FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

glavniurednik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la glavniurednik » 31 mar 2019, 18:42

Ima dado imq mali odmanovic

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 31 mar 2019, 18:44

braco je napisao/la:Bekovi užasni danas, bušili su nas po bokovima kako su htjeli

Vidi penala, dotako ga nije. Begicu, majku **** mrtvu u grobu!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 mar 2019, 18:45

E jes nam Dado napredak hahaha

Isti bogalji
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

glavniurednik
Kontakt:

Post Postao/la glavniurednik » 31 mar 2019, 18:48

LjoZee je napisao/la:E jes nam Dado napredak hahaha

Isti bogalji
pq amar ga je doceo nusam ja

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 31 mar 2019, 18:48

Ja bih vas, kao prijatelj i navijac Zelje, iskreno zamolio da ne pjenite toliko na ekipu i na igrace.

Djece mi moje nije sve do njih, jako je tesko igrati kada te psihicki zajasu i ne pustaju. Ovaj sudijski masakr traje od prvog poraza u onom nizu, i evidentno je da nece prestati. Trebamo suzbiti redove i gurati kako znamo i umijemo do kraja. Ko ocekuje neku rapsodiju u grdnoj je zabludi, ova ekipa to ne moze pruziti i sto prije se s tim pomirite bice nam lakse pratiti Zeljkana do kraja.

Ponovo se vracam na konstataciju da mi jednostavno NEMAMO KVALITETNOG CENTRALNOG I DEFANZIVNOG veznjaka, cak stavise, nemamo niti jednog VEZNOG IGRACA u ekipi. A sa vezom sve pocinje i zavrsava. Ja se za sljedecu sezonu ne sikiram, vidjet cete da ce to biti totalno novi i drugaciji Zeljo.

Takodjer, evidentno je da su najbolji igraci trenutno u ekipi ovi “NEZARAZENI”, Ermin i Mule. Momci koji nisu imali dodira sa ovom klapom koja je zatrovana silnim porazima, sukobima medju njima samim i sukobima sa upravom. Remont je neophodan, i remont ce se desiti. Sinan, Ermin, Mule, Sinisa i Pavic. Ostalo sve treba nogom nabiti. Hajdar i Saban, po ko zna koji put, totalno, ali totalno razocarenje.

PS Bakovicu, Begicu i ostalim se sjetim najmilijih clanova porodice. Za lijeka vam trebalo!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 31 mar 2019, 18:55

Kad ce se jednom skontat da to sto mi **** ovdje zivce i preko foruma pisemo,nista nece Zelji pomoc.Ko je dozvolio da se ovako sudi nasem klubu,zna li se krivac.Crvenih i penala ko u zadnjih 5 sezona nam je sudjeno.Uzeta titula prije 2 godine.Ali to neumanjuje da mi nemamo igraca kako treba.Ja sam ubrojo jednog Sinana,ali izgleda da nije ni on vise na nivou od nekad.Havarija.Reko sam ko moze nek negkeda,ko gleda taj je bolesnik.Pripadam ovoj drugoj opcji i za nju nema lijeka.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 mar 2019, 18:57

braco je napisao/la:Bekovi užasni danas, bušili su nas po bokovima kako su htjeli

Mostarska lasta
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 31 mar 2019, 18:57

Nismo sve mogli otjerat, otisli su najskuplji za pocetak. Ostali su ovi za koje trenutno nemamo zamjenu i za koje se smatra da mogu do cilja a to je evropa. Patnja nam je svima.

Sa ovakvim sudjenjem svaka nam je utakmica minus prije pocetka.

