Safet Sušić - Pape

legenda reala
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la legenda reala » 14 maj 2014, 20:48

Pa bar ti znaš da ankete nisu relevantne, većina našeg stanovništva ne koristi internet :P

a ovaj Bojan što se uvlači u guzicu, kako je Tino razvaljivo po Belgiji pa umjesto Premiershipa odabrao Hajduk nek se prebaci u forumaše, pozicija novinara nije za njega :facepalm:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 maj 2014, 20:55

Sto tako ozbiljno ? U sustini jest bitno koja je stranica ! Zar nije relevantnija stranica na kojoj se aktivno diskutuje o sportu nego stranica na kojoj je upitan auditorij u nogometnom smislu ! Kako da znam da npr. mozda ti i likovi koji dijele misljenje s tobom nisu glasali vise nego jednom ili je mozda u pitanju neka slicna manipulacija ? Jednostavnije bi bilo da si postavio link pa da svako provjeri za sebe ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 maj 2014, 20:59

Ne želim da reklamiram druge stranice, a obzirom da je glasalo 30 hiljada ljudi lako ti je predpostaviti o kome se radi. Auditorij su navijači Bosne i Hercegovine, isti kao mi ovdje na forumu ili bilo gdje na svijetu. Svi će oni za mjesec dana biti zakovani za TV...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 maj 2014, 21:07

Nemoj šuplje :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 maj 2014, 21:12

Citiraću @MoR-a 'razbijanje mitova i laži part XXX' ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 maj 2014, 21:14

Kako bolan može biti isti navijači kao mi ovdje, pa nema stručnijih navijača nigdje kao na ovom forumu, ti nas podcjenjuješ :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 maj 2014, 21:17

legenda reala je napisao/la:Kako bolan može biti isti navijači kao mi ovdje, pa nema stručnijih navijača nigdje kao na ovom forumu, ti nas podcjenjuješ :mrgreen:
Jest, jest, ti, Ole, bagrcavi, calcio :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 maj 2014, 21:18

Dobro, skontao sam gdje je, mogli bi sad i polemisati o samoj postavci ankete koja je zbunjujuca.Cuj dvije opcije za ne i slicno postavljena odgovora dovode u zabunu glasaca ( vjerujem da je mnogo glasova ostavljeno na - ne,ne pratim nogomet- u zabludi misleci da glasaju da nisu zadovoljni ) te je sumnjivo da je vise glasova ljudi koji ne prate reprezentaciju nego sto nisu zadovoljni spiskom :hmmmmm: A zasto nisi postavio i neki screen o top komentarima oko vijesti za Susica, koliko sam upratio na svakoj objavi najvise lajkova imaju komentari protiv Susica generalno. :thumbup:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 maj 2014, 21:24

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Kako bolan može biti isti navijači kao mi ovdje, pa nema stručnijih navijača nigdje kao na ovom forumu, ti nas podcjenjuješ :mrgreen:
Jest, jest, ti, Ole, bagrcavi, calcio :rol:
Pa dobro ja i Ole možemo u tu kategoriju, dok bagrcavi i calcio nemaju blage veze :mrgreen:

najveći strručnjak je Elegant aka Barbarez :bih:

donniedarko
lik trola, kakva anketa i đavo, pa znamo da su uz Safeta samo Virtu,calcio,Elegant,efendija Henderson i još par pitara ne računam Batka prelivodu :mrgreen: :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 maj 2014, 21:26

Bicakcic ozbiljnije povrijedjen,nece igrati protiv Argentine. :crazy:
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 maj 2014, 21:27

legenda reala je napisao/la:donniedarko
lik trola, kakva anketa i đavo, pa znamo da su uz Safeta samo Virtu,calcio,Elegant,efendija Henderson i još par pitara ne računam Batka prelivodu :mrgreen: :mrgreen:
Zaboravio si svog druga emira :P jbg, brojevi ne lažu, plasman na sp je plasman na sp... ljudi gledaju kroz njega, ipak ih 21, 22 i 23 igrač na spisku ne zanima previše ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2014, 21:29

Head je napisao/la:Bicakcic ozbiljnije povrijedjen,nece igrati protiv Argentine. :crazy:
Izvor?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 14 maj 2014, 21:31

Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la:Bicakcic ozbiljnije povrijedjen,nece igrati protiv Argentine. :crazy:
Izvor?
slika
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 maj 2014, 21:32

Virtu4l je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ako sam dobro skontao ovu tvoju formaciju u potpisu, Pjanic bi trebao cuvati Messija. Mozes to ti bolje, Kjajevic Majko. :mrgreen:
To je ono o čemu sam maloprije pisao. Nije to samo postaviti formaciju i poredati igrače, jbg, PES generacije ;)
:roll:
Vidi njih dvojice sto me quotaju :lol: , hajde neka, zajedno ste jaci :mrgreen:. Vidim da i vi volite praviti formacije, ali kod vas to izgleda nema veze sa PES, nego samo kod ostalih :) .

Sto se moje i vase formacije tice, ja sam slagao tim pa nasim mogucnostima i snazi, nisam obracao paznju na Argentince, jer su Messi i Aguero igraci koji igraju po citavom terenu tako da ne bi imalo smisla praviti i smisljati rijesenja samo za ta dva igraca. Dakle, Kolasinac moze cuvati Messija kao zadni vezni, ali nemate garanciju da Messi nece otici na krilo, Aguero ista prica.

Bolje se fokusirajte na nasu snagu ;) , btw. moja formacija je deset puta bolja nego vasa :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 maj 2014, 21:35

Cartman je napisao/la:
Izvor?
Dodaje Sušić da postoje i izvjesne šanse da neko od šest igrača sa dodatnog spiska bude na konačnoj listi od 23 fudbalera, koja mora biti potvrđena do 2. juna.

„Dobio sam informaciju da je Bičakčić prilično ozbiljno povrijeđen. Vidjećemo kakva je njegova povreda. Ne mogu ništa da kažem dok se sutra ne vidimo sa njima i dok doktor ih ne pregleda“, tvrdi Sušić i dodaje da će samo oni koji će biti spremni barem za drugu utakmicu Mundijala dobiti poziv.

imas na s.o.u.r.c.e
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 maj 2014, 21:35

Brando, nisam mislio konkretno na tebe, samo se izvinjavam što te nisam stavio na ovaj spisak iznad, neće se ponoviti :njanjanja:
Voli te tvoje Sarajevo.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 14 maj 2014, 21:35

lucif3R666 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Izvor?
slika
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 maj 2014, 21:37

e jbm ti selektora i ****, od subote on nije stupio u kontakt s igrčem, bilo kako da vidi šta je u pitanju, nego pročito na onoj dječijoj stranici zmajevi blog da je pokidao ligamente :twisted:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 maj 2014, 21:39

Čuj Pape pročitao na internet stranici :urnebes: nije što je moj, ali kad ga izvali onda baš izvali :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 maj 2014, 21:43

Virtu4l je napisao/la:Brando, nisam mislio konkretno na tebe, samo se izvinjavam što te nisam stavio na ovaj spisak iznad, neće se ponoviti :njanjanja:
Mah, rekoh neka provokacija na moj racun izostavljanje sa spiska, pa nisam zelio to ni da citiram :mrgreen: :lol: :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: NeRi_K i 5 gostiju.