Najače kad je Hajdar potegne, hem padne na zicagu hem lopta ne dođe do gola uopšte, stane negdje oko petercaLjoZee je napisao/la:Mi i udjemo u neku sansu i onda tzv. zvijezde Zajmovic, Ramovic, Hajdarevic sutnu negdje, eto, samo da bi se sutnulo.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Najače kad je Hajdar potegne, hem padne na zicagu hem lopta ne dođe do gola uopšte, stane negdje oko petercaLjoZee je napisao/la:Mi i udjemo u neku sansu i onda tzv. zvijezde Zajmovic, Ramovic, Hajdarevic sutnu negdje, eto, samo da bi se sutnulo.
Nije isto jarane moj dobri. Igrac koji te godisnje košta 120.000 maraka, i igrac koji te godisnje izadje 25.000 maraka pri tome se razvijao u Senadovom kokosinjcu. Razlika velika..Osim13 je napisao/la:Jesi i ti udario na Krpića isti qurac ko i ostali
Ma znam razumijem šta želiš reć al treba ih za ovo večeras **** sve majke miBezideja je napisao/la:Nije isto jarane moj dobri. Igrac koji te godisnje košta 120.000 maraka, i igrac koji te godisnje izadje 25.000 maraka pri tome se razvijao u Senadovom kokosinjcu. Razlika velika..Osim13 je napisao/la:Jesi i ti udario na Krpića isti qurac ko i ostali
Pa nece ih ni uciti, kad panjeve ne možeš nauciti fudbalu - ali ce ih s noge na nogu sve redom. Cim se završi sezona.LjoZee je napisao/la:Ja mislim da ni Amar nece ostati jos dugo. Ne sto ce ga neko otpustiti ili to vec da ce se sam povuci. Dzaba trosi vrijeme i zivce kad ne moze Tito ove nauciti.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Kajkutenjoyer, Levin, Lokomotifa, N3R3D i 62 gosta.