FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

keno83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keno83 » 19 sep 2018, 20:11

Rodjeni81 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Lajvara sa Starog.
Otkud vam to da je bilo krkanskog ponašanja, bokte dočekani smo dole kao braća, onako na Koševo ne dolaziš lagodno. Drug na story izbacio video iz nekog puba, pije s 50 RA, on u dresu Sarajeva. Prije tekme pola naših sjedilo na zapadu s Mostarcima, pa ih policija premjestila ovamo. Poslije zajedno skandiranje, sve za 10. A igrači su druga stvar, ne prave oni filter ko je papak a ko ne, kao ni mi. I kod nas je more papaka prošlo kroz klub, pa šta. Sve u svemu, hvala braći na prelijepom dočeku i korektnom navijanju i ponašanju. :salut:
:salut:
Ma svi znaju kakav sam ja kao osoba, ako sta treba reci da ne valja reci cu pa ce me izbacit sa foruma i slicno, pa sa foruma rodjeni su me izbacili haha, ali ko je bio dole danas na ovom izletu i ima nesto lose reci taj definitivno nikad nista lijepo nece vidjet jer je crn i nezadovoljan u dusi.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 sep 2018, 20:12

Mokes je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Uvijek se igralo na dvije a od ove godine je novost da će se igrati po jedna utakmica u šesnaestini i osmini finala kupa BiH.
Nije od ove, već je tako od prošle sezone, tj. prošle godine je prvi put osmina bila na 1 utakmicu.

I daj sad KLIS ili Kikače :kafa:
belosevic28 je napisao/la:Hoce li neko odyebati ove padobrance s teme? I njih i ove sto yebu sestre, majke itd.
I onda se neko cudi sto je tema u qrcu...
Tako je to kad nemamo moderatora :yawn:
Jbt kao da sam na temi drugoligasa iz mostara :puke:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 19 sep 2018, 20:14

Nećemo dovijeka imati ovoliko nafake. Potrebne su korjenite promjene u ekipi.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 sep 2018, 20:22

Stroj1946 je napisao/la:Eh. Neam pojma otkud onolika ložiona Veležovaca na nas. Došlo im rajvoSa :cool: :mrgreen: K.arina od igre, jedino onaj ga zavuko mangupski, uglavnom nek odsad šiba samo voleje, a nek se okani penala. Klupirani nisu bezveze klupirani. Ahmetoviću povreda se nadam da nije ozbiljna. Idemo dalje.
A koja se to ekipa ne nalozi kad igra protiv nas :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 sep 2018, 20:44

Sta ste ba navalili na velez i ra ? Kkoji vam je k?
Ljudi su 2009 godine pokazali ko su i sta su, za to imaju kredita iducih 100 godina , pa i da pisu po temi, ne treba da smeta, ljudi su dali svoje automobile, novac, krv, kuce i stanove da nam pomognu u najtezem danu za nase navijace od nastanka!

Danas ljudi naa doceki kao prijatelje, ali 11 na 11 kada se igra nema toga. Ljudi hoce da se dokazu, hoce da pobijede i dokazu trreneru da vrijede. Navijaci,pa sta to nasi na kosevu velezovim igracima govore ??? Cvijecem ih gadjaju jel? Pusti ba suplje price, i kod nas pola istoka se dere gdje vam je bruce lee i sl.

Utakmica je bila takva da su nasli usli kao da je revijalna a velez kao da je zadnja, kasnije ae teako dici iz toga . Jednoatavmo smo dobili na neko iskustvo i mentalitet da smo premier liga.

