FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 19 sep 2018, 21:48

Pantelija je napisao/la:Sta ste ba navalili na velez i ra ? Kkoji vam je k?
Ljudi su 2009 godine pokazali ko su i sta su, za to imaju kredita iducih 100 godina , pa i da pisu po temi, ne treba da smeta, ljudi su dali svoje automobile, novac, krv, kuce i stanove da nam pomognu u najtezem danu za nase navijace od nastanka!

Danas ljudi naa doceki kao prijatelje, ali 11 na 11 kada se igra nema toga. Ljudi hoce da se dokazu, hoce da pobijede i dokazu trreneru da vrijede. Navijaci,pa sta to nasi na kosevu velezovim igracima govore ??? Cvijecem ih gadjaju jel? Pusti ba suplje price, i kod nas pola istoka se dere gdje vam je bruce lee i sl.

Utakmica je bila takva da su nasli usli kao da je revijalna a velez kao da je zadnja, kasnije ae teako dici iz toga . Jednoatavmo smo dobili na neko iskustvo i mentalitet da smo premier liga.

I jos jednom RA ima kredit veci nego iko u drzavi koliko su prema nama dobri bili!!!
Ma odnosi RA i Hz su super i opcenito izmedju Sarajeva i Mostara . al Velez je takav uvijek su kuci bili nezgodni i u bivsoj Jugi mnogo nezgodni i za veliku cetvorku . Zrinjskog mrzim al s njima je lakse igrati nego s Velezom na teren mislim ne na odnose navijaca

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 sep 2018, 21:49

miky_hz je napisao/la:Valjda nismo toliki maleri da sad u kupu odmah nas potrefi Siroki na Pecari ili Zrinjski u Mostaru.Realno gledam sad ove ekipe pa ovo je sve vise nego pozeljno more "slabih" ekipa,jedino ove dvije varijante da ne budu u gostima jel se igra samo jedna tekma.
Zaslužili smo neku slabiju ekipu, 8 premijerligaša i 8 niželigaša je prošlo pa sad..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 sep 2018, 21:50

Esport je napisao/la:Bilobrk direktan crveni, to je dvije utakmice suspenzije, crveni iz kupa se prenosi na prvenstvo, vjerovatno ga nema na Koševu.
Je li nam to prednost , obzirom da proslu nije bas briljiro ?(na Kosevu,ako se dobro sjecam)
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 sep 2018, 21:52

Samozdravlje je napisao/la:
Esport je napisao/la:Bilobrk direktan crveni, to je dvije utakmice suspenzije, crveni iz kupa se prenosi na prvenstvo, vjerovatno ga nema na Koševu.
Je li nam to prednost , obzirom da proslu nije bas briljiro ?(na Kosevu,ako se dobro sjecam)
Prvi je golman, trebala bi biti makar minimalna prednost.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 sep 2018, 22:00

MortemHz je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Prvi je golman, trebala bi biti makar minimalna prednost.
Vjerujem Ti .Ti si glas razuma na ovom forumu , iako nam se misljenja ponekad razilaze. :thumbup:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 sep 2018, 22:06

Bordo tim se odmah poslije utakmice vratio prema našem glavnom gradu, ali šef stručnog štaba Husref Musemić i sportski direktor Bordo tima se nisu našli u autobusu sa igracima.

Musemić i Hadžić produžili su na Pecaru gdje se igra susret između Širokog Brijega i Željezničara. Široki Brijeg za sedam dana gostuje na Koševu, pa je to bila idealna prilika da se na licu mjesta uvjere kako igra ekipa sa Pecare.

Ha ya,nema vise skauta da skace :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 sep 2018, 22:09

miky_hz je napisao/la:Bordo tim se odmah poslije utakmice vratio prema našem glavnom gradu, ali šef stručnog štaba Husref Musemić i sportski direktor Bordo tima se nisu našli u autobusu sa igracima.

