FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 18 dec 2012, 23:53

gerdmuller je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Pohvale za Schweinsteigera, stvarno fantastičan rezime, svaka čast.

Forumaš gerdmuller nastavlja s lošom navikom da ljude ismijava. Ne valja to nimalo....

Što se Lucija tiče, on voli naš klub, mnogo je dao za njega, ali on je sad potrošen igrača, tako da nema sad ni smisla dovodit ga...
nije valjda da mi je zabranjeno smijat se ako mi je nesto stvarno smijesno :roll:
Nećemo se sad pravit naivni. Ti se smiješ stvarima koje nisu smiješne i pokušavaš ismijavat i omalovažavat druge forumaše, a nemaš osnov da se smiješ. Smijao si se ljudima koji jako mnogo toga znaju o Bayernu i fudbalu, a ne možeš ti ismijavat ni one za koje misliš da su manje informisani ili imaju drugačije mišljenje od tebe. Smijanje ok, ali pretjerano ismijavanje ljudi je već i spam i samo po sebi ružno. Tako sam zapazio, pa samo kažem svoje mišljenje koje vidim da dijele još neki.

A sad što se utakmice tiče, tu mi se svidjela ova prgavost naših igrača, ponovo napredujemo po tom pitanju. Na momente , i tokom prošle sezone su naši igrači htjeli sve igrom da riješe, bili su kao balerine, ali sada se opet ponašamo ratniči, prgavije se ide. Vidjelo se i večeras po određenim startovima, naravno sa žarom i borbenošću stalno igra Dante i ima i tu pozitivnu prgavost, te naravno i Mandžo u mnogim utakmicama, ali sve više i Kroos i ostali. Imamo sve više opet ratnika na terenu i to je ono što plaši naše konkurente i one u Evropi. Jer cijela Evropa se nada samo u to da će Bayern ići na posjed i igračke elemente i onda da nam to donekle mogu iskoristit i kao manu, kad nam se ekipa uljuljka. Al ova ekipa dobiva sad opet dozu prgavosti i bezobrazluka kao one naše prijašnje ekipe. TO MI SE JAKO, JAKO SVIDJA...... :)
Crveni karton za Riberyja je bio malo i prestrog i nesretan, ali hajd dešava se. Volim varnice, ali ne trebaju baš ovako završit, jer ovakve varnice su malo glupe. Treba kucnut protivnika u pravo vrijeme i unijet kod njega strah i zaradit respekt. A onakve scene malo naivne ispadnu, ali i ono je razumljivo.Hebo iskreno ekipu koja prođe skroz bez žutih i crvenih kartona. :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 dec 2012, 00:09

gerdmuller je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:bio sam se nasekiro zbog kladionice, al klasicna Gomezusa rjesava pitanja

vidi se men se chini da su igraci bayerna mislim u garmišpahtekirhenu i drugim odmaralistima, al trebala bi biti ipak rutinska pobjeda
pricaj mi :) koliko sam samo uplatio bolje da vam ne pricam :) a ti si momak na mene ostavio jako dobar dojam,bio si uvijek totalno realan u vezi bayerna i uzivao sam citati tvoje postove,jedina zamjerka moras cesce pisati ;)

mislio sam da bi mogao primiti bayern gol u zadnjim minutama jer cijela je utakmica nekako vodila u tom smijeru,previse pehova se zaredalo, nepriznat gol timoscuku, crveni riberiju, promasaj sweinija kad je oduglovacio sa sutem pa ga izblokirali, pa precka ona, pa promasaj mandzuke, al sreca sacir rijesi pitanja i donese mi pare, a bila je je jedna od onih sugavih utakmica sto mirisu na zajeb

sto se tice mojih pisanja o bayernu, iako sam imao zestoke verbalne okrsaje sa pojedinim bavarcima, mislim da sam u uglavnom ispao u pravu, vrijeme je to pokazalo, pogotovo ova sezona, kad je bayern ispravio nedostatke na koje sam ja ukazivao, postao je puno jaca i ozbiljnija ekipa, to pokazuje i bodovni saldo u bundesligi. pokazalo je i proslogodisnje otresanje real madrida i realno zasluzena al neosvojena titula lige prvaka itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 19 dec 2012, 00:19

slika
Keep walking.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 19 dec 2012, 08:54

ako cemo vec dovoditi stopera to nece biti Lucio koji je potpisao za Sao Paulo

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 dec 2012, 11:45

Muller produzio do 2017-e, sasvim dovoljno. :P
Takav igrac (iako ga ne hajem bas previse u posljednje vrijeme :D ) ce uvijek imati mjesta u Bayernu. Njegova trka, borbenost i nadasve ucinkovitost su glavni razlozi velikog broja utakmica u njegovim nogama.

