Safet Sušić - Pape

Ajax
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 14 maj 2014, 23:09

Ako nas je covjek doveo na SP sto jeste. Onda zasluzuje sansu i da se proslavi ili propadne na tom istom SP. O tome, da je bila relativno lagana grupa i da smo imali srecu protiv Slovacke. O tome se moze razgovarati ali to je sve sada ( u ovom trenutku ) nebitno. On je mnogo kredita izgubio sa katastrofalnom tekmom protiv Egipta i sa greskama u pozivu ovih 24 igraca ( fale Prcic, Zec, Arslanagic-papiri i M. Vrancic ). Ali kako god njegov izbor igraca nije bio katastrofalan osim mozda (ne)pozivanja treceg napadaca ( Zeca ) sto je u jednu ruku lutrija. Jos uvjek mu je ostalo nesto kredita od plasmana na SP.

Ali isto tako ako Besicu nebude dao adekvatne sanse bar u prijateljskim utakmicama. I ako opet bude igrao sa dvojicom napadaca i bez pravog zadnjeg veznog. Onda ga niko nece ni smjenjivati. Jer ce ga "rezultati" na SP sami smijeniti. Posebno vjerovatna katastrofa vec na otvaranju prvenstva. Protiv ofanzivno najjace momcadi prvenstva i nikad jace Argentine.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 maj 2014, 23:42

Meni se ne svidja ni ova sloboda DZeko ce doci nekad tamo 21/22 dok zavrsi po Americi :) daleko od toga da imam nesto protiv DZeke zasluzio je to svojim igrama u Cityu ali ne znam kako se to odrazava na ostatak ekipe..

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 14 maj 2014, 23:53

A ne treba ni pretjeravati sa imenima oko poziva, da se ne lazemo najveca greska i tu mu 99% ljudi koji prate i vole reprezentaciju zamjera jeste amidzino djete, ostatak spiska bi prosao manje vise bez pogovora kao selektorova odluka....
Oko Dzeke ne treba srati da je jedini od igraca koji ce biti na svjetskom otisao kod arapa ali ovako tu se sva prica zavrsava...
I naravno na kraju Pape nakon svjetskog ako imas i malo obraza sam ces se povuci taman i osvojio prvenstvo dosta je tog kabadahijskog odnosa prema repci i ovom napacenom narodu kome je ta ista repka jedina svijetla tacka.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 14 maj 2014, 23:59

"Svoje reporterske ekipe na pripreme reprezentacije BiH u Sarajevo poslat će CNN, BBC, Sky Italia, TV Globo, najveća brazilska TV mreža, državna televizija Holandije, Kanade, Švedske...

Dolaze novinari printanih i elektronskih medija iz Njemačke, Italije… Pripreme će pratiti i ugledni L'Equipe, i mnogi drugi".

Pecikoza i press služba N/FS BiH, kažu, "zatrpani su zahtjevima za intervjue selektora Safeta Sušića i brojnih reprezentativaca", koji su došli iz svih dijelova planete.

"Više i ne brojimo koliko ih je. Zaista, interesovanje je ogromno. Imamo posla preko glave, ali sve nas čini ponosnima što je BiH u medijskom centru svjetske javnosti, ovaj put po lijepim stvarima", rekla je Pecikoza.

---

Mnogo smo jaki :bih: :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 15 maj 2014, 00:00

edo07 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Aga7 je napisao/la:Reći da Sergej Barbarez koji je bio u ovoj repki kad Sušić nije ni prstom mrdnuo poznaje ekipu kao ja ili recimo bilo koji forumaš ovdje je krajnje smiješno i glupo toliko.
Pusti ga. Klasicni Jugonostalgicar kojem vise znaci gol Susica protiv Rumunije, nego golovi Barbareza za BiH. Sa takvima ne vrijedi diskutovat. Susic je taj koji nikad nije ni bio na utakmici repke prije nego sto je preuzeo. I onda je iskocio kad je vidio da mu repka moze spasit propalu trenersku karijeru.
tako je momci...Susic se sjetio da je bosanac kad je uocio interes, a u najtezim trenucima covjek hladno izjavi da ga ne zanima vodjenje reprezentacije...
jesil siguran za to "u najtezim trenucima" ;) slika

