La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Ovaj trenira da piše gluposti.
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
Drago mi je što se sam prepoznaješ u postovima, iako te niko nije ni pomenuo ni citirao. Time samo potvrđuješ.
Nastavi sa treningom i ne zabušavaj
Nastavi sa treningom i ne zabušavaj

- Shategabri
- Kontakt:
Čuj prepoznajem se, pa pišeš poslije mog posta, nisi sigurno o Messiju pisao
Šta će mi trening, dovoljno je što me ti sa pažnjom čitaš
Ne znam čime sam to zaslužio, al dobro...nastavi i dalje

Šta će mi trening, dovoljno je što me ti sa pažnjom čitaš

Ne znam čime sam to zaslužio, al dobro...nastavi i dalje

Koševo Zapad
Ko da ti jedini pišeš na ovoj temi
kako levat loše ego tripuje
ali drago mi je što se sam prepoznaješ 

- Shategabri
- Kontakt:
Duša ti je oftopičariti i kleberati se nekom
Napiši nešto na temu za promjenu.
Promijeni tu pokvarenu ploču koju vrtiš.
Levat ti je u gaćama

Napiši nešto na temu za promjenu.
Promijeni tu pokvarenu ploču koju vrtiš.
Levat ti je u gaćama

Koševo Zapad
Papak, smiri se.
Oslobodi ovu temu od svojih gluposti
Oslobodi ovu temu od svojih gluposti

- Shategabri
- Kontakt:
Eto vidiš, nisam ni sumnjo da ce poceti uvredeShategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 15:32Majmune, nije tvoja tema da govoriš ko će pisati na njoj.

Mnogo glupe postove pišeš, zauzimaš mnogo prostora, razletio se na sve strane, upadaš pametnim ljudima u riječ dok pricaju, hoces da budes u centru paznje itd
Pa ne može to tako

Mora ti neko skrenuti pažnju na to nepristojno ponašanje....zato ti ja spucam čvoku s vremena na vrijeme ,da se malo dozoveš i koriguješ ponašanje kontaš

- Felixians4
- Kontakt:
pošto cijenim i volim majmune,to mi ne bi bila uvreda iako jasno da je cilj uvrijediti. ipak,ti si prvi krenuo vrijeđati,let3
- Shategabri
- Kontakt:
Prvi si počeolet3 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 15:44Eto vidiš, nisam ni sumnjo da ce poceti uvredeShategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 15:32Majmune, nije tvoja tema da govoriš ko će pisati na njoj.malo ti treba.
Mnogo glupe postove pišeš, zauzimaš mnogo prostora, razletio se na sve strane, upadaš pametnim ljudima u riječ dok pricaju, hoces da budes u centru paznje itd
Pa ne može to tako![]()
Mora ti neko skrenuti pažnju na to nepristojno ponašanje....zato ti ja spucam čvoku s vremena na vrijeme ,da se malo dozoveš i koriguješ ponašanje kontašnemoj lično shvacati i tripovati da si nekome nešto bitan
![]()

Čuj malo mi treba

Aha....a šta si ti neki forumski policajac, odabereš tako nekog, osumnjičiš ga i onda isljeđuješ

Čuj upadam ljudima u riječ

Pusti šuplju, dosta si oftopičario, ako šta imaš na temu piši, mani se mene.
Ili otvori temu i piši samo o meni, ne znam šta drugo da ti kažem.
Bitan sam ti itekako, samo trpiš neko vrijeme, pa se onda ovako javiš

Koševo Zapad
Messi je jednostavno želio napustiti Barcelonu i ostvariti zadnji dobar ugovor u karijeri a pri tome biti u klub koji će biti konkurentan u Evropi.
Barcelona napravila ogromnu grešku što ga nisu pustili prošle sezone gdje su mogli uzeti finu odštetu preko 100+ mil a ovako je otišao džaba plus ogroman gubitak u smislu marketinga.
Barcelona napravila ogromnu grešku što ga nisu pustili prošle sezone gdje su mogli uzeti finu odštetu preko 100+ mil a ovako je otišao džaba plus ogroman gubitak u smislu marketinga.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne vrijedi objašnjavati, znaci da i dalje pucam klepme i čvoke.
Pa dobro
Pa dobro

- Shategabri
- Kontakt:
Samo sam uzvratioFelixians4 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 15:48pošto cijenim i volim majmune,to mi ne bi bila uvreda iako jasno da je cilj uvrijediti. ipak,ti si prvi krenuo vrijeđati,let3

Iako ne volim taj način komunikacije, al eto...a to majmune je kao i vole, konju, nikako nešto protiv tih plemenitih životinja.
Dođe tip ničim izazvan i pokrene diskusiju koja odvede temu u off, počne vrijeđati i onda kao eto nije mi dugo trebalo.
Pa piši malo o Barsi, o Realu, istresaj neki prljavi veš Perin, piši o La Ligi, nemoj se baviti tamo nekim forumašem

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Saurman je napisao/la: ↑09 avg 2021, 15:54Messi je jednostavno želio napustiti Barcelonu i ostvariti zadnji dobar ugovor u karijeri a pri tome biti u klub koji će biti konkurentan u Evropi.

Nakon svega što je dao klubu, uzeti za Messija pare i zarađivati nešto na njemu

Nije Messi onog govedo Neymar.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 avg 2021, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Eh čuj što nije otišao u inter 

A ko je messija doveo, ko mu je pruzio priliku zivota, da nije on sam mozda? Uradio je klub za njega, uradio on za klub i to je to.Pa lik je imao platu ne zna niko tacno koliko, pitaj boga koje su cifre u pitanju, rekao bi covjek on dzaba igrao za njih pa sad se samo poteze u raspravama argument sta je sve uradio za klub, nije sigurno dzaba to radio a i kao sto kazem klub je i za njega dosta uradio.
Dao je i Ronaldo puno Realu pa su ga opet uspjeli prodati za 120 mil.Ovdje se ne postavlja pitanje koliko je neko dao klubu nego koliko će klub uspjeti zaraditi.Klub je iznad svakog igrača a pustiti džaba igrača poput Messsija u vrijeme financijske krize u klubu je autogol kakav se dugo nije vidio od neke uprave.let3 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 15:59Saurman je napisao/la: ↑09 avg 2021, 15:54Messi je jednostavno želio napustiti Barcelonu i ostvariti zadnji dobar ugovor u karijeri a pri tome biti u klub koji će biti konkurentan u Evropi.
Barcelona napravila ogromnu grešku što ga nisu pustili prošle sezone gdje su mogli uzeti finu odštetu preko 100+ mil a ovako je otišao džaba plus ogroman gubitak u smislu marketinga.![]()
Nakon svega što je dao klubu, uzeti za Messija pare i zarađivati nešto na njemubi bila blasfemija od strane Barce. Marku, a kamoli 100 miliona.
Nije Messi onog govedo Neymar.
Neymar je idiot.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.