FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 07 apr 2019, 00:15

LjoZee je napisao/la:Nemoguce je to izvesti, a najbolje bi bilo. Kad skontas da ove sezone cemo k zaraditi na ljeto jer necemo u Evropu onda je jasno kako cemo tim izgraditi za sljedecu sezonu. Moliti Boga da u nekoj nizoj ligi otkrijemo novog “Mujezinovica” na 5-6 pozicija i da imamo iole normalnog golmana koji vidi dalje od 20 cm.
Ma jarane, budi siguran da ce ih sve nogirati. Ne mislim bukvalno sve, možda ostavi par igraca, ali 90 % ce letiti.
Nece oni Amara otjerati kao i prethodne trenere, vec ce on njih nogirati ;) U to nemam nikakve sumnje.

I njemu je jasno da od ovih igraca nema hljeba, da ne vrijedi trenirati bagru, ulagati nešto u njih, da ne vrijedi kidati živce zbog njih.
Samo se ceka kraj sezone. I onda ce sve zadesiti sudbina Curjurica, Vranjesa, Jazvica, Bakraca i onih koji ranije nogirani.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2019, 00:22

invincible1921 je napisao/la:

Kazem ti ja moj faraone :thumbdown:
Napisah ja danas da se jedino uzdam u onu floskulu "derbi je", možeš misliti onda koji je to stadij :D

Uglavnom, ništa neočekivano, poraz jeste ubjedljiv, nije realan jer smo i mi imali šansi, al' i to dovoljno govori o mentalitetu ovog rostera igrača u Želji...

Pokloniš im čovječe dva gola u prvih 15 minuta, frajer ti da qurcem prvi gol, kod drugog gola u našem kaznenom jedan naš igrač, to je čisti amaterizam.

Ono poslije, što je najtužnije od svega, je po meni bili najbolje što sam vidio od Želje u drugoj polusezoni, govoreći o igri i stvaranju prilika, al' ne znaju pičokice dati gol, halal im qurac, uspjeli su postaviti negativan rekord u derbijima, znači kunem se životom da se ovaj derbi igrao prije tri godine, ovo bi bio bio X k'o zgrada, al' oni su uspjeli izgubiti 3:0 na Grbavici, mislim treba i to znati :bow:

Ovo je poraz psihe naših igrača, njihovog mentaliteta, odraz svega što smo gledali zadnje tri sezone!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 07 apr 2019, 00:24

Zaključak nakon svega ovoga je da smo imali 2 igrača na terenu i da se sa ovim levatima ne može ništa postići, taman da ti je Guardiola na klupi.
Molit Boga da se na ljeto proda što više naših bivših igrača.
1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2019, 00:24

Jos kad nas nakanta Zrinjski sljedeci vikend...
Ali neka idu ekipe ispred nas koje su zasluzile kvalitetom. Ozbiljno se svako mora zapitati koliko je odgovoran za ovu sezonu i nekvalitetu u svakom segmentu. Apsolutno smo zasluzili da ove sezone budemo negdje na 7. mjestu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 07 apr 2019, 00:35

let3 je napisao/la:Sad je jasno: protjerati sve, od Kjosevskog do Krpića :salut:
Za razliku od tog kikserskog makedonca, Krpic se barem bori i nesto pokusava u ovom timu. ;)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2019, 00:35

LjoZee je napisao/la:Jos kad nas nakanta Zrinjski sljedeci vikend...
Ali neka idu ekipe ispred nas koje su zasluzile kvalitetom. Ozbiljno se svako mora zapitati koliko je odgovoran za ovu sezonu i nekvalitetu u svakom segmentu. Apsolutno smo zasluzili da ove sezone budemo negdje na 7. mjestu.
Nema kuveta u ovoj ekipi, yebem ja ligu čiji će predstavnik u Europi biti klub kojem su glavni vezni igrači Šabanadžović i Hajdarević. Eto samo toliko, a o defanzivi i realizaciji šansi, tom nivou amaterizma, o tome neću ni da pričam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2019, 00:37

AtlaZ je napisao/la:
let3 je napisao/la:Sad je jasno: protjerati sve, od Kjosevskog do Krpića :salut:
Za razliku od tog kikserskog makedonca, Krpic se barem bori i nesto pokusava u ovom timu. ;)
Brate borili su se oni svi večeras, ja im na zalaganje nemam šta reći, iskreno.

Al' nemaju kvalitet, nemaju mentalitet, nisu tim, nisu ekipa, nisu familija, nisu Željo jbg :)

Za svakog od njih smatram da posjeduje određeni kvalitet, pogotovo za ovu ligu, možda bi u nekim klubovima bili duplo produktivniji igrači, al' u ovom timu nema te hemije jednostavno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2019, 00:39

Raonffa je napisao/la:
Nema kuveta u ovoj ekipi, yebem ja ligu čiji će predstavnik u Europi biti klub kojem su glavni vezni igrači Šabanadžović i Hajdarević. Eto samo toliko, a o defanzivi i realizaciji šansi, tom nivou amaterizma, o tome neću ni da pričam.
Problem je sto nece biti predstavnik taj klub :D mislim to je nas problem, + za ligu da ide ko se nece toliko obrukati.
Ma u svakoj liniji puse. Krenes od golmana ka gore.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2019, 00:44

LjoZee je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Problem je sto nece biti predstavnik taj klub :D mislim to je nas problem, + za ligu da ide ko se nece toliko obrukati.
Ma u svakoj liniji puse. Krenes od golmana ka gore.
Ako ne bude predstavnik, biće zasluženo apsolutno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 apr 2019, 00:45

Zasluzeno i najvise fer apsolutno.