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 15 maj 2014, 00:02

Sefate hocel' Dzeki doc na pripreme ili stize direkt na utakmicu protiv slonova :mrgreen: ?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 15 maj 2014, 00:13

AlanSmith14 je napisao/la:Puna podrška najboljem fudbaleru i najboljem treneru BiH svih vremena!
Rezultati su jedina relevantna kategorija u trenersom poslu,a u Papetovom slučju uspješni rezultati su tu i 'internet kritičari' se mogu pu*it. ;)

Ovdje se spominju nekakav Mario Vrancic, a lik koji ga priziva u repku čuo za njega prošli vikend :lol: , tako da su sve kritike uglavnom smiješne.Uzmite ovdje 10 najvećih Papetovih kritičara i neka svaki od njih ponaosob napravi spisak za SP,.... i ja garantujem da će se međusobno posvađati ovdje za 10 minuta!
Pape legendo, sve dok uveseljavate naciju biće ljudi koji će na ispravan način percipirati situaciju i ne mješati se tamo gdje im nije mjesto!
Hahaha..e ovoga treba provjeriti, ovo laskanje Opancicu samo jedan od poznatih forumskih poltroncica moze napisati..haha, jos se potrudio da napise par "slozenih" rijeci.

Nas se narod nigdje ne smije mijesati, suti i trpi...posteno si dosta toga o sebi rek'o..haj' se sad okreni nekim drugim temama.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 15 maj 2014, 00:21

Ma bolan pisi koliko hoces...ali zasto vrijedjas??? Ko te je to naucio??? Da imas malu maturu nebi se tako ponasao.. :puke:

Covjece nisi napisao jedan post a da nisi nekoga vrijedjao... :puke:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 15 maj 2014, 00:25

velez_mostar je napisao/la:
AlanSmith14 je napisao/la:Puna podrška najboljem fudbaleru i najboljem treneru BiH svih vremena!
Rezultati su jedina relevantna kategorija u trenersom poslu,a u Papetovom slučju uspješni rezultati su tu i 'internet kritičari' se mogu pu*it. ;)

Ovdje se spominju nekakav Mario Vrancic, a lik koji ga priziva u repku čuo za njega prošli vikend :lol: , tako da su sve kritike uglavnom smiješne.Uzmite ovdje 10 najvećih Papetovih kritičara i neka svaki od njih ponaosob napravi spisak za SP,.... i ja garantujem da će se međusobno posvađati ovdje za 10 minuta!
Pape legendo, sve dok uveseljavate naciju biće ljudi koji će na ispravan način percipirati situaciju i ne mješati se tamo gdje im nije mjesto!
Hahaha..e ovoga treba provjeriti, ovo laskanje Opancicu samo jedan od poznatih forumskih poltroncica moze napisati..haha, jos se potrudio da napise par "slozenih" rijeci.

Nas se narod nigdje ne smije mijesati, suti i trpi...posteno si dosta toga o sebi rek'o..haj' se sad okreni nekim drugim temama.

Prijatelju, ne znam o čemu pričaš.Svako ima pravo na mišljenje i ja sam svoje iznio,a sa mišljenjima vas 'Papemrzitelja' se ne slažem ali ih poštujem, jer nisu upotpunosti neargumentovana.
Što se tiče složenih rečenica,valjda sam za svojih 17 godina školovanja (koje još uvijek traje :crazy: ) nešto i naučio.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 15 maj 2014, 00:29

Virtu4l je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mujdza--------Bicackic---------------Spahic------------Lulic
---------------Kolasinac--Higuain----------Besic---------------------
---------------Aguero-----------------------Messi--------------

Ako cemo se bunkerisati ovo bi bilo najbolje rjesenje.
Naravno, Bešić i Spahić udvajaju Messija, jedino koliko-toliko logično rješenje.

