FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sipovic igrao po tamo nekim igralistima u Maroku i Suadijskoj arabiji i mi mislimo to neko mjerilo. He Boze dragi, a sindikalac je prica za sebe. Grobar broj jedan Zeljeznicar. Pa odlazi vise **** jedno. Bravo Amare, imamo najgori stoperski par u ligi. FUJ!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Imaš šansu da se najvećem rivalu p*sereš na čitavu sezonu a ti izađeš kao najveća pi*ka na svijetu.
11 pi*ki.
11 pi*ki.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Halo faula napravili nismo.Sanse nismo imali.Sad kad navalimo ovi ce nas dokrajcit.
Ramovicu i Hajdarevicu izadjite sami 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Legenda ulazi hahahaha.
Brko nas izgleda zajebaje ovom promjenom na poluvremenu.
Koja stoka moras biti da ubacujes baklje na vlastiti teren
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- invincible1921
- Kontakt:
Kazem ti ja moj faraoneRaonffa je napisao/la:Ma nije mi sve to bilo katastrofalno kao ovo.invincible1921 je napisao/la:Bilo je sezona i bez evropeRaonffa je napisao/la:Pobjedom u derbiju bi bar malo popravili utisak za ovu sezonu, ako ne dobiju derbi, bez obzira što će opet izboriti Europu, za mene će ovo biti najlošija sezona u zadnjih deset godina.
Nadam se pobjedi naravno jer derbi je derbi, ali realno i objektivno cime ih mi mozemo dobit? Mozda nekom frljokom ili na prepad. Imamo 3,5 igraca

=\_1921_/=
Stoka koja nije zaradila to svojim vlastitim parama.Tihi je napisao/la:Koja stoka moras biti da ubacujes baklje na vlastiti teren
Kakva sprdnja od ekipe, sta uradi od svog ugleda Amare dragi. Gledaj ti rezervista, legenda i babin sin. Nije ti ovo trebalo Amare, bio si najveca legenda ovog kluba...
- BosniaBoston
- Kontakt:
1.Kakav amar,Ivica jedan jediniAtlaZ je napisao/la:Kakva sprdnja od ekipe, sta uradi od svog ugleda Amare dragi. Gledaj ti rezervista, legenda i babin sin. Nije ti ovo trebalo Amare, bio si najveca legenda ovog kluba...
2.Treba mu dati jos jednu sezonu ne moze pitu od govana,mada je trebao ovu bar dostojanstveno zijanit ako nista
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- invincible1921
- Kontakt:
Jedina njegova greska je sto prohvatio ovu miskovu prciju...sto nije ceko godinu.AtlaZ je napisao/la:Kakva sprdnja od ekipe, sta uradi od svog ugleda Amare dragi. Gledaj ti rezervista, legenda i babin sin. Nije ti ovo trebalo Amare, bio si najveca legenda ovog kluba...
=\_1921_/=
- svrakino1921
- Kontakt:
Kako si znao za ovo AlpaAlipasino je napisao/la:Braco bice bolje drugi put.Samo polako docemo i mi na svoje.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Volim te Željo!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ja sve razumijem, razumijem poraz ništa čudno, ni prvi ni zadnji al be kontam uć u derbi bez muda i hrabrosti
pa jebolite Mojsije i Isus u paketu šta ti treba više poticaja od gradskog rivala da im pomrsiš planove za ostatak sezone da si ne znam ti koliko lošiji od protivnika tada se dobija elan i ne znam ti šta, jok ljudi izađoše zabiše maltene sami sebi dva komada
pa jebovas desnica radivojević na traktoru božijem 
I nemojte molim vas ovaj loš ovaj nije, LOŠI SU SVI **** IM MAME U **** BUKVALNO SCE RASPRODATI I POČETI ISPOČETKA, POKUPIT RAJE SA ULICE BAREM ĆE ZNAT ZA KOGA IGRAJU

I nemojte molim vas ovaj loš ovaj nije, LOŠI SU SVI **** IM MAME U **** BUKVALNO SCE RASPRODATI I POČETI ISPOČETKA, POKUPIT RAJE SA ULICE BAREM ĆE ZNAT ZA KOGA IGRAJU

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- invincible1921
- Kontakt:
Znao moj Svrakino zato Sam i napiso to prije tekme da nebi bilo kasnije sta ovo bi.
Evo dakle odkako pratim Zelju...a bio sam na stadionu kada smo prvaka Evrope zguzili sa 3-0 na svom stadionu. I bio sam posloje rata na prvom gostovanju kada se osnovala zajednicka liga u Posusju...i na jugu na kosevu kada su nas sa 4-1 izsodomirali i tu sam se na jugu pobio i kazu frka bila...tucemo se medjusobno...zub izgubio..al nikad nisam hordama cestitao jer eto...jbg
A sa Dzinetom sam sjedio pred derbije... al ovo veceras pocev od parole i rezultata na terenu..
Svaka vam cast sampioni...osvjetlali ste glavni grad!
A nasim pizdurinama...i to svima **** mamu...nije vam Zelju babo ostavio **** li ti Amare cuku!
A sa Dzinetom sam sjedio pred derbije... al ovo veceras pocev od parole i rezultata na terenu..
Svaka vam cast sampioni...osvjetlali ste glavni grad!
A nasim pizdurinama...i to svima **** mamu...nije vam Zelju babo ostavio **** li ti Amare cuku!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Blago tebiDokoljenko je napisao/la:Volim te Željo!