FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 04 apr 2019, 12:40

Ma samo jako i u kost, vratiti im.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 apr 2019, 13:00

Opusteno momci, dobio sam info da Bogi igra od prve, tako da nema sekiracije nikakve :cool:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 04 apr 2019, 13:07

Nasi se najvise pribojavaju da nas oni ne napadnu.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 04 apr 2019, 13:18

Ma Husref je pičić,čekat će.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 apr 2019, 13:20

Ma strah me sredine, moraju biti mentalno na visokom nivou ne dat menstrualnima da ih pritiskom pojedu. Udari na početku, unesi im nervozu, **** im ba mater

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 04 apr 2019, 13:59

Dokoljenko je napisao/la:
biceDUPLA je napisao/la:Samo sto ga Miske ne misli vaditi nikako. Ovo je tek pocetak dragi ljudi. Da ovu upravu isprate rezultati ove sezone ima da rokaju cirevi ko kokice. Vakat je da pocne opet niz titula :cool: Nagurati na 10 pa opet malo rucna :lol: :urnebes:
Evo jos malo pa deseta titula. Povedi nas Krcmarevicu.
Najjace kad napisu, nisam ja ni za Misimovica ni za Amara, samo Zeljo. Lajavci.
Pa necu o Amaru pisati kad je bio Miske..citiraj i datum posta. I vidi sta sad pisem. Ja sad podrzavam i idem na tekme ali ovako ne ide..isto ko sto su silili ovi prije tako sad i ovi sile.
**** to da hocemo derbi uzeti...pa makar i 3:0 :cool:
ŽELJEZNIČAR 1921

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 04 apr 2019, 14:33

Remi je najrealniji kao i uvijek. Oni su favoriti, ne zaboravite.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 04 apr 2019, 14:56

biceDUPLA je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:
biceDUPLA je napisao/la:Samo sto ga Miske ne misli vaditi nikako. Ovo je tek pocetak dragi ljudi. Da ovu upravu isprate rezultati ove sezone ima da rokaju cirevi ko kokice. Vakat je da pocne opet niz titula :cool: Nagurati na 10 pa opet malo rucna :lol: :urnebes:
Evo jos malo pa deseta titula. Povedi nas Krcmarevicu.
Najjace kad napisu, nisam ja ni za Misimovica ni za Amara, samo Zeljo. Lajavci.
Pa necu o Amaru pisati kad je bio Miske..citiraj i datum posta. I vidi sta sad pisem. Ja sad podrzavam i idem na tekme ali ovako ne ide..isto ko sto su silili ovi prije tako sad i ovi sile.
**** to da hocemo derbi uzeti...pa makar i 3:0 :cool:
Ti ides na utakmice al u panjevima..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 04 apr 2019, 15:04

biceDUPLA je napisao/la:Nismo bili u stanju pipe uzeti za vodu niti 5 stolica zamjeniti kad puknu sad kad smo naviklu na sve i na ljepotu na Grbavici bi da tjeramo. Ovo ce nam biti najveca greska poslije rata... gledaj na sta je licila Grbavica i kakav je kurcev sistem vladao...ljudi trznite se i podrzite ove ljude makar 5 godina jos nista ne uzeli. Bice aBd kad treba da bude a ne na silu i inatu...

https://youtu.be/lZW9iwwS0MM
Kakav cirkusant onaj sa čaršije,nebi ti ni onog Bibića,j.ebo li ti on sestru.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 apr 2019, 15:06

Podržite makar ništa ne uzeli :lol: :urnebes: :tokralju:

U žiro računu je snaga :rol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 apr 2019, 15:25

Osim13 je napisao/la:Podržite makar ništa ne uzeli :lol: :urnebes: :tokralju:

i kaze nakon pet utakmica Amara ovo vise ne ide vako :lol: :lol: :lol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 04 apr 2019, 16:01

Tako je brate, treba im dati 10 godina makar nista ne osvojili. Njihov volenterski rad i entuzijazam bi od nas napravio novi bosanski Dinamo..

