Kakva podrska za sta? Koga da podrzim? Boli njih polni organ i za Zvijezdom i za navijacima i za klubom , oni su ionako prolazna savka koja ce samo tu malo isfurat i ide dalje. Navikli smo se na to isto kao sto se navikajemo na ovu Zvijezdu koja velikim koracima ide kao onoj staroj , posljeratnoj ili predfadilskoj. Tuće opet nas Bosna Mionica , Doro i ekipa.. Upamtite! Sad da dođe kakav šejk više niko ne istjera uhljebatore iz kluba . Samo sta mozemo ocekivati u buducnosti to su jos veci minusi , zaduzenja i konacno ispadanje u nas najdrazi rang , 2. liga sjever. Gdje je ta publika kad se treba pravit pritisak sa tribina?SuperPippo je napisao/la:batigol777 je napisao/la:Dario je primjer svima i ponasanjem i zalaganjem neka ih je stid njega kad je on sa 35 najbolji igrac al ubjedljivo.
Jos se nadje seronja pa ga otresa na utakmici a nezna pasa odigrat....
Ja nikog nekrivim znam kakvo je stanje i da izbor igraca treneru nije velik bira manje zlo.
Ja se samo i nadam opstanku u ligi da bar toliko mozemo al bit ce gute.
Ma ti si smjesan lik ocigledno je da imas nesto protiv momka pa ga pljujes ovdje i po tvom ispade da je on kriv sto se nisu dobile utamice iako prvu cak nije ni igrao a ove dvije ga je stavljao na krilo i jos nije odigrao cijelu utkamicu ali necu da ulazim u tvoje licne probleme sa njim. Jer da si bar malo objektivan spomenuo bi ili Glisica ili Husenbasica koji su igrali spica ove tri utakmice i zajedno su imali pa bar jedno 8 sto postotnih prilika od kojih su jedno 4 bile jedan na jedan ali necu da ulazim u tvoje probleme i pljuvanje. Taj isti sto kazes da pasa ne zna odigrati protiv Capljine namjesta Glisicu sansu sto postotnu. Treba se igracima pruziti podrska a ne da se poslije 10tak minuta pljuje odma i psuje sve po spisku ako se ne da gol.
Sad nastavite i dalje da diskutujete , bivsi clanovi uprave , penzioneri.