FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 21 sep 2018, 15:54

robertkosar je napisao/la:Jeli hare sutra u spicu napada :opaopa:
nije Hare uopste u kombinaciji za mec
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 sep 2018, 15:56

Kad pogledaš širinu, reko bi ajde oke, bit ce hebeno al mogu i ovi izgurat, jedini problem bi bio napad jer nema ni Ahmeta ni Hareta al malo me strah zbog one tekme protiv Veleza, tu smo miksali sa sastavom i nigdje igre nit iceg, da nije bilo srece ne bi tu pobjedili, bojim se da se ne ponovi ista igra..ako bude ista igra, morali bi opet imat dosta sreće al to je nemoguce za nas u dvije tekme zaredom.

Molim Boga da se sutra pokazu svi u boljem svjetlu i da ono u Vrapcicima nije stvarni pokazatelj "mix" ekipe.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 sep 2018, 15:57

benko21 je napisao/la:
Povreda ili??? Yebiga neda se covjeku nikako de razigra :hmmmmm: :hmmmmm:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 sep 2018, 16:01

Samozdravlje je napisao/la:Po meni samo je titula bitna ,bar ove godine.Kup je opasno takmicenje,nije prvo kolo(koje bi trebalo biti praznik i bit ce aBd).Jedino ispravno dati sansu igracima koji nisu imali puno prilika.Ne bi Lazni to zanemarili djaba.Ako rezerve mogu do finala ok.Gubiti energiju nikako nam ne treba.U Krupi su nam 3 boda neophodna . Sad rizikovati povredu Adukora,Stanojevica,Dupovca ili dr.,bi bilo bas glupo.Ne kazem da ovi koji izadju trebaju podcjeniti utakmicu , dapace trebaju se nametnuti.ABd pa osvojimo titulu onda ce sve biti lakse i duple ce dolaziti u nizu.Trebamo biti skoncentrisani na prvenstvo.

Nije da se pravim vazan(mozda malo :rol: ),ma nimalo casna rijec. Hajde ovo i nije drama , ali sta ce biti sa narednih 7 utakmica u kupu. Recimo neki crveni karton pred derby ili ne dao Bog ozbiljnijih povreda. Vidjet cete da kup necemo zavrsiti bez crvenog. Mi ne znamo igrati igre izvan terena.Pozdrav svim navijacima FKS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 sep 2018, 16:01

robertkosar je napisao/la:
benko21 je napisao/la:
Povreda ili??? Yebiga neda se covjeku nikako de razigra :hmmmmm: :hmmmmm:
neki kazu povreda neko k.urcobolja kome vjerovat
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 sep 2018, 16:02

BordoSarajevo je napisao/la:Kovačević
Hodžić - Dupovac -Mujakić - Pidro
Stanojević - Crepulja
Šišić - Velkoski - Halilović
Tatar

Ovako bi ja nekako, Tatara i Velkoskog zamjeniti ako im odgovara. Pitanje je jel Šišić spreman da igra od prve minute kao i Crepulja jer ne igra ni cesto ni puno. Moze i Saban umjesto Hodzica, zavisi ko je u boljoj formi.
Ne bi Mustafića sa Stanojevicem uparivao jer je protiv Veleza to lose pravo bilo, bas lose.

:lol: :lol: :lol:

Yebo te on i svakog ko ga prizeljkuje u timu !!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 sep 2018, 16:04

Velkoski
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 sep 2018, 16:23

Hilmo ukloni ovog bihuzra vise . bihuzuri nas svakim postom .