Musemić i Hadžić produžili su na Pecaru gdje se igra susret između Širokog Brijega i Željezničara. Široki Brijeg za sedam dana gostuje na Koševu, pa je to bila idealna prilika da se na licu mjesta uvjere kako igra ekipa sa Pecare.

Ha ya,nema vise skauta da skace :mrgreen:
Sve pohvale za ovo, maximalno. :tokralju:

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 19 sep 2018, 22:12

Vala kako nema skauta mi proigrasmo jbt :mrgreen:

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 19 sep 2018, 22:13

Samozdravlje je napisao/la:Ne znam da li da se stidim ili se smijem svojim postovima.Cini mi se i jedno i drugo. :rol: :rol:
Ne znamo brate argumentovano raspravljati.Sto neko rece :"Ko zna ko stoji iza nickova,da li je plavi sto kudi ili je plavi sto brani pojedince".Jesam ja kriticar Vekoskog , a evo zasto:
> Stranac trebao bi biti prevaga,ala Adukor
> Odigrao 13/14 utakmica dao 3 gola(promasio 2 penala),zaista ne znam koliko asistencija
> Vjerovatno medju 3 najplacenija
> Upredio bih ucinke,Handzica,Tatara,Sisica,Halilovica,Resica sa ucinkom Velkoskog(u obzir uzeti broj minuta).
> Igra neprirodnu poziciju,pa cak i danas bez Adukora.Mogao je mma na zadnjeg veznog,a Velkoski iza napadaca,upravo radi toga igramo bez krila , a zgusnuta nam sredina.pogotovo je to moglo dati rezultat protiv Goska poslije vodstva.takodje i protiv Celika.
U prilog mu ide proslogodisnji ucinak i to da FKS odavno nije igrao bolje, pa i sa Velkovskim ovakvim kakav je.
Daj Boze da me ubuduce demantuje i FKS osvoji titulu,pa makar Velkoski igrao svaku i bio bez ucinka.
Bojim se da jos jedan Akademac ide na klupu.Dobar utisak ostavio Djafic.Nek ti je sretno Husrefe.Volio te ili ne ,ako osvojis titulu cijenit cu te vise.
U startu utakmice u Mostaru smo trebali izbaciti loptu , kad je lezao igrac Veleza , a mi smo nastavili opasan napad.Nismo to trebali raditi. Ovi sto mute vodu izmedju 2 kluba(od 2009 ih MORAMO POSTOVATI).I igraci se trebaju ponasati u skladu s tim. Cvrsto ok ,ali korektno. Mislio sam da cu duze izdrzati bez foruma. Pozdrav svim navijacima FK Sarajevo.

Krle prosle godine 12 golova 14 asistencija... ako to nije prevaga onda ne znam...

RA prekorektna, dadose nam sokove na polasku. Papci pricaju koji nw idu na domace kamol gostujuce.

Idemo dalje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 sep 2018, 22:20

Velkoski je dao 3 gola i ima 2 asistencije u 12 utakmica ove sezone. Ne sjećam se je li zabio neki gol sa penala?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 sep 2018, 22:55

Bravo Krle, bravo Hus, bravo momci!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 sep 2018, 23:04

Navratim kad budete premijerligasi :mahanje:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 sep 2018, 23:07

Cestitke momcima i Husrefu. Velezu puno srece da se vrati u PL.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 19 sep 2018, 23:13

Ko je bio u autobusima poslije kobnog gostovanja u listici zna kakva su RA braca... ko je bio s hordama na "zabranjenom gostovanju" noc prije u mostaru zna kakva su RA braca... ko misli o RA nesto lose taj vjerovatno je manijak ili bubuljicavi pubertetlija...
Samo onaj kobni dan i onaj docek u mostaru od RA i obicnih mostaraca vrijedi za zivota pamtiti...