Oko stopera se nista i ne prica, ja vjerujem da se ceka izvlacenje i ako se nekim slucajem dobije Real ili neko ko je poprilicno jak, ici ce se po pojacanje, ako se izvuku neki hibridi ostaje se na ovom sto se ima. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 19 dec 2012, 15:42

Slazem se sa Omerbavarac u vezi pojacanja na poziciji stopera, sutra je to izvlacenje e ako dodje Real moglo bi se sta dovest, ako dobijemo Galatu moze to Buyten rjesit hehe :)

Ma da imam osjecaj da je to Milan itekakooo Milannnnn :)
FC Bayern !!!!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 19 dec 2012, 16:11

Muller produzio,ja zadovoljan od 11 godine je u Minhenu,to znaci punih 12 godina!!! I ostat ce jos...

Sutra je izvlacenje za daljnju fazu lige prvaka,ja bi iskreno volio zaobici Milan,aaa ako je stani pani nek dodje i Real Madrid znat ce to Ribery i kompanija rijesiti bas kao i prosle sezone.
Uostalom kao sto i uprava kaze apsolutno nam je nebitno koga cemo dobiti!!! EH TO JE STAV!!!

Rumenige kaze kako je crveni prestrog,te da sudija si mozee okititi jelku sa svojim kartonima i isto tako da ce se uruciti zalba za Ribery-ev crveni karton.
Sad me zanima ukoliko on dobije 2utakmice,da li se to prenosi i na ligu ili samo na kup (u tom slucaju Bilall-a nema u finalu kupa)
:(
Stern des Südens

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 19 dec 2012, 17:01

Ne prenosi se na ligu crveni iz kupa.I po kojoj logici ako dobije 2 utakmice suspenzije nece igrati u finalu kad naredno kolo nije polufianle???Ja mislim da ce biti jedan ili cak ni jedan utkamica jer ako bude ulozena zalba i sve prodje kako treba,mislim da nece biti kazne jer fkt crveni je bespotreban jer je Ribery bio malo je reci izazvan i zrtva napada protivnika.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 19 dec 2012, 17:16

Pa kako nije slijedece kolo polufinale??? Zar ovo nije bilo cetvrtfinale???
Stern des Südens

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 19 dec 2012, 17:33

Cetvrtfinale je naredno kolo,ostalo je jos 8 ekipa u kupu!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 dec 2012, 19:07

proFCB je napisao/la:Pa kako nije slijedece kolo polufinale??? Zar ovo nije bilo cetvrtfinale???
I onda se Effe cudi sto se ja smijem :mrgreen:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

DrinaLights
Kontakt:

Post Postao/la DrinaLights » 19 dec 2012, 19:15

U koliko je sutra izvlacenje za LP ? Ma dajte Real da se igramo 8-)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 19 dec 2012, 19:39

poz.moja bavarska raja nije me bilo duze pa reko radi reda da se koja prozbor :) i .Sutra je to famozno izvlacenje neko ce biti dobitnik , a neko gubitnik , a mada ako cemo posteno nema gubitnika ko je god uspijo doci u nocaut fazu.Sto se tice naseg potencijalnog protivnika licno bi volio neku "slabiju ekipu" gajdase ili otomane :D ni8 milan ne bi bio los ako nista radi renomea i imena ekipe iako nemamo poz.iskustvo sa njima ali otom potom .Sve u svemu volio bi neku slabiju ekipu,a kasnije naravno barca ,real , man utd. ma dajte nam bilo koga cisto radi zagrijavanja za 1/4 :D.zivili moji dragi bavarci. :D

ps :izvlacenje je u 11 ako se ne varam.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 dec 2012, 19:56

DrinaLights je napisao/la:U koliko je sutra izvlacenje za LP ? Ma dajte Real da se igramo 8-)
11:30
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 dec 2012, 20:42

Kad gledam ove parove kontam da nas svaka ekipa moze izbaciti

Npr Celtic sa svojim bunkerisanjem a svi znamo da nasi nisu neki bunker busteri

Od svih ovih nekako bi nam Arsenal legao da malo poigramo lopte one carsijske i mangupse sa njima jer i oni vole tako da igraju

Sto se mene tice samo Real i Milan nemoj
Thomas Müller - Fußballgott

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 dec 2012, 20:50

U dvije utakmice Bayerna malo ko moze izbaciti. ;)

Moja zelja je Milan, to sam rekao odmah nakon one utakmice sa Borisowom.
Najidealnije bi bilo da dobijemo Galatu, pa da malo do Turske opicimo. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 19 dec 2012, 22:22

Rekordmeister je napisao/la:Cetvrtfinale je naredno kolo,ostalo je jos 8 ekipa u kupu!
U DFB kupu se igra jedna utakmica,ako Ribery dobije 3 utakmice zabrane nece moci vise igrati u kupa,taman i da Bayern osvoji Cetvrtfinale-POlufinale-FINALE ENDSTATION :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 19 dec 2012, 22:54

Ma Celtic sutra izvlacimo,imam takav osjecaj..
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 dec 2012, 23:12

:lol: :lol: :lol:
Dortmund, taman da im vratimo za onu petardu iz finala.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 19 dec 2012, 23:12

DOBILI SMO DORTMUNDA U KUPU DFB TOOO IDEMO IM VRATIT ZA ONAJ PORAZ :):)
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah, Google Adsense [Bot], Proximic i 6 gostiju.