FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovaj krajiski bosnjo je vazda nebuloze pisao. Sta me boli qrac sto je mali sa 16-17 godina prihvatio poziv?! Pa dijete je bio, sta je on znao...glavno mu bilo da se promovise, da ga neko vidi i opravdavam ga.
Ono naslo da iskopa stvar unazad 4-5 godina i ocrni momka koji je buducnost kluba... Fuj kakvih ljigavih kompleksasa ovdje ima. Naravno sad ce se par likova primiti na ovu sliku i prozivati momka koji korektno radi od prvog dana kako je tu.
Jos jednom, veliko FUUUJ !!!
Ono naslo da iskopa stvar unazad 4-5 godina i ocrni momka koji je buducnost kluba... Fuj kakvih ljigavih kompleksasa ovdje ima. Naravno sad ce se par likova primiti na ovu sliku i prozivati momka koji korektno radi od prvog dana kako je tu.
Jos jednom, veliko FUUUJ !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
15 godina je imao tada a RS je bosanski entitet gdje su igrali svi koji pripadaju tom teritoriju, administrativno. To je nivo sarajevskog kantona, općinskih turnira i slično. Ne brinite.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mozes ti to normalnom liku objasniti. Al imas levata koji ce se primiti. Evo ovaj nicim izazvan kopa stvari o momku koji je vise nego OK.MortemHz je napisao/la:15 godina je imao tada a RS je bosanski entitet gdje su igrali svi koji pripadaju tom teritoriju, administrativno. To je nivo sarajevskog kantona, općinskih turnira i slično. Ne brinite.
Ne trebaju nama neprijatelji pored nas samih... Ko se sve smatra navijacem FKS u pm.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da je zaredat 4 pobijede , al sumnjam da Musemicov mentalitet moze izdrzati , lik bi pukao ko kokica 

ko sve propusta mec protiv krupe?
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Rahmanovic kartoniBTX je napisao/la:ko sve propusta mec protiv krupe?
Ahmetovic povreda
Adukor povreda ali mozda zaigra

Samo daju osnovu, dušmanima, da se šprdaju.belosevic28 je napisao/la:Mozes ti to normalnom liku objasniti. Al imas levata koji ce se primiti. Evo ovaj nicim izazvan kopa stvari o momku koji je vise nego OK.MortemHz je napisao/la:15 godina je imao tada a RS je bosanski entitet gdje su igrali svi koji pripadaju tom teritoriju, administrativno. To je nivo sarajevskog kantona, općinskih turnira i slično. Ne brinite.
Ne trebaju nama neprijatelji pored nas samih... Ko se sve smatra navijacem FKS u pm.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
3 vjerovatno najbolja igraca, valjda bude ok rezultat ali ce biti teskodagerHZ je napisao/la:Rahmanovic kartoniBTX je napisao/la:ko sve propusta mec protiv krupe?
Ahmetovic povreda
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
dagerHZ je napisao/la:Rahmanovic kartoniBTX je napisao/la:ko sve propusta mec protiv krupe?
Ahmetovic povreda

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
koliko sam razumio odmarali smo isto neke igrace, valjda se ne osjeti previse izostanak ahmeta i rahmanovica, hvala benko i tebi
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Iskreno nije mi jasno da neki ovdje vec debatiraju treba li Kovacevic nastaviti braniti nakon pauze od jedne tekme protiv Veleza. On nije nista lose uradio do sada a zaboravljate kako bi bezrazlozno sklanjanje na klupu uticalo na njegovu psihu i samopouzdanje. Sve prica daj mlade a onda bi ih neki sklanjali bez razloga. Necemo tako daleko. Vladanu bi veliko bilo da ima kontinuitet bar do derbija.
Džafić treba da nam bude prvi golman.
Navodno su i Hebibovic i Handzic upitni, al opet mislim da je ova Krupa dosta slabija nego proslih sezona i da igraju vise otvoreno, bit ce tesko al nadam se pobjedi koja bi nam puno znacila, najpoganije ekipe igraju pod vodstvom onog Starcevica tako da i ti vidim sansi nekudagerHZ je napisao/la:Rahmanovic kartoniBTX je napisao/la:ko sve propusta mec protiv krupe?
Ahmetovic povreda
Ovo sto stavljate za Kovacevica ako su namjere da se uzme na zub i skine sa gola onda stid i sram da vas bude
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Utakmica protiv Krupe dolazi nakon dvije vezane pobjede, protiv ekipe Tuzla City u prvenstvu i protiv Veleža u 1/16 finala Kupa BiH. Ekipa igra u dobroj formi i nalazi se na drugom mjestu na tabeli sa dva boda zaostaka za liderskom pozicijom. Husref Musemić na susretu protiv Krupe neće moći računati na Rahmanovića zbog kartona, a zbog povreda će nedostajati Adukor, Hebibović i Ahmetović. ipak Adukor nije spreman
U Banja Luku je otputovalo slijedećih 18 igrača:
Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hodžić, Tatar, Resić, Kurdić, Velkoski, Šišić, Halilović i Pidro.
Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hodžić, Tatar, Resić, Kurdić, Velkoski, Šišić, Halilović i Pidro.
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 21 sep 2018, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bordo ekspedicija otputovala u Banja Luku uoči utakmice protiv Krupe

Delegacija FK Sarajevo otputovala je u Banja Luku gdje će boraviti do utakmice 10. kola Premijer lige BiH protiv Krupe koja se igra u subotu.
Utakmica protiv Krupe dolazi nakon dvije vezane pobjede, protiv ekipe Tuzla City u prvenstvu i protiv Veleža u 1/16 finala Kupa BiH. Ekipa igra u dobroj formi i nalazi se na drugom mjestu na tabeli sa dva boda zaostaka za liderskom pozicijom. Husref Musemić na susretu protiv Krupe neće moći računati na Rahmanovića zbog kartona, a zbog povreda će nedostajati Adukor, Hebibović i Ahmetović.
Bordo ekipa će u Banjaluci u petak obaviti jedan trening na vještačkoj travi, a utakmica FK Krupa – FK Sarajevo igra se u subotu 21.9. u Krupi sa početkom od 16:30h.

Delegacija FK Sarajevo otputovala je u Banja Luku gdje će boraviti do utakmice 10. kola Premijer lige BiH protiv Krupe koja se igra u subotu.
Utakmica protiv Krupe dolazi nakon dvije vezane pobjede, protiv ekipe Tuzla City u prvenstvu i protiv Veleža u 1/16 finala Kupa BiH. Ekipa igra u dobroj formi i nalazi se na drugom mjestu na tabeli sa dva boda zaostaka za liderskom pozicijom. Husref Musemić na susretu protiv Krupe neće moći računati na Rahmanovića zbog kartona, a zbog povreda će nedostajati Adukor, Hebibović i Ahmetović.
Bordo ekipa će u Banjaluci u petak obaviti jedan trening na vještačkoj travi, a utakmica FK Krupa – FK Sarajevo igra se u subotu 21.9. u Krupi sa početkom od 16:30h.
E k.urcina nam.Bez 4 prvotimca + Handzic , nek nam je bog na pomoci.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 21 sep 2018, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zašto se nigdje ne spominje Hare?
neko je maloprije napisao post da je Hare upitan za mec s Krupom i evo nema ga na spiskuMortemHz je napisao/la:Zašto se nigdje ne spominje Hare?
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: adoado, keli, MaroonWhite1946, nedimmmm1337, Tarapi, Vanja8 i 50 gostiju.