FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- amel10071988
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Bez Ribery-a 

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Ovako je najbolje
Otresemo ih odmah i nemamo problema do kraja a ako (slučajno) ispadnemo barem smo "uštedili" dvije utakmice
Otresemo ih odmah i nemamo problema do kraja a ako (slučajno) ispadnemo barem smo "uštedili" dvije utakmice

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BavaracZenica
- Kontakt:
Iako bez Riberya ja sam siguran da cemo im vratit za onaj poraz u finalu a i za sve poraze zadnje 2 godine.. Izvukli su se u Ligi da su odigrali nerjeseno, ali ak Bog da uzimamo
:)

FC Bayern !!!!!
- bavaraccccc
- Kontakt:
Volim ja sto smo izvukli Dortmund,nema veze sto nema Bilala ima alternative, vakat je vise da ima vratimo za poraze i da pokazemo ko je gazda u Njemackoj trenutno....
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Samo da se Robben vrati! Jer Riberya neće biti ukoliko mu njemački nogometni savez ne poništi crveni karton! Nadam se da hoće! Ipak Shaq i Müller nisu baš tako dobri kao Robbery!
sacekati cemo konacnu odluku, jer Rummenigge je najavio zalbu na crveni karton.amel10071988 je napisao/la:Bez Ribery-a
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 19 dec 2012, 23:29, ukupno mijenjano 2 puta.
- amel10071988
- Kontakt:
Hajde Bilale ziv nam bio,trebat ces namBilall je napisao/la:sacekati cemo konacnu odluku, jer Rummenigge je najavio zalbu na crveni karton.amel10071988 je napisao/la:Bez Ribery-a

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- Rekordmeister
- Kontakt:
Nevidim da sam ja ista suprtono toga napiso?amel10071988 je napisao/la:U DFB kupu se igra jedna utakmica,ako Ribery dobije 3 utakmice zabrane nece moci vise igrati u kupa,taman i da Bayern osvoji Cetvrtfinale-POlufinale-FINALE ENDSTATIONRekordmeister je napisao/la:Cetvrtfinale je naredno kolo,ostalo je jos 8 ekipa u kupu!

Ti to sad neki frajer ovdje na forumu, je li??? De malo mucni tom glavom,djelujes mi kao da si pokupio svu pamet ovog svijeta...gerdmuller je napisao/la:I onda se Effe cudi sto se ja smijemproFCB je napisao/la:Pa kako nije slijedece kolo polufinale??? Zar ovo nije bilo cetvrtfinale???
Dortmund u cetvrtfinalu kupa,najvjerovatnije bez Ribery-a. Bit ce zanimljivo!!
Stern des Südens
- amel10071988
- Kontakt:
Ma dovoljno je da bude ili Roben ili Ribery,shaqiri moze dostojno zamjeniti Riberya (pod dostojno mislim solidno) a ima i Muller kampfer ako zatreba
Moje misljenje je da,ako sredina bude na nivo tj,ako se swajni podigne na nivo kakav on zna a u medjuvremenu L Gustavo pocne igrati ili Martinez da ponovi onu prvu utakmicu kao protiv Dortmunda,onda nece biti problema 

Primite moje saucesce !!!
Mnogo vise srece zelim u sezoni 13/14...caooo
Mnogo vise srece zelim u sezoni 13/14...caooo
- Rekordmeister
- Kontakt:
koliko imas godina , onako bratski mi reci 

Samo opusteno bavarci
Ne nasijedati na te sitne provokacije, neka njima njihove samoujerenosti
Uvijek je bilo "Taj ko visoko leti, obicno nisko pada"
Mec se igra krajem februara a do tada se nadam da cemo biti u punom sastavu i da ce komisija DFB-a uvidjeti da je reakcija Riberya bila samo odgovor onom Koreancu. Ukoliko mu skinu suspenziju, i ukoliko se povrijedjeni igraci potpuno oporave, onda Dortmund nema realne sanse za prolazak dalje.
[youtube][/youtube]

Ne nasijedati na te sitne provokacije, neka njima njihove samoujerenosti

Mec se igra krajem februara a do tada se nadam da cemo biti u punom sastavu i da ce komisija DFB-a uvidjeti da je reakcija Riberya bila samo odgovor onom Koreancu. Ukoliko mu skinu suspenziju, i ukoliko se povrijedjeni igraci potpuno oporave, onda Dortmund nema realne sanse za prolazak dalje.
[youtube][/youtube]
Tako je Bille. Zuckasti tvor je opasno zasmrdio, vakat je da se i taj glodar podrepi.Bilall je napisao/la:Ukoliko mu skinu suspenziju, i ukoliko se povrijedjeni igraci potpuno oporave, onda Dortmund nema realne sanse za prolazak dalje.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ukoliko zahebancije ostavimo po strani siguran sam da ni jedni ni drugi nisu zadovoljni zrijebom, a htijeli Bavarci to priznati ili ne u toj utakmici ce oni biti pod vecim pritiskom iz vise razloga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
DFB je donio odluku. Ribery dvije utakmice mora pauzirat u DFB-Kupu. Tek u mogucim finalu bi se opet mogao vratit na teren.
zar nisu po dvije utakmice u cetvrtfinalu i polufinalu, zar se ne igra i revans 

Volim te Zeljo!!!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Eto izvucen nam par lige prvaka, dobili smo Arsenal, nije lose sa obzirom da cemo se nadigravat sa njima, mozda bi nam i lakse bilo nego da je dosao Celtic pa nam kao i Barci spuco kontre.
Ja sam zadovoljan
Ja sam zadovoljan

FC Bayern !!!!!
Jako dobra utakmica iako realno imate veće šanse da prođete dalje,sve u svemu neka bolji pobijedi
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zadovoljan. Izgleda da ce svi Njemacki klubovi dalje. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.