FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pusti ba teren. Igra na Grbavici ne moze meda na kasiku. Mi smo tu gdje jesmo, zato sto nam je ovaj orvi strijelac. Krampa klasicna.
Ne sudim ja o njemu na danasnjoj utakmici, pratim ja njegovu igru. Na strani hoda, a na Grbavici trci seljacka politika.
Ne sudim ja o njemu na danasnjoj utakmici, pratim ja njegovu igru. Na strani hoda, a na Grbavici trci seljacka politika.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ima smisla sto i bezideja pise. Da sam Krpic stid bi me bilo da Ermin zabija a ja ne mogu ni u sansu doci. Mi do kraja se mozemo uzdati samo u Ermimov kvalitet prema gore i moliti Boga da nam u vezi Hajdar i Saban vise nikad ne budu zajedno. Liga je takva da ni ovaj bod nije za baciti, problem je sto je ekipa generalno odron i sto ni na ljeto neces moci napraviti nesto kvalitetno jer pola ovih ima ugovore.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Danas ucestvovao kod gola. Namjestio prsima sansu Zecu kada je volejom pucao preko gola. Uostalom zamisao je bila takva da se Krpic "kolje" a Zec ulazi u prostor. Amar mu govori sta da igra, nema kampovanja u sesnaest i cekanja centarsuta.
Ne ide ga, ne igra bas najbolje ali sigurno jedan od borbenijih i boljih ako ocijenimo sve na terenu.
Da li je kvalitet za Zelju kojeg bi mi voljeli gledati, nije tema i ne bi trebala ni biti.
Ne ide ga, ne igra bas najbolje ali sigurno jedan od borbenijih i boljih ako ocijenimo sve na terenu.
Da li je kvalitet za Zelju kojeg bi mi voljeli gledati, nije tema i ne bi trebala ni biti.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Onog ko je selektirao ovu ekipu treba na goli otok poslati.
Senade,trag ti se zatr'o,i tvojim ahbabima.
Senade,trag ti se zatr'o,i tvojim ahbabima.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Oj Allahu uzmi me sebibraco je napisao/la:Ja da sam fudbaler Želje i da sam pobjedio samo 3 utakmice od oktobra (ono kad smo pobjedili u Mostaru 0-1) do evo aprila, ne bih smio od sramote na ulicu izaći. Ali opet kad skontam ne može njima Guardiola pomoći, a ne Amar. Jednostavno ne znaju plus vjerovatno neke psihičke barijere i to ti je to.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Teren je los, ali i mi smo od oktobra. Losi na razlicitim vrstama i kvalitetima terena. Samo i jedino je do igraca. Nit Amar sta moze nit ce moci dok su ovako losi. Setaju ko manekeni, a ne mogu se sjetiti zadnjeg svog dobrog poteza. Prvo nase dijete Hajdarevic pa goni i dolje i gore u sastavu. Cast Erminu i malom Mujezinovicu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E gledaj ti mozgova i forumas godine. Hvala ti Amare sto na derbiju nece biti pun. Stvarno ima degena ..
**** ti Srdan Stanic Asimu po sred picke a usput i za produzenje ugovora BOGICEVICU...
ŽELJEZNIČAR 1921
Sagni se i dobro ga oglabaj.biceDUPLA je napisao/la:**** ti Srdan Stanic Asimu po sred picke a usput i za produzenje ugovora BOGICEVICU...
MIGRANTI iz METROPOLE!
I kod Vas Arežina nije imao mjesta...pa ne mogu da vjerujem imali onakvog igrača i još ga izlevatili svim i svačim
Samo ih ti brani VOJO. Ovaj FUTTTBOALLL ne moze Goska(predzadnju) ekipu uzeti a 3 ekipe nam disu za vratom. Jos sad derbi pa Zrinjski. Nek je on stavio STANU I BOGIJA... Vec ovi cigani kiksaju pa nam je sve kao normala. Neka te Osime samo guraj nek te stana dodje posla.UBIPITAR je napisao/la:Sagni se i dobro ga oglabaj.biceDUPLA je napisao/la:**** ti Srdan Stanic Asimu po sred picke a usput i za produzenje ugovora BOGICEVICU...
