FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 07 apr 2019, 19:59

Baš
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2019, 20:07

Ovim nasim samo su porok zene i instagram. :mrgreen:
Ali, najjace sto sam bas pratio prije tekme zagrijabanje i sad sutaju. Kako Bog zapovijeda je sutnuo Sinisa dva puta i Krpic cini mi se. Ramovic bukvalno isto suta i tu i kad pocne utakmica. Pored gola.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 07 apr 2019, 20:12

LjoZee je napisao/la:Ovim nasim samo su porok zene i instagram. :mrgreen:
Ali, najjace sto sam bas pratio prije tekme zagrijabanje i sad sutaju. Kako Bog zapovijeda je sutnuo Sinisa dva puta i Krpic cini mi se. Ramovic bukvalno isto suta i tu i kad pocne utakmica. Pored gola.
100%, i to ne samo sinoc nego svako zagrijavanje i suterski trening. Niko ne zna opucati u ekipi brata mi. Tragedija...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 apr 2019, 20:16

LjoZee je napisao/la:Ovim nasim samo su porok zene i instagram. :mrgreen:
Ajd oni su mkar dobacili, Hajdar se namjesti na 17 18 metara, fino zategnu i jedva dobaci, jos se zamalo nije povriejdio :clap: :clap: :lol: :lol:
=\_1921_/=

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 07 apr 2019, 20:21

**** im sve sto imaju i nemaju, sve i jednom. Karine obicne, za zivota su nas obrukali ovom sezonom. Ostat’ ce zauvijek upamceni kao grupa debila koja je kuci zijanila derbi 0-3 i ekipa koja je izgubila 5 vezanih utakmica u ovoj truhloj ligi. Dabogda vise fudbala nikada nigdje ne zaigrali. Toliko...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2019, 21:39

Zeljo, Hajduk i Partizan - ne znas ko je vise propao ove sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 07 apr 2019, 23:05

kerimatomic1921 je napisao/la:**** im sve sto imaju i nemaju, sve i jednom. Karine obicne, za zivota su nas obrukali ovom sezonom. Ostat’ ce zauvijek upamceni kao grupa debila koja je kuci zijanila derbi 0-3 i ekipa koja je izgubila 5 vezanih utakmica u ovoj truhloj ligi. Dabogda vise fudbala nikada nigdje ne zaigrali. Toliko...
6 utakmici su izgubili u nizu, I ja im hebem sve po' spisku. Treba ih kaznit oduzimanjem pola godisnjih primanja.

CETRICETRIDVA
Kontakt:

Post Postao/la CETRICETRIDVA » 07 apr 2019, 23:30

Samo kazna odbitak od plate ma treba im od zivota odbit ugovore popravit pod hitno max plata 900km prosjek u federacij i ovako nista nerade ja se za svoj licni dohodak oznojim,naradim,ko veliki dok se CURICE nisu udostoile OZNOJIT u najbitnijoj utakmici sezone na posudbe to slat i to Bosna Visoko, Metallege, Bratstvo i Slaven Zivinice nek spasavaju **** zivu glavu po federalki
Hoce pripreme u Antalij,na Igman stoko ratnim putem trcat gore dole Instgram i FB heroji .
Molim ako neko zna kada i gdje CURICE imaju PLES odnosno trening da mi javnete da ih covjek obidze ,ZASLUZILI SU SIGURNO
Dragi navijaci prijatelji braco ovakvi igraci tipa Stevanovic, Pavic, Sadikovic,Zaimovic,STANIC ,Bogicevic mislim da nisu ni kvalitet ni kadar da nose nas dres to je nesto najgore sto sam gledao u istom u zadnjih 25 god Bogicevic prvi mandat SKIDAM KAPU ovo ostalo SRAMOTA
Pitali smo se da li moze GORE curice pokazale da MOZE kako nismo ni sanjali realno
Naci novac za nova lica jel ako ovim i dalje budemo davali sansu nikad zaigrali vise dabogda, SLIJEDI NAM SUDBINA VELEZA

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 apr 2019, 23:55

selam mitomani gdje je amar majstor svog zanata puknuta zastavica u Trebinju uskoro vam je druga liga aBd napravili teren da svaka ekipa vam moze odnijeti bodove sa Grbavice to vam je za svaku pohvalu lijep pozdrav.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 apr 2019, 01:19

samirr je napisao/la:selam mitomani gdje je amar majstor svog zanata puknuta zastavica u Trebinju uskoro vam je druga liga aBd napravili teren da svaka ekipa vam moze odnijeti bodove sa Grbavice to vam je za svaku pohvalu lijep pozdrav.
E jesi lud u pm

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 08 apr 2019, 07:14

CETRICETRIDVA je napisao/la:Samo kazna odbitak od plate ma treba im od zivota odbit ugovore popravit pod hitno max plata 900km prosjek u federacij i ovako nista nerade ja se za svoj licni dohodak oznojim,naradim,ko veliki dok se CURICE nisu udostoile OZNOJIT u najbitnijoj utakmici sezone na posudbe to slat i to Bosna Visoko, Metallege, Bratstvo i Slaven Zivinice nek spasavaju **** zivu glavu po federalki
Hoce pripreme u Antalij,na Igman stoko ratnim putem trcat gore dole Instgram i FB heroji .
Molim ako neko zna kada i gdje CURICE imaju PLES odnosno trening da mi javnete da ih covjek obidze ,ZASLUZILI SU SIGURNO
Dragi navijaci prijatelji braco ovakvi igraci tipa Stevanovic, Pavic, Sadikovic,Zaimovic,STANIC ,Bogicevic mislim da nisu ni kvalitet ni kadar da nose nas dres to je nesto najgore sto sam gledao u istom u zadnjih 25 god Bogicevic prvi mandat SKIDAM KAPU ovo ostalo SRAMOTA
Pitali smo se da li moze GORE curice pokazale da MOZE kako nismo ni sanjali realno
Naci novac za nova lica jel ako ovim i dalje budemo davali sansu nikad zaigrali vise dabogda, SLIJEDI NAM SUDBINA VELEZA

