FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije loša postava, mozda i ne moze bolje obzirom na izostanke.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sad je to susret dvije podjednake ekipe. Strah me Crnova,ako njega odsjecemo,pola posla je gotovo.Stimulisana i nafurana Krupa ce u ovoj situaciji biti ravnopravna. Naravno da mozemo do pobjede.Bit ce interesantno vidjeti sastav.Da li ce se Husref opredjeliti za iskusne (Hodzic,Dzafic,Bekic)ili Akademce.To je njegov posao,a i mi navijaci smo kolebljivi(ja ne).Sastav bi mogla odrediti i podloga,ko se od igraca moze bolje snaci na plastici.Nece prvenstvo biti odluceno ovom utakmicom,samo da nas zaobidju ovakve situacije i mi smo prvi favoriti.Nek nam je sretno danas i ubuduce. 

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mislim da bi vezni red bio dosta dinamičniji sa Mustafićem umjesto Crepulje. Krupa je spremna ekipa, tako da bi bolje bilo žrtvovati malo kreativnosti za dinamiku. Valjda na dobro izađe.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Odbrana i golman AKADEMIJA
Hocemol se i mi zaodovljiti porazom ko doticni,pa reci neka djece nek igraju halal sve
Hajmo momci stistnite danas,ako uzmemo uz ove izostanke onda stvarno ovaj tim ima kvalitet.Ovako na papiru stvarno djeluje da imamo bas dobru sirinu.

Hocemol se i mi zaodovljiti porazom ko doticni,pa reci neka djece nek igraju halal sve

Hajmo momci stistnite danas,ako uzmemo uz ove izostanke onda stvarno ovaj tim ima kvalitet.Ovako na papiru stvarno djeluje da imamo bas dobru sirinu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To nije moja logika. Moja logika je da smo svi u 5 deka i da sa ovakvim sastavom ne da nismo favoriti za pobjedu nego je i remi upitan. A glupa logika je da treba ocekivati pobjedu pa makar i pioniri igrali.BordoSarajevo je napisao/la:GOSK je uzeo bod i Sirokom, kone ih na neku foru uzele i pred kraj tekme dale go, Krupa uze bod na Grbavici a zasluzili tri, uzimali su bodove i mađarima i lištici, Radnik ubio kone u drugom poluvremenu proslu tekmu i izgube minimalno. Radnik je ove sezone uzeo bod na Pecari.10.Skoro je napisao/la:Vidjecemo je li kao kuca ili ne. Mi imamo jednu percepciju naseg Sarajeva, a realnost je nesto skroz drugo. Mi umisljamo da smo velicina, a gosk nam uzme bod. Metaleghe, Krupa, Radnik nas pobjedjuju itd.BordoSarajevo je napisao/la:Joj da je kako dobit..
Bod ko kuća??! Da sa pionirima igramo, bod nije ko kuća nit to moze bit u ovoj situaciji kad imamo zaostatak za konama i poprilicno tezi raspored.
Ispade da te ekipe ne mogu meda protiv nasih konkurenata. Mi nismo nista a oni su dobri, po tvojoj logici, koja je jako glu.pa, nemoj se uvrijedit.
Mi nikada odustati necemo...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imal neko voljan da mu dam podatke sa moje tv da mi uplati gledanje tekme a ja cu prvi poslati duplo preko premier kladionice plus kredit u toku dana, nije belaj nikakav, ne ostavi nista na kartici, kasno sad da to ganjam. Ako ima neko voljan pomoc nek se javi na pp 

FK Sarajevo
U17 Sarajevo - Krupa stream
- StariGrad071
- Kontakt:
Ok sastav, jedino halilovic smrdi, oatalo je ok.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
idemo sarajevo 

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde molim vas, jako do tri boda!
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ako mislis na mene.Husref i bilo koji trener ima moju podrsku(koja nista ne znaci)pogotvo u ovoj fazi prvenstva.To sta ja gotivim ,dozvoli da kao i ti imam pravo na svoje zelje i opredjeljenje. Jeste meni opredjeljenje na Akademiju vaznije od titule 2019.Pozdrav.miky_hz je napisao/la:Odbrana i golman AKADEMIJA![]()
Hocemol se i mi zaodovljiti porazom ko doticni,pa reci neka djece nek igraju halal sve![]()
![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma jašta, tako govore i u La Masiji.miky_hz je napisao/la:Odbrana i golman AKADEMIJA![]()
Hocemol se i mi zaodovljiti porazom ko doticni,pa reci neka djece nek igraju halal sve![]()
![]()

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mislio sam na Zeljencar care.Nisi mi na kraj pameti.Opusti se i uzivaSamozdravlje je napisao/la:Ako mislis na mene.Husref i bilo koji trener ima moju podrsku(koja nista ne znaci)pogotvo u ovoj fazi prvenstva.To sta ja gotivim ,dozvoli da kao i ti imam pravo na svoje zelje i opredjeljenje. Jeste meni opredjeljenje na Akademiju vaznije od titule 2019.Pozdrav.miky_hz je napisao/la:Odbrana i golman AKADEMIJA![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
Imamo inicijativu od prve minute. Dobro igramo, mozda ce problem biti realizacija.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
VODIMOOOOOOOOOOO
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, PapakIzSa, rimljanin90, worchester i 20 gostiju.