RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Libo me za njih, Travnik je na redu danas. Jako, i do nove pobjede.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nazivat nekog sugavcem je prosto nisko nekulturno pa ako hoces i bezobrazno.Ja recimo nikad nisam nesto ruzno reko za Velez cak sta vise postujem ga zbog njegove tradicije i rezultata koje je postizo a bogami i igraca tipa Bajevic,Vladic Baka Vaha i ostali.Ruzno od tebe pasa moj treba u zivotu bit dobar duplo ti se vrati vjeruj mi.
Šugavcima je nazvao Zrinjski, a ne Željezničar, no svejedno. Veličina Zrinjskog se ogleda na način da im mi pridajemo pažnju koju ne zaslužuju. Ta utakmica treba da bude kao utakmica recimo ... pa ne znam s čim bi' je uporedio
kao utakmica sa Orašjem.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tebra nije konto na Zelju nego medjugorceAlipasino je napisao/la:Nazivat nekog sugavcem je prosto nisko nekulturno pa ako hoces i bezobrazno.Ja recimo nikad nisam nesto ruzno reko za Velez cak sta vise postujem ga zbog njegove tradicije i rezultata koje je postizo a bogami i igraca tipa Bajevic,Vladic Baka Vaha i ostali.Ruzno od tebe pasa moj treba u zivotu bit dobar duplo ti se vrati vjeruj mi.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dobro to si u pravu. Mladi tim star 20-ak godina koji privlaci pozornost samo radi podsmjeha prema ruralnim dijelovima hercegovackog kamenjara odakle mu je kostur i struktura upravnog odbora. Ma skarat mali seljacki klubic zadnje kolo a onda se odmah pripremati za iducu. Siguran sam da ce Feja dobro skenirati sezonu gdje nam je najvise skripilo i na ta mjesta dovesti provjerene igrace plus dva napadacazizu1991 je napisao/la:Šugavcima je nazvao Zrinjski, a ne Željezničar, no svejedno. Veličina Zrinjskog se ogleda na način da im mi pridajemo pažnju koju ne zaslužuju. Ta utakmica treba da bude kao utakmica recimo ... pa ne znam s čim bi' je uporediokao utakmica sa Orašjem.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobro to si u pravu. Mladi tim star 20-ak godina koji privlaci pozornost samo radi podsmjeha prema ruralnim dijelovima hercegovackog kamenjara odakle mu je kostur i struktura upravnog odbora. Ma skarat mali seljacki klubic zadnje kolo a onda se odmah pripremati za iducu. Siguran sam da ce Feja dobro skenirati sezonu gdje nam je najvise skripilo i na ta mjesta dovesti provjerene igrace plus dva napadacazizu1991 je napisao/la:Šugavcima je nazvao Zrinjski, a ne Željezničar, no svejedno. Veličina Zrinjskog se ogleda na način da im mi pridajemo pažnju koju ne zaslužuju. Ta utakmica treba da bude kao utakmica recimo ... pa ne znam s čim bi' je uporediokao utakmica sa Orašjem.