ŽELJEZNIČAR 1921
- Dokoljenko
- Kontakt:
Sto sada ne pises da nas sudije kolju? Je li piqko?biceDUPLA je napisao/la: Sve fino montirano preko sudija igraca navijaca(par) i otjerani ljudi. BRAVO LOPOVI DOSLI STE NAZAD.
Napusti temu.biceDUPLA je napisao/la:**** ti Srdan Stanic Asimu po sred picke a usput i za produzenje ugovora BOGICEVICU...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Piqkice, otjero Osim cetiri debila od 400.000 godisnje i vi potpisali ugovor sa Blagojevicem da moze ici na zimu. Dzaba. Sa vama Zeljo imao pet poraza u nizu.biceDUPLA je napisao/la:
Samo ih ti brani VOJO. Ovaj FUTTTBOALLL ne moze Goska(predzadnju) ekipu uzeti a 3 ekipe nam disu za vratom. Jos sad derbi pa Zrinjski. Nek je on stavio STANU I BOGIJA... Vec ovi cigani kiksaju pa nam je sve kao normala. Neka te Osime samo guraj nek te stana dodje posla.
Sa duplo jeftinijom ekipom sada cetiri utakmice nije izgubio. Siso jedna.
Ovu upravu su docekali dugovi koji su na naplatu dosli ali odma! Kazu ljudi pljunite 350.000 sutra. Misimovica docekalo pet miliona maraka. Yebo vam on mater!
Nikad vise necete blizu kluba prici!
Otjerati sve koji su imali ranije veze s Željom a bili s ovim žoharima. Pod hitno to uciniti. Kao rijesiti se papaka u ekipi koji ne znaju sta je i ko Željo a imaju kapitensku traku.
Ja,koliko se sjećam,ovaj Gošk nas drmnu na sred Hrama,drmnu i pitiće u Gabeli.biceDUPLA je napisao/la:Samo ih ti brani VOJO. Ovaj FUTTTBOALLL ne moze Goska(predzadnju) ekipu uzeti a 3 ekipe nam disu za vratom. Jos sad derbi pa Zrinjski. Nek je on stavio STANU I BOGIJA... Vec ovi cigani kiksaju pa nam je sve kao normala. Neka te Osime samo guraj nek te stana dodje posla.UBIPITAR je napisao/la:Sagni se i dobro ga oglabaj.biceDUPLA je napisao/la:**** ti Srdan Stanic Asimu po sred picke a usput i za produzenje ugovora BOGICEVICU...
A pošto si pametnjaković,objasni ti nama ko je ove FUTtBollere doveo u klub,ko im je dao ugovore silne,pitu od govana je teško praviti,posebice preko noći.
Navikni se,kako smo posijali(Senad),tako ćemo požnjati!
Nije lako krivu Drinu ispraviti.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Mi smo generalno nezadovoljni navijaci. Nama tobe jarabi Boga ne valja nekad.
Hocemo neke promjene na silu a tri godine stagniras i prodajes muda pod bubrege. Dobijes noce ljude na polusezoni a ocekujes da igras bolje nego ranije je nemoguce. Jer sigurno u klubu a i na terenu ima 40%zohara kojih treba otjerati od kluba.
Ima nekih igraca koje boli kita za Željom. Ima igraca kojima je ovo limit, a ima igraca koji psihicki ne mogu da iznesu igranje pred nasim navijacima.
Kad sve to uzmes imas tribinu kojem je podrska i navijanje blaga katastrofa. Ostalo je ono samo da kazu mi idemo na gostovanje mi smo the maniacs, vi ste debili. Bez plana, cilja. Rulja obicna koja misli da psovanjem igraca radis nesto dobro, a pri tome vidis da nas ne ide.
Teska su vremena pred nama...
Psovali su nekad Vedranu sad se malo umirili. Pisali kako je los golman, kako mu treba oduzeti kapitensku. A onda se sjetim kako su isto pisali za Šehica i psovali mu mrtvu majku, sestru. E takvi su nam bili u klubu, i sad imaju svoj forum.
