FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://www.****.ba/clanak/81963721753 ... ?ref=tikerVirtu4l je napisao/la:
FKŽ !
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Prolazimo ba, no sikiriki
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
OD BIRACA NEMA ****!!!!
- plavimomak
- Kontakt:
nemojte se brinut nama se Brkovic nastimat da prodemo dalje :DD
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nmg se skontat na ovome uefa.com.. ima li neko tacan link gdje ce biti prijenos izvlacenjaplavimomak je napisao/la:nemojte se brinut nama se Brkovic nastimat da prodemo dalje :DD
FKŽ !
ides na UEFA Champion league i imaš drawn. Tu imaš Video i ostalo znašTeaM87 je napisao/la:nmg se skontat na ovome uefa.com.. ima li neko tacan link gdje ce biti prijenos izvlacenjaplavimomak je napisao/la:nemojte se brinut nama se Brkovic nastimat da prodemo dalje :DD

Ja kad sam to govorio, ispo sam debil sto panicarim sto iznosim lazi na forum, sto ovako sto onako i bio na udaru svakakvih primitivaca sa ovog foruma.čamac je napisao/la:Ja sam opet negdje pročitao da taj naknadni spisak kao može sadržvati samo jednog novog igraća i rok za taj "novi" spisak je navodno 1.juli.
Iz Amarovih izjava se može sublimirati slijedeće: svi su protiv nas favoriti i vrlo male šanse su nam za prolazak (tipa lopta je okrugla, nada nikad ne umire i sl.), a kad je već tako daj nam ono gdje se može uzeti najviše love.
U vezi s tim ja sam onda za onog protivnika koji može privući cvaju + na Koševo i s kojim se može nekako odigrati neriješeno radi barem za mrvu boljeg koeficijenta za dogodine.
Imam osjecaj da cemo izvuci Litex 99%
Cuva Bog Zelju svog!
mislim da je to toTeaM87 je napisao/la:nmg se skontat na ovome uefa.com.. ima li neko tacan link gdje ce biti prijenos izvlacenjaplavimomak je napisao/la:nemojte se brinut nama se Brkovic nastimat da prodemo dalje :DD

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
hvalaCLS je napisao/la:mislim da je to toTeaM87 je napisao/la:nmg se skontat na ovome uefa.com.. ima li neko tacan link gdje ce biti prijenos izvlacenjaplavimomak je napisao/la:nemojte se brinut nama se Brkovic nastimat da prodemo dalje :DDhttp://video.uefa.com/video/Competition ... Flash.html

FKŽ !
obracun je tacno u 12 sati kod ok korala 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
hvala i iskreno koga god da dobijemo samo da igramo drugu utakmicu kuci
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- samir_tm87
- Kontakt:
joj nervoze
dobro bi bilo da prvu igramo vani, da odigramo na rezultat, to znamo... 

http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Nesto poput Borca u kupuja sam je napisao/la:joj nervozedobro bi bilo da prvu igramo vani, da odigramo na rezultat, to znamo...

Rotor Volgograd...
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Mana i 37 gostiju.