Nakon što produže ugovore igračima koji su nam potrebni a uz to su kvalitetni. Ono što nam očajnički treba jeste kvalitetan defanzivni veznjak, i kvalitetan napadač. Kada taj dio zadatka ispuni, neka dovede koga hoće što se mene tiče...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobro to si u pravu. Mladi tim star 20-ak godina koji privlaci pozornost samo radi podsmjeha prema ruralnim dijelovima hercegovackog kamenjara odakle mu je kostur i struktura upravnog odbora. Ma skarat mali seljacki klubic zadnje kolo a onda se odmah pripremati za iducu. Siguran sam da ce Feja dobro skenirati sezonu gdje nam je najvise skripilo i na ta mjesta dovesti provjerene igrace plus dva napadacazizu1991 je napisao/la:Šugavcima je nazvao Zrinjski, a ne Željezničar, no svejedno. Veličina Zrinjskog se ogleda na način da im mi pridajemo pažnju koju ne zaslužuju. Ta utakmica treba da bude kao utakmica recimo ... pa ne znam s čim bi' je uporediokao utakmica sa Orašjem.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Danas nisam na utakmici,danas sam na radiju BH frekvencija.Fakin posao,nažalost.
Vidim na kladionicama 1,85 na Velež,opet nas podcjenjuju i sumnjaju,kao i protiv Rudara.
Idemo ih opet razuvjeriti,pa makar i 1:0.
Mada,mislim da ćemo da pocijepamo vezire.I u ovoj našoj jadnoj ligi,dvije klase smo iznad njih.
Sretno rođeni,samo hrabro i časno.
JURIŠ!!!
Vidim na kladionicama 1,85 na Velež,opet nas podcjenjuju i sumnjaju,kao i protiv Rudara.
Idemo ih opet razuvjeriti,pa makar i 1:0.
Mada,mislim da ćemo da pocijepamo vezire.I u ovoj našoj jadnoj ligi,dvije klase smo iznad njih.
Sretno rođeni,samo hrabro i časno.
JURIŠ!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
VELEŽ: Oštraković, Škaljić, Kodro, Okić, Ćemalović, Hebibović, Merzić, Janković, Blagojević, Letić, Maletić.
Opet nema Rase
u timu.
GOLOOOOVVVAAAAAAAAAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIII , GOLOOOOVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAA
P.S.Eto Varupe i Helvide,Travnickih butchera,pazite se povreda
Opet nema Rase

GOLOOOOVVVAAAAAAAAAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIII , GOLOOOOVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Ovo je mladji Varupa on se tek uči ...rodjak je napisao/la:VELEŽ: Oštraković, Škaljić, Kodro, Okić, Ćemalović, Hebibović, Merzić, Janković, Blagojević, Letić, Maletić.
Opet nema Raseu timu.

-
- Kontakt:
Pa hajde majka mu stara,dajte ga vise 

Slabo slabo. Uopbicajno izdanje kuci. Dvije prilike svega i bez ikakvih uzbudenja.
Stvarno se uvijek mucimo kuci bez obzira na protivnika.
Stvarno se uvijek mucimo kuci bez obzira na protivnika.
Bit ce bolje iduce godine..

-
- Kontakt:
O vi vrapcici stvarno deprimirajuce uticu na igrace

nista,ovo je slabo bilo,nikako se sanse ne stvaraju.Sredina terena slabo radi svoj posao.Izbaciti Kodru(predpostavljam da je slab),uvesti Rasevica,ne znam kakav je Jankovic(bio je povrijedjen)mozda i njega promjeniti.
Hebote prije kad bi igro Velez kuci gol bi "visio" stalno a sada ne mogu prilike napraviti
IDEMOOOOOOO RODJENIIIIIIIII
Hebote prije kad bi igro Velez kuci gol bi "visio" stalno a sada ne mogu prilike napraviti

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Možda im treba malo motivisanja, u vidu onoga po čemu je klub dobio ime. Njima je ispred nosa, a ne sumnjam da ih pola ne zna uopšte šta je to. Malo Nedim glas neka podigne na pauzi i ima da grizu u drugom...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Motivacija je cudo moj rodjak,pitam te ja kako naci motivaciju 5 kola prije kraja kad fakticki vise nemozes nista napraviti.Plus prazne tribine itd itdrodjak je napisao/la:nista,ovo je slabo bilo,nikako se sanse ne stvaraju.Sredina terena slabo radi svoj posao.Izbaciti Kodru(predpostavljam da je slab),uvesti Rasevica,ne znam kakav je Jankovic(bio je povrijedjen)mozda i njega promjeniti.
Hebote prije kad bi igro Velez kuci gol bi "visio" stalno a sada ne mogu prilike napraviti![]()
Furiozno počeli drugo, to je ono što pričam. Samo hrabro do kraja, i pobjeda je tu. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Bravoo 1:0 ajmo josss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.