Hocemo neke promjene na silu a tri godine stagniras i prodajes muda pod bubrege. Dobijes noce ljude na polusezoni a ocekujes da igras bolje nego ranije je nemoguce. Jer sigurno u klubu a i na terenu ima 40%zohara kojih treba otjerati od kluba.
Ima nekih igraca koje boli kita za Željom. Ima igraca kojima je ovo limit, a ima igraca koji psihicki ne mogu da iznesu igranje pred nasim navijacima.
Kad sve to uzmes imas tribinu kojem je podrska i navijanje blaga katastrofa. Ostalo je ono samo da kazu mi idemo na gostovanje mi smo the maniacs, vi ste debili. Bez plana, cilja. Rulja obicna koja misli da psovanjem igraca radis nesto dobro, a pri tome vidis da nas ne ide.
Teska su vremena pred nama...
Psovali su nekad Vedranu sad se malo umirili. Pisali kako je los golman, kako mu treba oduzeti kapitensku. A onda se sjetim kako su isto pisali za Šehica i psovali mu mrtvu majku, sestru. E takvi su nam bili u klubu, i sad imaju svoj forum.
-
- Kontakt:
Sipovic ako je jedan od najboljih igrača, ja sam PlatiniDokoljenko je napisao/la:Opet, nismo izgubili. Muka mi je napisati da nismo izgubili od yebenog granicnog prelaza ali tako je. Cetvrta utakmica u nizu bez poraza, nakon sest utakmica koje smo izgubili, je pomak. Igra jos uvijek tapka u mjestu ali kako tako osvajamo bodove. Imamo tim koji vecinom cine igraci koji su upisali pet od sest poraza. ATrenutno su nam najbolji igraci Ermin, Mujezinovic i Sipovic. Sve novi.
Sudije nam dusu uzimaju. Begic nam je sjeo na kosti opasno, sto zbog talova za radove od Uefinih para koje pripremio sa bivsima, sto zbog desavanja kada se birao selektor. Dokazani mrzitelj kluba i kriminalac! Na ovom problemu se radi isto kao sa ekipom, ne moze preko noci.
Sudije nas yebu ali se borimo grcevito. Sta je tu je, do nas je navijaca, hocemo li stati uz klub, ili cemo pasivno posmatrati i kukati. Do ljeta nam je vecinom ovako.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Manijakdolopate je napisao/la:Sipovic ako je jedan od najboljih igrača, ja sam PlatiniDokoljenko je napisao/la:Opet, nismo izgubili. Muka mi je napisati da nismo izgubili od yebenog granicnog prelaza ali tako je. Cetvrta utakmica u nizu bez poraza, nakon sest utakmica koje smo izgubili, je pomak. Igra jos uvijek tapka u mjestu ali kako tako osvajamo bodove. Imamo tim koji vecinom cine igraci koji su upisali pet od sest poraza. ATrenutno su nam najbolji igraci Ermin, Mujezinovic i Sipovic. Sve novi.
Sudije nam dusu uzimaju. Begic nam je sjeo na kosti opasno, sto zbog talova za radove od Uefinih para koje pripremio sa bivsima, sto zbog desavanja kada se birao selektor. Dokazani mrzitelj kluba i kriminalac! Na ovom problemu se radi isto kao sa ekipom, ne moze preko noci.
Sudije nas yebu ali se borimo grcevito. Sta je tu je, do nas je navijaca, hocemo li stati uz klub, ili cemo pasivno posmatrati i kukati. Do ljeta nam je vecinom ovako.
5 utakmica, 3 primljena gola. Od ta tri, jedan je greska golmana i udarac sa 45 metara, jedan iz nepostojeceg penala. Znaci samo jedan iz izgradjene akcije a reda radi tu su pogrijesili redom : Anel, Bogicevic, Pavic, ali ne i Sipovic.
Izvoli Platini. Imas li jos konstatacija, pitanja?
ova godina se svakako samo na to svodi da preživimo i da se nekako dočepamo evrope
sad se čeka derbi i nada lijepom vremenu
sad se čeka derbi i nada lijepom vremenu

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, avalPacidoroP, ExBlueone i 50 gostiju.