FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 21 sep 2018, 21:21

Pojedinci su spremni da bi bili u prvom planu vatru bljuvati. Jadno je sr.ati po klubu kada ga ide.

Toliko su pojedinci umisljeni, da se u najmanju ruku njihovo znanje podudara sa Mourinhovim.

Ova tema zbog pojedinaca koji se uopste ne sankcionisu postaje sve jadnija.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 sep 2018, 21:41

Koliko ahmet odsustvuje ?

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 sep 2018, 21:42

mirzatele je napisao/la:Koliko ahmet odsustvuje ?
trebao bi biti spreman za srijedu protiv listice
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 sep 2018, 21:46

kengur je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Jesam @kengur , priznao sam,zaletio se.Kao i vecini mi tesko pao rezultat protiv Atalante(izgledalo mi kao soljenje rane,a tek usao na pdf).Izvinuo sam se i evo jos jednom se izvinjavam .Nadam se da se moze nekad i oprostiti. Upravo sam mislio na bolje rezultate kako je bilo poslije te katastrofe i Goska.Stalo mi je da me razumijes,ali ako ces se vracati na to onda sam bespomocan. Znali smo pobjedjivati i sa slabijim sastavom.Nek nam je sretno. Tebi pozdrav.
Atalanta je bila i to je zavrsena prica. U prvenstvu smo 4 boda kratki (vjerovatno Celik i Gosk) tako da nemamo prostora sada za X (nazalost). Ne treba se lazno tjesiti vec podici motivaciju da se naredne 2 tekme pobijede. Ako igraci nisu sigurni neka samo pogledaju grb na dresu i sve ce im biti jasno.

Za uvrede ne brini - mislio sam sta si sve meni nagovorio, srecom moj ego je pod kontrolom.
Hebiga @kengur po obicaju kad zelim ispast duhovit ispadnem smijesan,a u ovom slucaju bas papak.Dao sam sebi previse slobode kontajuci da ces mi odgovoriti u stilu "Eto ti znas starce sta je moderan fudbal,pojma ti nemas itd".Ako je neko razmjenio korektne postove sa mnom ,onda si to ti i 10/ak nickova.Sramota me reci ,ali ne znam kako da ti spremim poruku na PP ,pa sam morao ovako.Neki dobri pitari su mi spremali poruku i odgovoriti mi nije problem.Vodit cu racuna da zaobidjem tvoje postove(ako ne mozes preci preko ove greske) , a to ne znaci da ti moje ne trebas kritikovati.Pozdrav.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 sep 2018, 21:49

Znaci Krle sutra u spicu ? Nije dobro.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 sep 2018, 21:59

Sutra je bod ko kuca.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 sep 2018, 22:09

Idu tri bobe sutra pjeske, mene Krupa na Kosevu brine samo, kod kuce nisu neki problem
1946~

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 21 sep 2018, 22:32

Autogol 89. minut za pobjedu Sarajeva... Forum luduje, svi vole Husrefa. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 sep 2018, 23:20

Svaka čast adminima.. Lik je imao opomena mali milion, prošli put iznio prepisku iz PP-a i opet ga nisu kaznili banom, a fino stoji u pravilima na početku da je to zabranjeno. Ja na drugoj temi zbog takve stvari (u neznanju) dobio ban u roku od 10 minuta. Ali, to je kad neko radi ono za šta je zadužen. Bijedno šta radi onaj aco i ostali. Odlično radite, alal vera. Čovjek trola, vrijeđa klub i igrače, izmišlja nekakve notorne gluposti i tako prolazi non stop. Ebo li vas haver da vas ebo..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 21 sep 2018, 23:40

AlfredNobel je napisao/la:Svaka čast adminima.. Lik je imao opomena mali milion, prošli put iznio prepisku iz PP-a i opet ga nisu kaznili banom, a fino stoji u pravilima na početku da je to zabranjeno. Ja na drugoj temi zbog takve stvari (u neznanju) dobio ban u roku od 10 minuta. Ali, to je kad neko radi ono za šta je zadužen. Bijedno šta radi onaj aco i ostali. Odlično radite, alal vera. Čovjek trola, vrijeđa klub i igrače, izmišlja nekakve notorne gluposti i tako prolazi non stop. Ebo li vas haver da vas ebo..
+1
Od kako je Hilmo moderator ovdje , ova tema postala jedna od gorih :crazy:
Sta se sve dopusta pojedinim smijesno..