Radnik tri penala.
Mladost ofsajd za sansu jedan na jedan.
Sloboda dva crvena i penal.
Zvijezda crveni karton.
Gosk nepostejeci penal.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 31 mar 2019, 18:58

amarovac je napisao/la:samo da kažem klošarima guvi, agronomu iz breze i ostalim standardnim dupljacima u vlasništvu pobjegulja da bi bilo lijepo i da dođu nekad na Grbavicu, da odu na neko gostovanje, i da ne peglaju chatom za vrijeme utakmica, da nam je svima jasno da vi niste FKŽ nego FK Rajlovac. dođite, dobićete karte gratis klošari jedni, odzvonilo vam je svakako. a veliki AMAR će pomesti ove kukolje svakako na ljeto. I vas iz skupštine neće zaboraviti! Pobjegulje. Nikad više!
To su sve pitari, kao moderatori. Zar nisi shvatio forum fk.sarajeva i misketovi isprdci..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 mar 2019, 19:02

braco je napisao/la:Fali nam veznjak ala Blagojević, kakav god da je bio on je DOKTOR za ovu ligu, a pogotovo za naše centralne vezne od kojih niko ne zna loptu povući prema naprijed
Ma nemamo veznjaka, upozoravali smo na to još zimus da nikako ne valja što smo ostali na tri omladinca kao jedinim veznjacima. Fakat mi je bilo čudno kako je Amar pustio Vranješa tako lako, kakav god da je ipak ima iskustva i moguće je da bi malo proigrao pod Amarom.

Ovako bez veznog reda, ni u jednoj utakmici nismo uspjeli uspostaviti kontrolu, a nećemo moći ni u narednim.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 31 mar 2019, 19:32

Nisam siguran da Hajdar i Saban mogu igrati pojedinacno a tek ne zajedno u vezi. Katastrofa

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 31 mar 2019, 19:39

Od pocetka trubim da Hajdar i Saban u ozbiljnoj ekipi ne mogu ciniti vezni red. Svi nasi problemi krecu i zavrsavaju sa tom cinjenicom. Golman nam je isto tako potanak i onda imamo ovo sto imamo. Ne treba zaboraviti da je ublehas Misimovic guzni drug sa lopovom Begicem. To ne treba smetnuti s uma.

HORHE
Kontakt:

Post Postao/la HORHE » 31 mar 2019, 19:59

POZDRAV ŽELJOVCI, REGISTRIRAO SAM SE SAMO DA VAM PRENESEM DA STE DOGOVORILI ADIDAS OPREMU ZA NAREDNU SEZONU, NIJE U PITANJU DIREKTNA POGODBA VEĆ KUPOVINA OD SPORT VISIONA

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 31 mar 2019, 20:01

Opet, nismo izgubili. Muka mi je napisati da nismo izgubili od yebenog granicnog prelaza ali tako je. Cetvrta utakmica u nizu bez poraza, nakon sest utakmica koje smo izgubili, je pomak. Igra jos uvijek tapka u mjestu ali kako tako osvajamo bodove. Imamo tim koji vecinom cine igraci koji su upisali pet od sest poraza. ATrenutno su nam najbolji igraci Ermin, Mujezinovic i Sipovic. Sve novi.

Sudije nam dusu uzimaju. Begic nam je sjeo na kosti opasno, sto zbog talova za radove od Uefinih para koje pripremio sa bivsima, sto zbog desavanja kada se birao selektor. Dokazani mrzitelj kluba i kriminalac! Na ovom problemu se radi isto kao sa ekipom, ne moze preko noci.

Sudije nas yebu ali se borimo grcevito. Sta je tu je, do nas je navijaca, hocemo li stati uz klub, ili cemo pasivno posmatrati i kukati. Do ljeta nam je vecinom ovako.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 31 mar 2019, 20:15

Pricati o sudijama a pri tome igrati s zadnjom ekipom na tabeli koja je dala za sve ovo kolo tacno 16 golova van svake pameti.
Danas smo morali pobjediti s pola snage da valjamo.

Ekipa koja je primila 60 golova, nas napadac nema suta u okvir gola. To je problem, a tek onda sudija.

Necemo supljirati, mi smo **** od ekipe totalni..Pri tome je ekipa psihicki u jako losem stanju. Tome pri dodaju navijaci koji pjevaju pjesme koje nemaju veze s mozgom.