I jos jednom RA ima kredit veci nego iko u drzavi koliko su prema nama dobri bili!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 sep 2018, 20:48

Ja na terminu idem 'u kost' a da profi fudbaleri ne idu. :D
Pokusavate glumiti neke folirante na forumu bezze :crazy:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 19 sep 2018, 20:53

Velež i Saraj'vo kad su igrali prije, vazda su sijevale varnice na terenu. Prestiž je u pitanju. Tako i treba. Poslije tekme zajedno, raja ko raja. Bude provokacija malo, al sve u granicama :mrgreen: :bih:
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 19 sep 2018, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 sep 2018, 20:53

Stroj1946 je napisao/la:Velež i Saraj'vo kad su igrali prije, vazda su sijevale varnice na terenu. Prestiž je u pitanju. Tako i treba. Poslije tekme zajedno, raja ko raja.
To je bilo normalnoo za dva najveća bosanskohercegovačka kluba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 19 sep 2018, 21:00

Beton je napisao/la:Nećemo dovijeka imati ovoliko nafake. Potrebne su korjenite promjene u ekipi.
Jbg nakon celika i goska gdje su momci trebali dati desetak golova iz 50 pokusaja ovdje se vratilo iz dva dobra suta.. samo ahmetovic strasna igracina, kako lagano covjek igra svaka mu cast. Malo je igrao ali se vidi zasto je Husrefu ispred Handzica, koji je takodjer bio dosta solidan, Krste je majstor i to se vidi, samo je zavaljen na krilu spor je on za toga i previse zna da bi ga se tu trosilo, ipak je dosta trcao i treba mu doci kapu. Rahmanovic takodjer borben, dosta faulova napravi, ali i primi, golman je bio strasan, onu jednu sto je odbranio svi su vidjeli u golu, pola golmana se ne bi ni bacilo na nju, pa onda ono skidanje nakon kornera kad je bio ofsajd uhvati je covjek na liniji, zaista je bio dobar.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 sep 2018, 21:00

Oooo krste velkoski oooooo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 19 sep 2018, 21:06

Pantelija je napisao/la:Sta ste ba navalili na velez i ra ? Kkoji vam je k?
Utakmica je bila takva da su nasli usli kao da je revijalna a velez kao da je zadnja, kasnije ae teako dici iz toga . Jednoatavmo smo dobili na neko iskustvo i mentalitet da smo premier liga.
Prvo poluvrjeme je bilo katastrofalno, najviše radi očajne sredine, Handžić je ispao loš(jbg), jer jednostavno nije imao prilike da igra, zahvaljujući pacerajim veznjaka. Sve je to bilo posljedica, "lakoćemo" ulaska u utakmicu. Tetovažu, uvoditi samo kada imamo penal.
Drugo poluvrijeme je bilo normalnije(izmjene i ribanje u svlačionici, tokom pauze), ali trebalo je biti mnogo bolje.
Uz prolaz, je vrlo bitno da se vidjelo da na Slovenca, možemo ozbiljno računati, dobri refleksi, visoka doza samopouzdanja, samo se na ovoj utakmici nisam uvjerio da dominira pri izlascima sa crte.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 19 sep 2018, 21:13

Rođeni bravo za atmosferu danas i posjetu s obzirom na radni dan i utakmicu u 16:30. Opet sjajna atmosfera kod vas kao i svaki put kad dođemo tamo, skandiranje za Vedrana i ona himna :thumbup: :thumbup: . Vidimo se ako Bog da naredne sezone u PL BiH, a ovi koji su s ove teme a svađali bi se s vama samo ih zaobiđite. Sretno dalje, a sretno i nama!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 sep 2018, 21:13

Jel zna neko šta je s Ahmetom?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 sep 2018, 21:15

themaniaks je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Velež i Saraj'vo kad su igrali prije, vazda su sijevale varnice na terenu. Prestiž je u pitanju. Tako i treba. Poslije tekme zajedno, raja ko raja.
To je bilo normalnoo za dva najveća bosanskohercegovačka kluba.
HAHAHAHAHAHHHA kako kad ni zajedno nemate titula ko Zeljo
Glupane, Željezničar je osvojio jednu titulu u 50 godina i igrao je niže lige desetak godina a broj navijača je bio manji od simpatizera Prištine. Vi ste bili ispod Veleža i naravno Sarajeva. Govorim o prošloj državi ako još tvoja poglupa glavica nije skontala..

