FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pustite se prepucavanja
Stajem ja na gol mjesto Vece

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Imaš li info idul čunjevi na sredinu ili Anel i Hajdar?irfo je napisao/la:pustite se prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ide Daduka i jedan cunjOsim13 je napisao/la:Imaš li info idul čunjevi na sredinu ili Anel i Hajdar?irfo je napisao/la:pustite se prepucavanja

Je l' Stani dao slobodne papire? 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jedino kapitenskuRaonffa je napisao/la:Je l' Stani dao slobodne papire?

Muko mojairfo je napisao/la:Jedino kapitenskuRaonffa je napisao/la:Je l' Stani dao slobodne papire?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hajd i ti Fejzicu nesto za.eri pa da i Bogi osvane na golu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- invincible1921
- Kontakt:
Sta je problem omladino sa golmanskim izborom? 

Nisam nešto optimista za to ljeto.braco je napisao/la:Doći će bolji dani siguran sam. Možda se već na ljeto pozitivno iznenadimo.
Para teško da će bit, igrača za prodat nemamo, u OP isto tanko.
💩💩
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma prodace se Veca, Saban otis’o, otici ce i Hare. Namaknut’ ce se nesto, samo da se otarasimo ove nase djece. Tanka generacija do bola.
Fejza sretno, ove 3 sto je branio u 3 godine, koliko se ja sjecam, nije nikakva sranja pravio.
Fejza sretno, ove 3 sto je branio u 3 godine, koliko se ja sjecam, nije nikakva sranja pravio.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Čini mi se da je i za Sinana nekog interesa bilo.kerimatomic1921 je napisao/la:Ma prodace se Veca, Saban otis’o, otici ce i Hare. Namaknut’ ce se nesto, samo da se otarasimo ove nase djece. Tanka generacija do bola.
Mislim da će se namaći neka lova, ali strpimo se još nekih mjesec i po da vidimo.Goosman je napisao/la:Nisam nešto optimista za to ljeto.braco je napisao/la:Doći će bolji dani siguran sam. Možda se već na ljeto pozitivno iznenadimo.
Para teško da će bit, igrača za prodat nemamo, u OP isto tanko.
Naravno da raja ne trebaju pisati na onom smetljarskom forumu. Gdje ti je moderator,levat koji kad je bio na ovom forumu samo vrijedao sve redom, pisao lazi, bio agresivan a to dalje rade al s drugih naloga. Te par placenika koji su otisli iz kluba jer su im otisli pakaši njihovi.
Vidjelo to nije navijaca. A ovu djecu iz drugih gradova ne treba ni komentarisati.Djecija posla. Smece od foruma, od kad je nastao tako su se sranja pocela pisati. Znaju da na ovom forumu navijac ne moze pisati protiv Amara, gdje je to navijac?
Vidjelo to nije navijaca. A ovu djecu iz drugih gradova ne treba ni komentarisati.Djecija posla. Smece od foruma, od kad je nastao tako su se sranja pocela pisati. Znaju da na ovom forumu navijac ne moze pisati protiv Amara, gdje je to navijac?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.