FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Tymoshchuk, Schweini - Shaqiri, Kroos, Ribéry - Gomez. 

Thomas Müller - Fußballgott
- Centre forward
- Kontakt:
Znam da je teški OT,al' imal' ko od Bavaraca da je malo vještiji sa Wordom (2007) imam neki bed
nikako mi nije jasno šta je u pitanju a hitno mi je,'fala puno.

Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Bayern@heart
- Kontakt:
marioooooooooooooo gooooooooomezzz
bio sam se nasekiro zbog kladionice, al klasicna Gomezusa rjesava pitanja
vidi se men se chini da su igraci bayerna mislim u garmišpahtekirhenu i drugim odmaralistima, al trebala bi biti ipak rutinska pobjeda
vidi se men se chini da su igraci bayerna mislim u garmišpahtekirhenu i drugim odmaralistima, al trebala bi biti ipak rutinska pobjeda
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- brzitesanj
- Kontakt:
- BavaracZenica
- Kontakt:
Koliko li je samo Ribery dao asistencija za nas klub
Gomez u svom stilu.. aliii sto je sine natočiii Tymooo strasnoo... Drag mi ovaj njihov golman vazda bio Manninger ..

FC Bayern !!!!!
wow koja golcina Time
al sudija nije vidio da je presla gol liniju
doduse nije imao ni kad vidjeti

doduse nije imao ni kad vidjeti

- bavaraccccc
- Kontakt:
Auu sto nas je "krenulo" na pocetku drugog poluvremena,ne bih se slozio da je crveni za bilala ako cemo posteno,trebao je obojici dati crveni i ruka onog idiota je bila na bilalovom licu...ali ipak mislim da ce dobro ovo ispasti....
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
ovaj sudija ima nesto protiv bayerna 

- brzitesanj
- Kontakt:
toooooooo šaćireeeeee
500 KM u romarijev padžee
koji je komad teletine mandzuka, kako lijep pas upropasti
dobro je, danke bayern
dobro je, danke bayern
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Aliiii SHAQ..
:) Pogledajte samo kvalitetu Mullera , znaci iz situacije gdje bi neko ili izgubio loptu ili bi ona otisla u aut, on nekako pravi sebi prostor gura je naprijed dodaje i gol
sta recii 
Plus Tymo postigao gol, iako je ponisten, presla lopta liniju :S
Mandzoo sta profula..
Ali dobro i sa 10 igraca rutinski
Shaqiri ubica.. napokon i kad Riberya nema znamo da na toj strani ili Muller ili Shaq plus kad se vrati Robben
Ljepotica

Plus Tymo postigao gol, iako je ponisten, presla lopta liniju :S
Mandzoo sta profula..
Ali dobro i sa 10 igraca rutinski

FC Bayern !!!!!
Cestitike na prolazu u 1/4 finale...
Bayern odigrao onoliko koliko je bilo potrebno za uspjesno okoncanje ove polusezone i siguran sam da su igraci vec mislima bili na odmoru i pripremama za nadolazece praznike.
Bayern odigrao onoliko koliko je bilo potrebno za uspjesno okoncanje ove polusezone i siguran sam da su igraci vec mislima bili na odmoru i pripremama za nadolazece praznike.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mnogo pogresnih odluka na stetu Bayerna ali ni to nije bilo dovoljno da se Augsburg ugura u cetvrtfinale.
Jedna pozitivna stavka je da su se naucili braniti sa igracem manje, a ne bi bilo lose malo ovaj segment popraviti i kada je na terenu 11 protiv 11, zatrebace.
Ribery je napravio glupost, ali ja sam poludio pored TV-a kada sam vidio da je onaj Kinez/Japanac, pi.ka materina prvi poceo sa provokacijom i stavljanjem sake na lice. Kasnije je onaj Phillip dosuo ulje na vatru kada je odglumio Busquetsa i njegovo provirivanje pri izlezavanju.
Steta je samo sto Bilala nece biti u narednom krugu, ali eto kako je tako je, koga nema bez njega se mora.
Shaqiri maestralno iskoristava svoje minute, a to je i veceras pokazao. Kada smo bili kompletni igrao je sasvim korektno, kasnije semalo izgubio kao i svi igraci, ali je u odbrani radio strasan posao i to na Alabinoj poziciji.
Muller je najveca radilica u cijeloj ekipi, zato i igra skoro svaku utakmicu.
Mandza je svoje isfuro, izgubio je svaki smisao za postizanje golova. Ebo li ga Torres.
Jedna pozitivna stavka je da su se naucili braniti sa igracem manje, a ne bi bilo lose malo ovaj segment popraviti i kada je na terenu 11 protiv 11, zatrebace.