Oni sta ne mogu osvojiti, onda ide prica makar ne osvojili. Nisu marke svoje ulozili sve sto je uradjeno, uradjeno od love navijaca, prijatelja kluba, i saveza.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 04 apr 2019, 17:12

Neka neko obavijesti ovog decka da ce moci i u subotu kupiti kartu.
Bosanac1993 je napisao/la: ↑

Pozdrav plava braćo. Naime, već dugo vremena pratim forum, čitam, informišem se i mogu vam reći da je ovo prava stvar za mene koji živim(studiram) u Tuzli a inače sam iz Zavidovića. Od kad sam prohodao, znam samo za jedan klub i jednu boju, a to je srcu draga plava boja. Puno prijedloga imam za iznijeti ali ne uzimam sebi za pravo još jer sam tek počeo da budem aktivniji u pisanju. Pisalo bi se i prije,ali nikad nisam uspio se registrovati preko moba, nije kod htio da se potvrdi i evo uzmem laptop hajde da pokušam i kakva sreca kad sam uspio,neopisiv osjećaj biti dio ovog foruma.

CETRICETRIDVA
Kontakt:

Post Postao/la CETRICETRIDVA » 04 apr 2019, 17:23

Gledam danas po gradu niko o derbiju ne razgovara,najvecu utakmicu u BIH smo sveli na maginu.
Donekle razumijem NE POSJEDUJEMO KVALITET ni mi ni Sarajevo,nema vise Dzele Bukija,Hareta, Beslije ili Lendrica kod nas ni Zeke, Tose Skore i Vuleta kod njih daj boze dobru utakmicu da vidimo neki dobar laznjak dribling,gol a ne da gleda covjek sta ce te sastavit iza nekog coska ,ljudi s mladzom rajom haman da i ne dolaze na utakmice to nam je veliki MINUS jel bez tih mali klinja derbija nece biti za koju godinu
Moja prognoza 2-1 za PLAVEEE

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 apr 2019, 18:02

Osim13 je napisao/la:Podržite makar ništa ne uzeli :lol: :urnebes: :tokralju:

Oplakah :urnebes:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

amarovac

Post Postao/la amarovac » 04 apr 2019, 21:05

eee jesu se zadale pobjegulje i plaćeni telali, kaže onaj biće amare odlazi, pa onaj drugi medo moderator da mu treba neko račune podnositi, nestalo im insajderskih pa postale cure nervozne. još malo. i onda skupština, pomesti ove dupljake i idemo juriš. a vama nikad više. u rajlovac pa pravite stadion, a i treneru iz breze je blizu taman. a sad će raspust doći će vam medo iz slovenije, i pokupite još malog kazandžiju i eto još malo i dream team. nikad više, ni blizu.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 04 apr 2019, 21:32

CETRICETRIDVA je napisao/la:Gledam danas po gradu niko o derbiju ne razgovara,najvecu utakmicu u BIH smo sveli na maginu.
Donekle razumijem NE POSJEDUJEMO KVALITET ni mi ni Sarajevo,nema vise Dzele Bukija,Hareta, Beslije ili Lendrica kod nas ni Zeke, Tose Skore i Vuleta kod njih daj boze dobru utakmicu da vidimo neki dobar laznjak dribling,gol a ne da gleda covjek sta ce te sastavit iza nekog coska ,ljudi s mladzom rajom haman da i ne dolaze na utakmice to nam je veliki MINUS jel bez tih mali klinja derbija nece biti za koju godinu
Ma ima kvaliteta, kakvog takvog. Ne onoliko koliko bismo zeljeli, ali nije to bas tako. Pogledaj izvjestaj sa prvog derbija ove sezone na Grbavici i vidjet’ ces sam.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 apr 2019, 02:34

kerimatomic1921 je napisao/la:
CETRICETRIDVA je napisao/la:Gledam danas po gradu niko o derbiju ne razgovara,najvecu utakmicu u BIH smo sveli na maginu.
Ma ima kvaliteta, kakvog takvog. Ne onoliko koliko bismo zeljeli, ali nije to bas tako. Pogledaj izvjestaj sa prvog derbija ove sezone na Grbavici i vidjet’ ces sam.
Sto se tice samo utakmice kao utakmice po meni su derbiji u zadnjih par godina mozda i najbolji i protekloj deceniji. Kad se sjetim prije vazda 0 0, pogotovo su negledljivi bili na kosevu ....kakve su to patnje bile boze dragi. :facepalm: Najgore kako je napeto jer je derbi pricinjavaju ti se prilike...tipa neki korner sut ono JOJ ZAMALO...dodjem kuci pogledam snimak i kontam sta sam ja gledo u pm nije ni blizu bilo :lol:

Međutim realno...raju je poceo bolit ku.rac za nas fudbal.

Moja prognoza X ko vrata...1:1.
=\_1921_/=

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 apr 2019, 13:25

Sta im je Veseli radio prosli derbi bila bi steta da ne pocne, bekovi su im najslabiji dio tima

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 apr 2019, 14:37

Odijelo kod babuke :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 20 gostiju.