Ufati se mitskog vodje storma i tamo prosipajte suplje price. I jeste jedni ua druge, isti sklop bolesnog mozga.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 08 apr 2019, 08:28

Dan 3 - opet vam sve **** pickice placenicke.
Obrukali ste nas za zivota, karine. Dabogda se oprostili od fudbala sve i jedan.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 08 apr 2019, 09:01

Vijetnamcima godi kad im neko drži uzde čvrsto izgleda. Kako i država tako izgleda i klubovi trebaju apsolutiste i diktatore.
Mi imamo demokratiju, u kojoj navijači sastavljaju stručne štabove, igrački kadar i šta već ne. Kosooki su izgleda udaljili takvu vrstu "stručnjaka" koje mi trenutno imamo od kluba, tima. Malo se treba zapitati?! Ko zna, možda je to put. Svačije a ničije, tapkamo nikuda i nigdje!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 08 apr 2019, 10:29

Upravo je to problem. Uprava ce morati takve likove odaljiti sto dalje od kluba.
Pa kod nas se po forumu pise da neko treba od forumasa biti u skupstini, e cega se lik dosjetio.
Ove levate iz breze, visokog, ove core po istoku sto misle da su bitni sto prije diskvalifikovati. Pokusavanje da oni odreduju ko ce igrati, gdje ce se na pripreme ici kao da im je babo ostavio klub. Radili im roditelji u Želji sad oni kao trebaju biti bitni.

Mahalu pod hitno skloniti od kluba. Kome se ne svidja neka ne dolazi na utakmice.

Naravno da se nekim ne svidja jer su preko igraca oprali para i para. Kao sto je Selimovic u Sarajevu s Ibrakovicem isto uradio. Hervas, Toskas, i ostali igraci s masnim platama a onda raskidi...

Dodju na utakmicu da psuju igracima, pa gdje to ima? Onds ocekujes neke rezultate.

Svakog mladog igraca popljuju, hoces da ga prodas a on pod pritiskom svaku utakmicu. Oni znaju kako ko igra, i da li treba da igra.

Pogodna situacija za kompleksase kad nema ekipu, nemas rezultate da mogu pljuvati. Sve dok ne pocnemo pobjedjivati jadna nam majka s vrlim strucnjacima.

Ovih 5 mjeseci nije do Amara, ovo je nerad 4 godine nesposobnih spodoba koji su bili u klubu. Koji su ostavili sljam u sistem bez sistema.

Kakav moras biti olos da ti je Amar kriv, s tim ga ne branim uopce. Al sta ce uraditi bolan novs uprava i Amar za pola godine?

Pa da logicki razmisljas da su ovi prije tebe bilo sta radili ne bi sad bio u situaciji kakvoj jesi!

Koji debilizam Amar i nova uprava ne valja, treba ih otjerat da dodje opet Senad koji nista nije uradio za 3 god osim sto je popusio dvije titule, dobijene.

Stvarno nemate mozga grama..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 08 apr 2019, 11:32

Povedi nas Amare! Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
Amar Osim od danas je ponovo na klupi Željezničara gdje će provesti naredne tri i po godine.

Osim, najtrofejniji trener Plavih sa 5 titula prvaka (2001., 2002., 2010., 2012. i 2013.) i 4 osvojena Kupa (2001., 2003., 2011. i 2012.) .
A vi "navijaci "nastavite pljuvat po Amaru i Želji. Super vam je prica.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 apr 2019, 12:59

Jedan bolesnik manje.Neide vise, hvala na druzenju.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 08 apr 2019, 15:13

Najgora selekcija igrača u historiji kluba,selektovana od najvećeg zlotvora ikad što je bio u klubu.
Sjeme mu se zatrlo.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 apr 2019, 15:15

Neka te ba alpa, sve će proći ;)

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 08 apr 2019, 15:50

Tako je. Sve ce doci na svoje mjesto, samo treba vremena. Iskreno, kada je Amar pricao da smo kanta, prvi ja nisam slusao, nego ono mi smo Zeljo, sad je i Amar tu, ne moze nam niko nista. Al' u qurcu. Bice ovde krvi i znoja koliko hoces dok se pomak ne napravi.

Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

amarovac

Post Postao/la amarovac » 08 apr 2019, 19:04

tek sebi malo dođoh. ne može pita od .... da si masteršef. a zna se ko je pobjegao i ostavio pretplaćena ...... zato ide restart na ljeto, a ovima što likuju i orgijaju samo poruka da mogu poljubiti onaj dio tijela što nam je postigao prvi gol. ovo će doći na svoje 100%. a pobjegulje nikad više ni blizu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Hrasno15, Lokomotifa, Orvel i 53 gosta.