a ovaj Bojan što se uvlači u guzicu, kako je Tino razvaljivo po Belgiji pa umjesto Premiershipa odabrao Hajduk nek se prebaci u forumaše, pozicija novinara nije za njega

Jest, jest, ti, Ole, bagrcavi, calciolegenda reala je napisao/la:Kako bolan može biti isti navijači kao mi ovdje, pa nema stručnijih navijača nigdje kao na ovom forumu, ti nas podcjenjuješ
Pa dobro ja i Ole možemo u tu kategoriju, dok bagrcavi i calcio nemaju blage vezeVirtu4l je napisao/la:Jest, jest, ti, Ole, bagrcavi, calciolegenda reala je napisao/la:Kako bolan može biti isti navijači kao mi ovdje, pa nema stručnijih navijača nigdje kao na ovom forumu, ti nas podcjenjuješ
Zaboravio si svog druga emiralegenda reala je napisao/la:donniedarko
lik trola, kakva anketa i đavo, pa znamo da su uz Safeta samo Virtu,calcio,Elegant,efendija Henderson i još par pitara ne računam Batka prelivodu![]()
Izvor?Head je napisao/la:Bicakcic ozbiljnije povrijedjen,nece igrati protiv Argentine.
Cartman je napisao/la:Izvor?Head je napisao/la:Bicakcic ozbiljnije povrijedjen,nece igrati protiv Argentine.
Vidi njih dvojice sto me quotajuVirtu4l je napisao/la:To je ono o čemu sam maloprije pisao. Nije to samo postaviti formaciju i poredati igrače, jbg, PES generacijecalcio je napisao/la:Ako sam dobro skontao ovu tvoju formaciju u potpisu, Pjanic bi trebao cuvati Messija. Mozes to ti bolje, Kjajevic Majko.
Dodaje Sušić da postoje i izvjesne šanse da neko od šest igrača sa dodatnog spiska bude na konačnoj listi od 23 fudbalera, koja mora biti potvrđena do 2. juna.Cartman je napisao/la:Izvor?Head je napisao/la:Bicakcic ozbiljnije povrijedjen,nece igrati protiv Argentine.
lucif3R666 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Izvor?Head je napisao/la:Bicakcic ozbiljnije povrijedjen,nece igrati protiv Argentine.
Mah, rekoh neka provokacija na moj racun izostavljanje sa spiska, pa nisam zelio to ni da citiramVirtu4l je napisao/la:Brando, nisam mislio konkretno na tebe, samo se izvinjavam što te nisam stavio na ovaj spisak iznad, neće se ponoviti