Ovaj gore bi izbacio i Medunjanina i Misimovića, pa da igramo sa dva ofanzivno orjentisana igrača. Džeko ne bi dva puta dotakao loptu.
Ovaj gore...odnosi se na mene??
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 15 maj 2014, 00:51

calcio je napisao/la:Mujdza--------Bicackic---------------Spahic------------Lulic
---------------Kolasinac--Higuain----------Besic---------------------
---------------Aguero-----------------------Messi--------------

Ako cemo se bunkerisati ovo bi bilo najbolje rjesenje.
A sta sa Sejom ,lijevo krilo ?Ma bolje Lula da igra krilo.Ne znam koje bolja opcija na dm-u sa mumetom,odnosno lb-u seo ili sejo :D a ovo ostalo fantasticno bas mi se dzasvi :clap: :bih:
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 15 maj 2014, 00:53

Mene je pravo strah ako se Pape bude držao onog pravila K'O ŠTO JE REKAO ZA PRCIĆA(ko igra u slabom klubu i ko ispada iz lige nema nista od repke), kad bude saopstio spisak od 23 igrača...

Višća ne MERE u Brazil jer je drugoligaš. :mrgreen:
Bičakčić jje igrao u fenjerašu i ispao i kao takav otpada :mrgreen:
Vranješ se halalio s prvom ligom Turske :mrgreen:
Šunjić trenutno ni ne zna da li igra ligu ili ne igra,niti zna da li pripada Rusiji ili Ukrajini :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 15 maj 2014, 00:55

Aga7 je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
Aga7 je napisao/la: A ti si vidim pametan strašno! Pa ovaj isti Sušić je vodio klubove i svi znamo kako je to izgledalo. Ako neko poznaje ovu zemlju i ovu ekipu to je Sergej Barbarez. Nema iskustva to stoji, ali je li Sušim imao iskustva vođenja nacionalne selekcije? Po ovom ovdje najbolje dovesti stranca dati mu bruku para i razjebati sve ovo što se godinama stvaralo.

Ja nigdje nisam napisao namjerno da je i Susic vodio neke ekipe i imao manje ili vise uspjeha u nekim. To da li on zna ili ne, nazalost nekih ovdje evo pokazao je nekako. Sa njim smo otisli po prvi puta na Svjetsko i to direktno. Neki ce biti bezobrazni toliko da ce mu spocitavati i to da je bio u laksoj grupi i da smo imali lagane protivnike.

Ovo za stranca valjas opet gluposti. Cuj dovesti stranca i razjebati sto se godinama stvaralo? :?

Pa neces i ako se bude dovodio stranac, dovesti nikog losijeg od Safeta, dovest ces boljeg i ne vidim razlog sto bi se razjebavalo?

Na ovo pitanje da li je Safet imao iskustva vodjenja neke reprezentacije cu ti odgovoriti pitanjem: da li je Barbarez imao iskustva da vodi neku ekipu osnovne skole 7C razreda makar?

Neces da razjebes sa strancem ali bi ti zato bilo drago sutra gledati kako Barbarez usljed neiskustva vodjenja ni srednje skole na izlet, mozebitno razjebava do sad steceno. I onda bi bilo naravno kao i sad: e moj Sergej, **** ti sve po spisku, ko te dovede ovamo i bla bla bla ....

Cuj ako iko zna igrace onda je Barbarez. Pa to je ista floskula kao i ona da je Miske uigran sa Dzekom u tandemu iako njih dvojica ne igraju zajedno u klubu jos od sad vec davne 2011. i stvarno ne vidim logike da se tako nesto govori. Uigrani njih dvojica jesu bili u Wolfsburgu ali od tad pa na ovamo obojica igraju 3 sezone sa drugim igracima pored sebe, u drugim formacijama i pod drugacijim taktickim zamislima trenera koji su ih vodili u proteklom periodu.