Amar mi nije jasan da je usao bez napadaca. Ne mogu da ga shvatim nikako..

Mi nemamo podrsku s tribina, nasi navijaci ne navijaju nego se ponasaju kao dno dna navijaca.
Umjesto da probamo dici igrace, dati im malo podrsku da vidimo hoce li se dici, degeni pjevaju 45min vi pijete, ponekad duvate.

Na sta je grupa spala. Meni Amar nije jasan zasto je preuzeo klub fkt.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 31 mar 2019, 20:27, ukupno mijenjano 3 puta.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 31 mar 2019, 20:16

Ja da sam fudbaler Želje i da sam pobjedio samo 3 utakmice od oktobra (ono kad smo pobjedili u Mostaru 0-1) do evo aprila, ne bih smio od sramote na ulicu izaći. Ali opet kad skontam ne može njima Guardiola pomoći, a ne Amar. Jednostavno ne znaju plus vjerovatno neke psihičke barijere i to ti je to.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 31 mar 2019, 20:27

braco je napisao/la:Ja da sam fudbaler Želje i da sam pobjedio samo 3 utakmice od oktobra (ono kad smo pobjedili u Mostaru 0-1) do evo aprila, ne bih smio od sramote na ulicu izaći. Ali opet kad skontam ne može njima Guardiola pomoći, a ne Amar. Jednostavno ne znaju plus vjerovatno neke psihičke barijere i to ti je to.
Ne bi ti haveru, ja, nas navijace bi bilo stid. Mislis da ovima sto igraju, osim par izuzetaka, puca qurac kakvi su rezultati? Doveli smo u klub i Kuntu i Pantu. Placamo cijenu snizenog kriterija i vremena kada je svako mogao igrati u Zelji i to za jako velik novac.

Daj ba Bezideja@, pa nije Krpic sam na terenu, svi igraju. Kada podbace svi su a ne samo jedan, sta si se naklatio Krpicu koji qurac. Nije Pele ali je najbolji strijelac trenutno, dao dosta golova za bodove i ispostuj ga bar toliko da ga ne pljujes. Benzema deset kola ne da go, Dzeko u krizi dva mjeseca, Kane ima crni mjesec svake godine i normalno je da napadaca stane. Trudi se i radi sta mu se kaze.

Blueforce21
Kontakt:

Post Postao/la Blueforce21 » 31 mar 2019, 20:28

HORHE je napisao/la:POZDRAV ŽELJOVCI, REGISTRIRAO SAM SE SAMO DA VAM PRENESEM DA STE DOGOVORILI ADIDAS OPREMU ZA NAREDNU SEZONU, NIJE U PITANJU DIREKTNA POGODBA VEĆ KUPOVINA OD SPORT VISIONA

Fala ti ziv bijo i jope nam naleti

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 31 mar 2019, 20:29

:arrow: Brate Benzema igra u Spaniji, Dzeko u Italiji a ovaj u Gabeli mrtvoj. Zadnja ekipa na tabeli. Nemoj mi to porediti molim te.

**** go, ne mora ga dati. On ne moze doci u sansu da opuca jer je krampa to je poenta. Dzeko puca, Benzema puca nema veze nisu u formi, a sta ovaj radi? Trci ko ovca... Daj ba.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 31 mar 2019, 20:33

Bezideja je napisao/la:Brate Benzema igra u Spaniji, Dzeko u Italiji a ovaj u Gabeli mrtvoj. Zadnja ekipa na tabeli. Nemoj mi to porediti molim te.
Na onom terenu u Gabeli, Messi i Ronaldo bi se patili.

Krpic je nas najbolji strijelac koji je donio dosta bodova. Ne igra najbolje ali se trudi i radi za ekipu. Danas ucestvovao kod gola. Asistirao Erminu za onaj volej. Znaci radio je korisne stvari, ne bas toliko los koliko ti pises.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Taree i 24 gosta.