Nećemo se sad pravit naivni. Ti se smiješ stvarima koje nisu smiješne i pokušavaš ismijavat i omalovažavat druge forumaše, a nemaš osnov da se smiješ. Smijao si se ljudima koji jako mnogo toga znaju o Bayernu i fudbalu, a ne možeš ti ismijavat ni one za koje misliš da su manje informisani ili imaju drugačije mišljenje od tebe. Smijanje ok, ali pretjerano ismijavanje ljudi je već i spam i samo po sebi ružno. Tako sam zapazio, pa samo kažem svoje mišljenje koje vidim da dijele još neki.gerdmuller je napisao/la:nije valjda da mi je zabranjeno smijat se ako mi je nesto stvarno smijesnoeffe_sa je napisao/la:Pohvale za Schweinsteigera, stvarno fantastičan rezime, svaka čast.
Forumaš gerdmuller nastavlja s lošom navikom da ljude ismijava. Ne valja to nimalo....
Što se Lucija tiče, on voli naš klub, mnogo je dao za njega, ali on je sad potrošen igrača, tako da nema sad ni smisla dovodit ga...
A sad što se utakmice tiče, tu mi se svidjela ova prgavost naših igrača, ponovo napredujemo po tom pitanju. Na momente , i tokom prošle sezone su naši igrači htjeli sve igrom da riješe, bili su kao balerine, ali sada se opet ponašamo ratniči, prgavije se ide. Vidjelo se i večeras po određenim startovima, naravno sa žarom i borbenošću stalno igra Dante i ima i tu pozitivnu prgavost, te naravno i Mandžo u mnogim utakmicama, ali sve više i Kroos i ostali. Imamo sve više opet ratnika na terenu i to je ono što plaši naše konkurente i one u Evropi. Jer cijela Evropa se nada samo u to da će Bayern ići na posjed i igračke elemente i onda da nam to donekle mogu iskoristit i kao manu, kad nam se ekipa uljuljka. Al ova ekipa dobiva sad opet dozu prgavosti i bezobrazluka kao one naše prijašnje ekipe. TO MI SE JAKO, JAKO SVIDJA......

Crveni karton za Riberyja je bio malo i prestrog i nesretan, ali hajd dešava se. Volim varnice, ali ne trebaju baš ovako završit, jer ovakve varnice su malo glupe. Treba kucnut protivnika u pravo vrijeme i unijet kod njega strah i zaradit respekt. A onakve scene malo naivne ispadnu, ali i ono je razumljivo.Hebo iskreno ekipu koja prođe skroz bez žutih i crvenih kartona.