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 21 sep 2018, 23:44

AlfredNobel je napisao/la:Svaka čast adminima.. Lik je imao opomena mali milion, prošli put iznio prepisku iz PP-a i opet ga nisu kaznili banom, a fino stoji u pravilima na početku da je to zabranjeno. Ja na drugoj temi zbog takve stvari (u neznanju) dobio ban u roku od 10 minuta. Ali, to je kad neko radi ono za šta je zadužen. Bijedno šta radi onaj aco i ostali. Odlično radite, alal vera. Čovjek trola, vrijeđa klub i igrače, izmišlja nekakve notorne gluposti i tako prolazi non stop. Ebo li vas haver da vas ebo..
Ovo se neko urotio protiv tebe da te otjeraju, i to ne sva svake teme već sa foruma skroz. :lol: :lol:

De vidi malo šta romario piše :P
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 sep 2018, 00:02

Sutra uzimamo lakse od ocekivanog
0-2
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 22 sep 2018, 00:20

Samo ce se osjetiti nedostatak Adukora, sve ostalo je nadoknadivo.
Sabrine mi moje!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 sep 2018, 00:23

f0rest1946 je napisao/la:
+1
Od kako je Hilmo moderator ovdje , ova tema postala jedna od gorih :crazy:
Sta se sve dopusta pojedinim smijesno..
Nije hilmo kriv, jer za banovanje je zadužen aco i još neko. Lik je dobio upozorenja bruku i opet ništa, iako prekrši pravilo koje se kažnjava banom. Garant je haver s nekim od njih, pa to prolazi bez problema.

@Derdiyok
Neka hvala, rahatnije je ovako kad ne čitam one izljeve mentalne retardacije :mrgreen:. Sunce ti poljubim, od Barce i Messija napravili FKS iz doba Ješića, a kad se spomene Messi, rekao bi neki laik da opisuju Alena Melunovića glavom i bradom.
Nema ovo veze s mnom, samo govorim činjenicu da je ovo postalo jedna velika katastrofa. Pljuješ najgore po klubu, igračima, treneru, petom, desetom i to ti sve prolazi. Obični trol i defekt, ali može ovdje sve proći.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 sep 2018, 00:30

Kup 3.oktobra odmah..da li su realni :bow:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 sep 2018, 00:37

Evolution87 je napisao/la:Sutra uzimamo lakse od ocekivanog
0-2
nema sanse druze

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 sep 2018, 01:26

Sutra treba dokazat jesul nase tvrdnje tacne. Posto mi govorimo imamo sirinu imamo kvalitet sad je trnutak pravi da se vidi jel to tako.

Ovo sto bihuzur pise i da je tacno u ovom trenutku nije trebo ovo iznosit. Vrlo brzo ce doc kraj polusezone pa mahalajte.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 sep 2018, 02:30

Pitar6785 je napisao/la:Sutra treba dokazat jesul nase tvrdnje tacne. Posto mi govorimo imamo sirinu imamo kvalitet sad je trnutak pravi da se vidi jel to tako.

Ovo sto bihuzur pise i da je tacno u ovom trenutku nije trebo ovo iznosit. Vrlo brzo ce doc kraj polusezone pa mahalajte.
Kad bi trenera Krupe pitali koga da eliminise iz ekipe rekao bi :Adukor,Rahmanovic,Ahmetovic i Handzica kao zamjenu.Hebote izbaci iz bilo koje ekipe 3 najbolja igraca i to je druga ekipa.Ipak se nadam da ce 11 momaka koji izadju na teren dati sve od sebe da FKS dodje do pobjede. Mislim da i dalje imamo kvalitet da ako nista budemo ravnopravni Krupi.
Sto se tice @bihuzura nadam se da ce ispostovati ovo sto si napisao. Pozdrav prijatelju. :thumbup:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 22 sep 2018, 02:41

ako sutra uzmemo 3 boda ja cu podijeliti sirotinji 300km, za 1 bod 150, plus za svaki gol koji postignemo jos po stoju i stavicu krstu na avatar :D

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 sep 2018, 03:15

bihuzur je napisao/la:ako sutra uzmemo 3 boda ja cu podijeliti sirotinji 300km, za 1 bod 150, plus za svaki gol koji postignemo jos po stoju i stavicu krstu na avatar :D
Ako Bog da ti danas podijelis 6 glava. No jedno bi te zamolio ispustuj klub do polusezone(klub,ne pojedince),nije bitno koliko si u pravu.U ovom trenutku navijacima ne treba nista sem da damo podrsku klubu.Ne stojimo lose,mogli bi do titule. Nikakvom istinom(koja ce nekom otvarati oci) necemo pomoci,a prvenstvo se tek zakuhalo . Strpi se 2 mj.pa ces moci iznijeti svoju istinu.Vozdra @bihuzur,ako ispostujes klub brat si.Doci ce vrijeme za tvoju istinu,ma kakva bila.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Paromlinac, Posejdon i 52 gosta.