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 21 sep 2018, 16:35

bordobijeli je napisao/la:Hilmo ukloni ovog bihuzra vise . bihuzuri nas svakim postom .
Prvi forumas sa teme Sarajeva kojeg sam morao staviti na ignore listu..
ZZ

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 sep 2018, 16:36

moj uzor-S.G je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Hilmo ukloni ovog bihuzra vise . bihuzuri nas svakim postom .
Prvi forumas sa teme Sarajeva kojeg sam morao staviti na ignore listu..
+1.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 21 sep 2018, 16:37

Fakat su vam ove price o razdoru dusmanske i to pred jako bitnu tekmu, a inace kakve price se pricaju i pjedini navijaci sa igracima sto ih filiju i ne moze na dobro izaci, ima losih stvari i husref da se ne lazemo al jw ovo dusmanski bas
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 21 sep 2018, 16:52

sami sebi smo najvec dusamni.ovdje ubacenih elemata more
Svi u napad,jedan je HASE

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 21 sep 2018, 17:02

Inijesta je napisao/la:Fakat su vam ove price o razdoru dusmanske i to pred jako bitnu tekmu, a inace kakve price se pricaju i pjedini navijaci sa igracima sto ih filiju i ne moze na dobro izaci, ima losih stvari i husref da se ne lazemo al jw ovo dusmanski bas
Nista nije dusmanski. Navijaci Sarajeva treba da znaju istinu. Nismo mi gurbeti sa sugavice da klimamo glavom i masemo repom. Istina je da igraci ne zele vise trpiti ovo sto im radi usref i kapiten i neki su se bunili zbog toga. Izbile su varnice u svlacionici a ako izbije rat to se tesko smiruje. Zato treba na vrijeme reagovati.
P.S. jel i mali resic povrijedjen? Dugo ga vec drzi povreda a za ono malo vremena sto je proveo na terenu bio je jedan od najboljih.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 21 sep 2018, 17:15

Ne znam što ti ovo treba tobe...

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 21 sep 2018, 17:21

bihuzur je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Fakat su vam ove price o razdoru dusmanske i to pred jako bitnu tekmu, a inace kakve price se pricaju i pjedini navijaci sa igracima sto ih filiju i ne moze na dobro izaci, ima losih stvari i husref da se ne lazemo al jw ovo dusmanski bas
Nista nije dusmanski. Navijaci Sarajeva treba da znaju istinu. Nismo mi gurbeti sa sugavice da klimamo glavom i masemo repom. Istina je da igraci ne zele vise trpiti ovo sto im radi usref i kapiten i neki su se bunili zbog toga. Izbile su varnice u svlacionici a ako izbije rat to se tesko smiruje. Zato treba na vrijeme reagovati.
P.S. jel i mali resic povrijedjen? Dugo ga vec drzi povreda a za ono malo vremena sto je proveo na terenu bio je jedan od najboljih.
Evo ja ti tvrdim da ovo lazes i da ti je ovo bas dusmanski, te varnice du se desavale nakon goska pa su Husref i Stanojevic zavrsili u klubu na razgovoru, takodje se desavalo da husref **** majke i rahmanu i krletu a i oni njemu i nek se jebu nek rade sta hoce dok ovako igraju i imaju rezultat
Sad je situacija ok, i Husref se smirio koliko toliko i funkcionise sve puno bolje, a pogotvo lazes za Krstu, to je nastavak ove price o Halilovom mahalanju po carsiji , Krste je omiljen medju saigracima, to kako igra i sta radi na terenu je druga stvar ( po meni je sasvim ok i to)
Ja sam isto pljuvo po Husrefpvim potezima i po njemu, al trenutno ga treba ostavit na miru, vec su pocele price kako je debil , forsira ekipu na dva fronta , sjebat ce sve ko i sa slobodom, trebo je ispast iz kupA i slicno, nisu igraci tolika **** kakvi ste vi pojedini navijaci sa ovim pricama i podmetanjima skije konstantno, i ne mozes napraviti rezultat ovako i nikad neces

U kojoj utakmici je Resic bio najbolji???
Odigro dobro po 20 minuta u vec rijesenim tekmama, prvu tekmu koju je poceo ( bijeljina) nije se sastavio s loptom, i momku svakako treba sansu davat konstantno, i nece ga Jusref unistiti nego navijaci sa ovim furanjem da je najbolji, vecs smo jednog Suareza sjebali daj da sjebemo i ovog Hazarda

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 21 sep 2018, 17:25

Stanje u klubu je idealno i to je jedina prava istina. Nemojte biti dusmani i pisati da nije tako.
Eto sad cemo biti sampioni :salut:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 21 sep 2018, 17:27

Sutra jako teška utakmica u kojoj je neka realnost X.
Volio bih da pobijedimo, ali tesko, jako tesko.