Pokazao si koliko si stručan, a i pametan kad nisi shvatio moje ovo "razjebati" što sam u startu znao da nećeš shvatit jer si previše pametan i slijep da išta shvatiš. Ovo za Misketa suvišno je i komentarisati, ako si ikad igrao fudbal u tandemu sa nekim pa si prekino to neko vrijeme i kad se ponovo sretnete biće isto, jer to ti je isto kao kad dijete nauči hodati nmz to zaboraviti eto samo zato jer ne hoda često. Pričaš tu za Barbareza nekakav razred pominješ niđe veze, ti znaš unaprijed da će Barbarez usljed neiskustva nešto sjebat? Pa ti si ona mađioničar definitivno. Svako jednom mora početi tako i Barbarez!
Veze ti nemas!
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 15 maj 2014, 00:56

1988risha je napisao/la:
Šunjić trenutno ni ne zna da li igra ligu ili ne igra,niti zna da li pripada Rusiji ili Ukrajini :D
Dobar :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 maj 2014, 01:08

Ljudi sami smo sebi najveci neprijatelji..Ne slazem se sa odlukama selektora nekim ali atmosfera dobra se hitno mora vratiti, kada dodje to vrijeme citava zemlja kao i reprezentacija mora uraditi sve sto je u nasoj moci da se prodje dalje...

mahalactm87
Kontakt:

Post Postao/la mahalactm87 » 15 maj 2014, 02:30

Pape je trebao sve ove sa rezervnog spiska zovnut na tekmu sa mladom repkom nek igraju za mladu repku

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 15 maj 2014, 02:32

tuzlak1987 je napisao/la:Ljudi sami smo sebi najveci neprijatelji..Ne slazem se sa odlukama selektora nekim ali atmosfera dobra se hitno mora vratiti, kada dodje to vrijeme citava zemlja kao i reprezentacija mora uraditi sve sto je u nasoj moci da se prodje dalje...
Ma sve ce biti na svom mjestu kad bude trebalo :bih:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 maj 2014, 03:31

AlanSmith14 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:

Prijatelju, ne znam o čemu pričaš.Svako ima pravo na mišljenje i ja sam svoje iznio,a sa mišljenjima vas 'Papemrzitelja' se ne slažem ali ih poštujem, jer nisu upotpunosti neargumentovana.
Što se tiče složenih rečenica,valjda sam za svojih 17 godina školovanja (koje još uvijek traje :crazy: ) nešto i naučio.
Ok..internet kriticari se mogu p... sta god da to znacilo, ne mislim da je to postovanje misljenja..znaci da je skroz irelevantno sta neko misli, Opanak je na poziciji i svi trebaju nijemo posmatrat' sta radi, makar se njegovi postupci granicili sa ludostima.

Ne znam sta ucis u skoli, cestitke za obrazovanje, ali bi bilo lijepo da poradis malo na analiziranju ljudi, u ovom slucaju si pogrijesio jer je onaj kojeg hvalis apsolutni supljak..vjeruj mi..

Na kraju oprosti, mozda sam malo prenaglio sa postom, doduse elementi zajebancije su i vise nego ociti.

Juventisimo@, nisam siguran da li se post odnosi na mene, ako jeste, nikoga ne vrijedjam..sve je to u duhu normalnog forumskog ponasanja..a znao sam biti izvrijedjan samo zato sto sam ublehu nazvao nesposobnim.

Zao mi je onih koji ne vide s kakvim slucajem imamo posla...ali dobro, to je nas izbor, parola "suti i trpi" traje 20 godina..uzivajmo!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 maj 2014, 03:44

Podvelezovac o opancicima,valjda familijarno :rol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 15 maj 2014, 04:07

harishp je napisao/la:Podvelezovac o opancicima,valjda familijarno :rol:
Znaci ovaj pametnjakovic non stop covjeka provocira i prepucava, nebitno o cemu se radi..a Moderatori??? nista!!!.nikakvog hladjenja ili slicno..hajde onda ce mo i mi poceti tako, pa da vidimo tu (ne)objektivnost!

Ili se na ovom forumu broji ko je duze tu, taj moze pisati sta hoce?? Da se lahko primjetiti da ovdje neki imaju te neke "privilegije"!! Zato je ovaj forum posto cirkus i ciganluk ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.