Ribery je napravio glupost, ali ja sam poludio pored TV-a kada sam vidio da je onaj Kinez/Japanac, pi.ka materina prvi poceo sa provokacijom i stavljanjem sake na lice. Kasnije je onaj Phillip dosuo ulje na vatru kada je odglumio Busquetsa i njegovo provirivanje pri izlezavanju.

Steta je samo sto Bilala nece biti u narednom krugu, ali eto kako je tako je, koga nema bez njega se mora.
Shaqiri maestralno iskoristava svoje minute, a to je i veceras pokazao. Kada smo bili kompletni igrao je sasvim korektno, kasnije semalo izgubio kao i svi igraci, ali je u odbrani radio strasan posao i to na Alabinoj poziciji.
Muller je najveca radilica u cijeloj ekipi, zato i igra skoro svaku utakmicu.
Mandza je svoje isfuro, izgubio je svaki smisao za postizanje golova. Ebo li ga Torres.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Čini mi se da protiv Bayerna zadugo niko nije odigrao ovako hrabro. E sad što je razlika u kvalitetu tolika, to je nešto drugo, ali svaka čast Augsburgovcima na pokazanoj srčanosti.
Mandžuka
Taj bi promašio more s broda. Najbolje bi ga bilo dati na pozajmicu u Koblenc. 
Mandžuka

24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Male ekipe u ovim kup utakmicama nemaju sta izgubiti i zato igraju malo vise napadacki bez bunkerisanja dok u prvenstvu gdje se gleda i gol razlika prvenstveno im je bitno sacuvati svoj gol a otkinuti i koji bod jos boljegorstak je napisao/la:Čini mi se da protiv Bayerna zadugo niko nije odigrao ovako hrabro. E sad što je razlika u kvalitetu tolika, to je nešto drugo, ali svaka čast Augsburgovcima na pokazanoj srčanosti.

Zahvali se NeueruRomariooo je napisao/la:toooooooo šaćireeeeee
dobro je, danke bayern

Nemojte kritikovati Mandzuku vratice nam se Petersen

- gerdmuller
- Kontakt:
pricaj miRomariooo je napisao/la:bio sam se nasekiro zbog kladionice, al klasicna Gomezusa rjesava pitanja

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
Kakva luda utakmica! Ali ne cudi nas to,ipak je to Bundesliga
Timoscuku nije priznat cisti gol,pa Koo nije dobio crveni karton,pa kompenzacija kad je Dante igrao rukom....Ali kakva domacinska atmosfera
ma sve vas volim
Kakva polusezona pa to je nevjerojatno,imam jos samo jednu zelju u cetvrtak-Ac Milan

Kakva polusezona pa to je nevjerojatno,imam jos samo jednu zelju u cetvrtak-Ac Milan

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- brzitesanj
- Kontakt:
Još jednom je Bayern pokazao kvalitet, sa 10 igrača rutinski privedena utakmica kraju, i još uspjeli povećati vodstvo.Mandžukić u 30-ak minuta koliko je proveo na terenu nije ništa pokazao, Shaquri još jednom odličan. A što se tiče crvenog kartona ako ga je Ribery dobio onda je i onda je i Japanac morao dobiti isključenje. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.