Kmeee kmeeee miske ni milimetra

Bitt će žeeeljooo ŠTA ŠTAA?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne spominji ih, samo onda dobijaš kontra efekat time da samo misliš na njih.SedrenikHz je napisao/la:Hvalaa ti Sabrinaa kad si uspjela da ovako lagano kupimo
Kmeee kmeeee miske ni milimetra![]()
Digni kredit bratebihuzur je napisao/la:ako sutra uzmemo 3 boda ja cu podijeliti sirotinji 300km, za 1 bod 150, plus za svaki gol koji postignemo jos po stoju i stavicu krstu na avatar
Morao sam drug vjeruj mi.AlfredNobel je napisao/la:Ne spominji ih, samo onda dobijaš kontra efekat time da samo misliš na njih.SedrenikHz je napisao/la:Hvalaa ti Sabrinaa kad si uspjela da ovako lagano kupimo
Kmeee kmeeee miske ni milimetra![]()
DRUZE TITO SVE SI U PRAVU!10.Skoro je napisao/la:Sad svi Husref ovo ono, a poslije Atalante mu davali korpicu. Samo korak po korak. Loptu spustiti na zemlju i polahko. Sprema je nasa prednost i to je u ovoj ligi dovoljno. Podrzati momke i sefa. Bice kiks prije ili kasnije ali ne skidati glave nakon toga. Ne mogu se dobiti sve do kraja ali treba probati ostvariti sto vecu prednost.
Muzure napusis nam se svima kolektivno,samo deri Rajvosa u inat dusmanima,MUZURE bankrotiraces danas,samo sto tebe boli taki jer si strumfKrajisnikBosnjak je napisao/la:Digni kredit bratebihuzur je napisao/la:ako sutra uzmemo 3 boda ja cu podijeliti sirotinji 300km, za 1 bod 150, plus za svaki gol koji postignemo jos po stoju i stavicu krstu na avatar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.