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 sep 2018, 21:19

Bespotrebno se stvara negativna priča oko Mostaraca. Sve je danas bilo normalno i sportski, ne znam otkud ove nekakve priče kako je bilo prije rata i slične gluposti, koje su totalno nebitne. Oni su pravi primjeri pravog kluba, koji trebaju biti primjer svim drugim. Ebote, ispadoše gori nego Zeničani i Tuzlaci, recimo, koji su posebna sorta.

Ne zamarajte se svakakvim stvarima, Velež je apsolviran, okrenimo se Krupi.

Lijepo je što gurbeti prate ovu temu, divota. Ovoj jajari gurbetskoj se sjetim familije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 19 sep 2018, 21:21

MortemHz je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: To je bilo normalnoo za dva najveća bosanskohercegovačka kluba.
HAHAHAHAHAHHHA kako kad ni zajedno nemate titula ko Zeljo
Glupane, Željezničar je osvojio jednu titulu u 50 godina i igrao je niže lige desetak godina a broj navijača je bio manji od simpatizera Prištine. Vi ste bili ispod Veleža i naravno Sarajeva. Govorim o prošloj državi ako još tvoja poglupa glavica nije skontala..
Liku nik themaniaKs i stvarno ocekujes da nesto skonta haha
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 19 sep 2018, 21:25

Bilobrk direktan crveni, to je dvije utakmice suspenzije, crveni iz kupa se prenosi na prvenstvo, vjerovatno ga nema na Koševu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 sep 2018, 21:29

@HordasOdMalena, izvinjavam se, do mene je.. :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 sep 2018, 21:37

Valjda nismo toliki maleri da sad u kupu odmah nas potrefi Siroki na Pecari ili Zrinjski u Mostaru.Realno gledam sad ove ekipe pa ovo je sve vise nego pozeljno more "slabih" ekipa,jedino ove dvije varijante da ne budu u gostima jel se igra samo jedna tekma.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 19 sep 2018, 21:39

Ne znam da li da se stidim ili se smijem svojim postovima.Cini mi se i jedno i drugo. :rol: :rol:
Ne znamo brate argumentovano raspravljati.Sto neko rece :"Ko zna ko stoji iza nickova,da li je plavi sto kudi ili je plavi sto brani pojedince".Jesam ja kriticar Vekoskog , a evo zasto:
> Stranac trebao bi biti prevaga,ala Adukor
> Odigrao 13/14 utakmica dao 3 gola(promasio 2 penala),zaista ne znam koliko asistencija
> Vjerovatno medju 3 najplacenija
> Upredio bih ucinke,Handzica,Tatara,Sisica,Halilovica,Resica sa ucinkom Velkoskog(u obzir uzeti broj minuta).
> Igra neprirodnu poziciju,pa cak i danas bez Adukora.Mogao je mma na zadnjeg veznog,a Velkoski iza napadaca,upravo radi toga igramo bez krila , a zgusnuta nam sredina.pogotovo je to moglo dati rezultat protiv Goska poslije vodstva.takodje i protiv Celika.
U prilog mu ide proslogodisnji ucinak i to da FKS odavno nije igrao bolje, pa i sa Velkovskim ovakvim kakav je.
Daj Boze da me ubuduce demantuje i FKS osvoji titulu,pa makar Velkoski igrao svaku i bio bez ucinka.
Bojim se da jos jedan Akademac ide na klupu.Dobar utisak ostavio Djafic.Nek ti je sretno Husrefe.Volio te ili ne ,ako osvojis titulu cijenit cu te vise.
U startu utakmice u Mostaru smo trebali izbaciti loptu , kad je lezao igrac Veleza , a mi smo nastavili opasan napad.Nismo to trebali raditi. Ovi sto mute vodu izmedju 2 kluba(od 2009 ih MORAMO POSTOVATI).I igraci se trebaju ponasati u skladu s tim. Cvrsto ok ,ali korektno. Mislio sam da cu duze izdrzati bez foruma. Pozdrav svim navijacima FK Sarajevo.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Mahalac7, mire971, PapakIzSa, skoJaa, Tracy3McGrady i 35 gostiju.