CETRICETRIDVA
Kontakt:

Post Postao/la CETRICETRIDVA » 07 apr 2019, 00:56

Da nasaram i ja dvije tri o ovoj sramoti
kjosevski-prodat hitno prva ponuda cao
stevanovic-srcan ok ZNANJE I FUDBALSKA FILOZOFIJA tanko sine skroz poslati negdje na posudbu
pavic-otkaz KRIMINALAN SI DECKOOOOO nema te ni gore ni dole puse po lijevoj strani ko kosava sine
sipovic-ispod prosjecan igrac ima boljih u federalnoj ligi vjerujte ljudi
bogicevic-PENZIJA I TO MINIMALNA 360KM
sabanadzovic - netreba biti vise u kombinacij za tim nije vise nas igrac a i ovako je u padu forme bas
zaimovic-otkaz pozajmica sta god samo tvoje vrijeme je proslo previse prilike premalo razultata
mujezinovic- dat mu do kraja prvenstva da vidimo na cemu smo rano je zaista sudit
krpic-lider tima u krizi je evidentnoj malo hladzenja nebi bilo na odmet
ramovic- zna lopte ali strah je evidentan za ozbiljan fudbal nislim da je kasno nadam se da se varam
hajdarevic-prespor igrac nije za Zelje definitivno
sadikovic-covjek koji igra bez rizika i na 0-2 pet puta vraca golmanu neshvatljivo
stanic-UHLJEBI SE NEGDJE DRUGO SRDZANE STANICU
Amar Osim samokritika bi bila puno produktivnija da je neki drugi trener bio u pitanju na 0-2 selio bih iz grada vi ste nas zaduzili i to je ok, ali nemojte se igrati sa zivcima navijaca ma koliko vas neki podrzavali ili DIZALI od govana se pita nepravi slazem se ali vracati nekog Stanica Sadikovica ocekujem sutra bogami Zebu da zovne SEFE DAJ JUNIORE JEL NAS ONI NEMOGU IZBLAMIRAT KAO OVE CURICE STO SU VECERAS ISTRCALE NA TEREN
UPRAVA
Imate najbolje navijace u drzavi 0-3 ljudi pjevaju nisam bas nesto pretjerano cuo ni psovki iskreno prema igracima VI STE GOSPODO DOVODILI OVA **** PA IH VI SAD I GLEDAJTE odnosno placajte imajte bar MALO MORALA znam da tu tala nemate sve utakmice do kraja ULAZ BESPLATAN koliko bude navijaca nek to plate ove curice u plavim dresovima a koliko ce ljudi dolaziti NECE VAS TO PUNO DOCI STOKOOO

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 apr 2019, 01:54

"bogicevic-PENZIJA I TO MINIMALNA 360KM"

:tokralju: :urnebes:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 apr 2019, 03:08

Osim13 je napisao/la:"bogicevic-PENZIJA I TO MINIMALNA 360KM"

:tokralju: :urnebes:
Najveca tuga u svemu ovome je sto je i Bogicevic takav kakav je, daleko najbolji stoper u ekipi :facepalm: :facepalm: sjeti se derbija na kosevu :facepalm: :facepalm: :facepalm:
=\_1921_/=

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 07 apr 2019, 04:08

Scout1921 je napisao/la:Sarajevo je od pocetka sezone bolje,imaju vec uigran tim.Teren dobar,pokazali snagu vcrs i to je to.Nadam se da cemo i mi srediti stanje u ekipi.Mora bolje
to je to brate nema se sta dodat imaju ekipu, trenera to je to... treba im samo cestitat nista drugo... Amar nemoze od govana pitu pravit ili obrnuto,samo da se evropa izbori onda da Amar poslozi sve kockice i bice to dobro...Kolko god da nas boli izdaja od pickih prodanih treba prihvatit sad cinjenicu da je sad za sad Sarajevo jace od danas to su nam pokazili ... Bogicevicu i veci nije mjesto u zelji jos par njima , vjerujem da ce to Amar znati sredit , sezona je odavno izgubljena jos kad je na celu bio Miske i kompanija i mjenjanje trenera, los igracki kadar imao fali ti mozda jedan dva vezna top krilo desno ili ljevo top spic pa stoper .. da bi imali ekipu solidnu ovako je samo neki prosjek, mozda sad da par igraca iskacu to je to... Manijacima kapa do poda :tokralju: Ostalo je suvisno comnt
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 07 apr 2019, 09:11

Kazu neki nemaju plan za buducnost.

Pa picka vam materina bezobrazna kakav je plan za tri godine imao Senad, **** vas on?
Plan da svake godine otjera nekoga i da nam od kluba napravi ovo sto je napravip!

Sram vas bilo bjednici. Fuj, gade mi se..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

glavniurednik
Kontakt:

Post Postao/la glavniurednik » 07 apr 2019, 09:37

amare odlazi

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 apr 2019, 09:41

Analni planinari ce ga tjerati :urnebes: :urnebes: :urnebes:.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 07 apr 2019, 09:44

Zato nam je drzava gdje jeste dok svrsavate na Bakira, Senada i slicne njima SDA-a. Ratne profitere.

Tu su nas doveli upravo takvi. Amare ce otici kad tad, nije to nikakav mit, samo nece kad vi strucnjaci i galamdzije istoka dodjete. Lako doci na utakmicu psovati al se popet na vrh istoka. Opasni tipovi, a nema ih vise od cetvorice.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 07 apr 2019, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 apr 2019, 09:45

Ma na ljeto restart nema druge
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 apr 2019, 10:00

Osim13 je napisao/la:Ma na ljeto restart nema druge