Iskreno ne bih bio nezadovoljan sa remijem, kad pogledamo kakav ce sutra sastav Hule :urnebes: izvesti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 21 sep 2018, 17:31

bihuzur je napisao/la:Stanje u klubu je idealno i to je jedina prava istina. Nemojte biti dusmani i pisati da nije tako.
Nije idealno, al bi izgleda navijace zadovoljilo da vec kasnimo 7-8 bodova, da smo smjenili husrefa doveli Varesanovica ili Dzenu, jer to su nam slijedece opcije, i da je izveo drugi tim protiv Veleza gdje bi nas Velez nakanto 3 razlike
Puno vece sanse su svakako da zavrsimo medju 3 i ispadnemo iz kupa nego da bilo sta osvojimo i ja licno gajim neke nade za kup, ne vjerujem da titulu mozemo uzet, al ove price i trovanje je fakat fuj

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 21 sep 2018, 17:34

Inijesta je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:Stanje u klubu je idealno i to je jedina prava istina. Nemojte biti dusmani i pisati da nije tako.
Nije idealno, al bi izgleda navijace zadovoljilo da vec kasnimo 7-8 bodova, da smo smjenili husrefa doveli Varesanovica ili Dzenu, jer to su nam slijedece opcije, i da je izveo drugi tim protiv Veleza gdje bi nas Velez nakanto 3 razlike
Puno vece sanse su svakako da zavrsimo medju 3 i ispadnemo iz kupa nego da bilo sta osvojimo i ja licno gajim neke nade za kup, ne vjerujem da titulu mozemo uzet, al ove price i trovanje je fakat fuj
Ako su Dzeno i mirza alternative za trenera onda je bolje usrefa trpit :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 sep 2018, 17:37

Inijesta je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:
Evo ja ti tvrdim da ovo lazes i da ti je ovo bas dusmanski, te varnice du se desavale nakon goska pa su Husref i Stanojevic zavrsili u klubu na razgovoru, takodje se desavalo da husref **** majke i rahmanu i krletu a i oni njemu i nek se jebu nek rade sta hoce dok ovako igraju i imaju rezultat
Sad je situacija ok, i Husref se smirio koliko toliko i funkcionise sve puno bolje, a pogotvo lazes za Krstu, to je nastavak ove price o Halilovom mahalanju po carsiji , Krste je omiljen medju saigracima, to kako igra i sta radi na terenu je druga stvar ( po meni je sasvim ok i to)
Ja sam isto pljuvo po Husrefpvim potezima i po njemu, al trenutno ga treba ostavit na miru, vec su pocele price kako je debil , forsira ekipu na dva fronta , sjebat ce sve ko i sa slobodom, trebo je ispast iz kupA i slicno, nisu igraci tolika **** kakvi ste vi pojedini navijaci sa ovim pricama i podmetanjima skije konstantno, i ne mozes napraviti rezultat ovako i nikad neces

U kojoj utakmici je Resic bio najbolji???
Odigro dobro po 20 minuta u vec rijesenim tekmama, prvu tekmu koju je poceo ( bijeljina) nije se sastavio s loptom, i momku svakako treba sansu davat konstantno, i nece ga Jusref unistiti nego navijaci sa ovim furanjem da je najbolji, vecs smo jednog Suareza sjebali daj da sjebemo i ovog Hazarda
Čovjek trolla 100%, ima on i više nego dovoljno mozga da zna da izmišlja.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 16 gostiju.