:Ko bi rekao da će Sloboda i Široki Brijeg imati isto bodova nakon deset kola.. Nalić je stvarno fantastičan trener.
Dobiju svaku utakmicu nazor. Tesko da ce dobiti ijednu ekipu od "velike 4" .
Uopste ih ne vidim kao nekakvu prijetnju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
bihuzur je u ''Banovicima'' i porucuje da mu je srce ko Trebevic, a zahvaljujuci nasim momcima 4 siromasne porodice ce dobiti po 200 KM.Samozdravlje je napisao/la:@bihuzur jarane , selam ,sadaka je dobro djelo. Bitno da je srce puno.Samozdravlje je napisao/la:Ako Bog da ti danas podijelis 6 glava. No jedno bi te zamolio ispustuj klub do polusezone(klub,ne pojedince),nije bitno koliko si u pravu.U ovom trenutku navijacima ne treba nista sem da damo podrsku klubu.Ne stojimo lose,mogli bi do titule. Nikakvom istinom(koja ce nekom otvarati oci) necemo pomoci,a prvenstvo se tek zakuhalo . Strpi se 2 mj.pa ces moci iznijeti svoju istinu.Vozdra @bihuzur,ako ispostujes klub brat si.Doci ce vrijeme za tvoju istinu,ma kakva bila.bihuzur je napisao/la:ako sutra uzmemo 3 boda ja cu podijeliti sirotinji 300km, za 1 bod 150, plus za svaki gol koji postignemo jos po stoju i stavicu krstu na avatar
Za srijedu remi 200, pobjeda 400, golovi 150!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Obec’o babuka da u srijedu kroz noge Kjosevskom zabija.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa u duelu sa njima i jesmo, nismo šanse imali a poklonili nam ljudi gol. To se možda vratilo kada smo GOŠK trebali otresti. Treba biti realan.emir79 je napisao/la:Pretjerivanje, kakva Sloboda. Cuj mi dobro prosli jbt. rekao bi covjek igrali protiv neke ekipe iz lige 5.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Tek sad vidiš koliko smo dobro prošli u Tuzli.MortemHz je napisao/la:Ko bi rekao da će Sloboda i Široki Brijeg imati isto bodova nakon deset kola.. Nalić je stvarno fantastičan trener.
Uopste ih ne vidim kao nekakvu prijetnju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav učinak Tatar ima.. trebalo bi ga klupirati na jedno 10 utakmica da nam ne ode za koji mjesec. 

A nesto sam siguran da smo zavrsili danas sa Mladosti.Salim se lose su kone do bola,protiv Krupe su iscupali bod,protiv Listice nisu da valja centra prosli.Danas su pod protiskom ,Mladost jeste losa,al imam neki predosjecaj da ce danas kiksati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Nisu oni loši, al su fizički katastrofa. Ako šta urade u prvom poluvremenu to je to, kasnije oni padnu totalno.amypitar je napisao/la:A nesto sam siguran da smo zavrsili danas sa Mladosti.Salim se lose su kone do bola,protiv Krupe su iscupali bod,protiv Listice nisu da valja centra prosli.Danas su pod protiskom ,Mladost jeste losa,al imam neki predosjecaj da ce danas kiksati.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mladost ima 2 pobjede zaredom ali sumnjam da će moći uraditi nešto odmornom Željezničaru koji je pod imperativom pobjede mada bi i bod bio odličan. Treba se nadati, bit će kikseva svake ekipe.skoroalen je napisao/la:Nisu oni loši, al su fizički katastrofa. Ako šta urade u prvom poluvremenu to je to, kasnije oni padnu totalno.amypitar je napisao/la:A nesto sam siguran da smo zavrsili danas sa Mladosti.Salim se lose su kone do bola,protiv Krupe su iscupali bod,protiv Listice nisu da valja centra prosli.Danas su pod protiskom ,Mladost jeste losa,al imam neki predosjecaj da ce danas kiksati.
Ndat je se kiksu, a mi da nastavimo pobijeđivati. Nije nemoguće ništa, kone svakako kad krenu gubiti one ne znaju stat 

I am coming
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krupa - Sarajevo
Pretjerivanje, kakva Sloboda. Cuj mi dobro prosli jbt. rekao bi covjek igrali protiv neke ekipe iz lige 5.emir79 je napisao/la:
Tek sad vidiš koliko smo dobro prošli u Tuzli.
Uopste ih ne vidim kao nekakvu prijetnju.[/quote]
Bez namjere da idem u siroku raspravu, jesi li gledao slobodu,,?
Prvo ljudi nemaju neke aman zaman igrace, drugo, igraju fenomenalno, jako dobronstoje na terenu,linije im uvezane i zajesno se krecu, nema izbijanja lopte, svaka se pokusava prenijeti i promjeniti teziste igre, sa ovim sastavom koji imaju ovo je vrh!
U utakmici sa njima nas je par 0uta izvadio kovacevic,mi bez suta na gol iskoristili klizanje stopera tj promasenu loptu i dobili.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
(Mislim da utakmica počinje sat vremena ranije)

Jest, na fb eventu kojeg je klub kreirao stoji da je vrijeme 17:30MortemHz je napisao/la:(Mislim da utakmica počinje sat vremena ranije)
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
To je ružan termin pravo, zašto su pomjerili 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, Hajdeee, Kabinet1987, skoJaa i 50 gostiju.