FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mostarski velikan!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- SedrenikHz
- Kontakt:
Izronit će stari za one što ga vole !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
niko nije nista ruzno rekao o Velezu i RA . gotivim ih maksimalno samo s njima nije ni malo prijatno igrati grubi su ,skacu na svaku sudijsku ,nezgodni skroz . uopste ne umanjujem doboar odnos navijaca dva kluba .
-
- Kontakt:
Klub koji je najvise nepravde pretrpio. Klub kojeg bi cijela BiH trebala postovati iz dobro znanih razloga. Klub kojem je oduzet stadion. Klub kojeg su bas ti takvi navijaci spasili od gasenja , a niko im nije pomogao(na sramotu svima). Da nisu takvi ne bi bilo ni Veleza ni RA. Zasluzuju svaki respekt . Nece mi biti drago da pobjede FKS , ali ako zasluze treba im cestitati. VELEZ DO GROBA.bordobijeli je napisao/la:niko nije nista ruzno rekao o Velezu i RA . gotivim ih maksimalno samo s njima nije ni malo prijatno igrati grubi su ,skacu na svaku sudijsku ,nezgodni skroz . uopste ne umanjujem doboar odnos navijaca dva kluba .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
naravno Velez je MostarSamozdravlje je napisao/la:Klub koji je najvise nepravde pretrpio. Klub kojeg bi cijela BiH trebala postovati iz dobro znanih razloga. Klub kojem je oduzet stadion. Klub kojeg su bas ti takvi navijaci spasili od gasenja , a niko im nije pomogao(na sramotu svima). Da nisu takvi ne bi bilo ni Veleza ni RA. Zasluzuju svaki respekt . Nece mi biti drago da pobjede FKS , ali ako zasluze treba im cestitati. VELEZ DO GROBA.bordobijeli je napisao/la:niko nije nista ruzno rekao o Velezu i RA . gotivim ih maksimalno samo s njima nije ni malo prijatno igrati grubi su ,skacu na svaku sudijsku ,nezgodni skroz . uopste ne umanjujem doboar odnos navijaca dva kluba .

-
- Kontakt:
Jok to, moras crtati pojedincimabordobijeli je napisao/la:niko nije nista ruzno rekao o Velezu i RA . gotivim ih maksimalno samo s njima nije ni malo prijatno igrati grubi su ,skacu na svaku sudijsku ,nezgodni skroz . uopste ne umanjujem doboar odnos navijaca dva kluba .

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Uvijek ste dobro došli u Sarajevo, a mi smo uvijek rado viđeni u Mostaru. To će tako ostati dok je Hordi i Red Armija. Pojedinci nisu ni bitni.
Je*es tekmu gdje nema žara!
Je*es tekmu gdje nema žara!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FSB je napisao/la:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Molim igrace i navijace vleza da sljedeci put naprave svecani defile pri ulasku nasih igraca, i svakome posebno buket ruza, zatim, kada pocne utakmica da se ne guraju i ne udaraju, ili slucajno zale na pogresnu sudijsku odluku... da ne ulaze jace u duele i p omogccnosti da ne zapinju previse da bi mi lagano dosli do tri boda i da vam na kraju napisemo hvala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- robertkosar
- Kontakt:
Ermin Sivac iz Zenice nam sudi u Krupi.Zanimljivo da nam je on i prosle godine sudio utakmicu u Krupi kad smo pobjedili 3-2. Mada i nemamo bas neki pozitivan bilans kad nam on sudi,sudio nam je 5 puta (2015 kad smo dobili Viteza 4-0 na Kosevu), onda 2016 sudio nam domaci poraz od Metelegea 1-2,pa iste te sezone 1-1 na Kosevu sa Krupom.2017 poraz od Radnika u Bijeljini 1-0 i ova gore vec pomenuta zadnja sa Krupom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko je ulazio sa klupe protiv Veleza? Nista nisam upratio
Usli su Ahmetovic,Crepulja i kad se Ahmet povrijedio usao Tatar s tim da je Krste presao na poziciju napadaca a Tatar na njegovo mjestoSarajlijica1946 je napisao/la:Ko je ulazio sa klupe protiv Veleza? Nista nisam upratio
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ahmet umjesto HandzicaSarajlijica1946 je napisao/la:Ko je ulazio sa klupe protiv Veleza? Nista nisam upratio
Crepulja umjesto Mustafica
Obje izmjene odma na pocetku drugog pol.
Kasnije, povreda Ahmeta, on izašao a ušao Tatar
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hvqla raja, sta je sa Ahmom, jel ozbiljnije ili ga je Hus sprzio hahha
Bordo tim je ostvario pobjedu i prolaz u narednu rundu najmasovnijeg takmičenja, ali ono što je zabrinulo stručni štab i navijače kluba sa Koševa je povreda Mersudina Ahmetovića. Napadač Bordo tima je u igru ušao na poluvremenu, a zbog povrede je morao izaći u 66. minuti. Kako smo uspjeli saznati Ahmetović je imao probleme sa aduktorom desne noge, a prve prognoze govore da se ne radi o težoj povredi. Ipak, Ahmetović će već sutra uraditi kompletne liječničke preglede te će se utvrditi tačan stepen povrede prvog strijelca Bordo tima.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hvqla raja, sta je sa Ahmom, jel ozbiljnije ili ga je Hus sprzio hahha
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kako im je retardiran snimak utakmice.. To jeste ton. Ispade da mi nismo nikako navijali hahhaha
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], mire971 i 14 gostiju.