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 19 sep 2018, 23:16

Evo sad sa tekme.
Yebem ti bus i sve..
Jako loša igra, Krste odluči i eto to nas odvede dalje. Imamo sreće jer smo pre pre prespremni, ali ovo je dns bilo sto se tice igre ****.

Nek niko ne sere po rođenom, znači kafić pored vrapčića zajedno svi sjedili ja u majici hz niko me nije ružno pogledao. Poslije tekme hodam po vrapcićima njihovih 1000 navijaca izlazi niko a nije rekao, čak momak prolazi jedan govori horde i diže palac, znači lagodnije nego u Sarajevu.
Rođeni svaka vam čast na tome i treba čuvati ovakve odnose dviju ekipa.

Sve u svemu Rahman je babo lige, Krste najgori al ga gol izvuče.
Husref je dokazao zašto nijd zadovoljan igračima s klupe.

U krupu po 3 bobe i ovo će biti top
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 sep 2018, 23:16

belosevic28 je napisao/la:Navratim kad budete premijerligasi :mahanje:
Sto ti ovo treba . Ljudi bili dole , puni dobrih utisaka . Zasto ?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 sep 2018, 23:20

revolt je napisao/la:Ko je bio u autobusima poslije kobnog gostovanja u listici zna kakva su RA braca... ko je bio s hordama na "zabranjenom gostovanju" noc prije u mostaru zna kakva su RA braca... ko misli o RA nesto lose taj vjerovatno je manijak ili bubuljicavi pubertetlija...
Samo onaj kobni dan i onaj docek u mostaru od RA i obicnih mostaraca vrijedi za zivota pamtiti...
:tokralju: :tokralju: :bih: :bih:

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 19 sep 2018, 23:25

SedrenikHz je napisao/la:Evo sad sa tekme.
Yebem ti bus i sve..
Jako loša igra, Krste odluči i eto to nas odvede dalje. Imamo sreće jer smo pre pre prespremni, ali ovo je dns bilo sto se tice igre ****.

Nek niko ne sere po rođenom, znači kafić pored vrapčića zajedno svi sjedili ja u majici hz niko me nije ružno pogledao. Poslije tekme hodam po vrapcićima njihovih 1000 navijaca izlazi niko a nije rekao, čak momak prolazi jedan govori horde i diže palac, znači lagodnije nego u Sarajevu.
Rođeni svaka vam čast na tome i treba čuvati ovakve odnose dviju ekipa.

Sve u svemu Rahman je babo lige, Krste najgori al ga gol izvuče.
Husref je dokazao zašto nijd zadovoljan igračima s klupe.

U krupu po 3 bobe i ovo će biti top
Ma mi smo braća drago nam je da ste se dobro osjećali na stadionu i oko njega tako treba i ostati i dalje.
Kada smo pjevali za Vedrana i onu himnu svi u glas kad sam to doživio u 30 minuti rekao sam sad mi je svejedno ko će pobijediti i na kraju baš kako reče zabi ga Krste iz jedne šanse i eurogol. Sretno dalje u kupu gurajte što dalje i osvojite Premijer ligu!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 sep 2018, 23:47

Poslije Sarajeva, volim Velez, easy as that :bih:
1946~

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 sep 2018, 23:51

Trenutni interes kluba i odnosi navijaca su dvije stvari.Recimo Listica ponudi FK Velez 20/30 000 KM da otkine 2/3 boda FKS to je legalno i normalno da ce igraci FK Velez premirani dati vise na terenu. Igraci su placenici,interescije i profesionalci i klupske strukture razmisljaju kako odrzati klub. Da se razumijemo ne kazem da se to desavalo.
No to nikako ne smije da utjece na odnose navijaca RA i HZ. Na navijacima FK Sarajevo je da odrzavaju te odnose , puno je vise odgovornosti na HZ za te odnose. ODNOSE HZ I RA TREBA NJEGOVATI , KAO NESTO SVETO,NESTO VISE OD REZULTATA . :bih: :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.