FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Goska uzimamo standardno 1-0 a more i 2-1, meni svejedno.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Detalj koji nam pokazuje sa koliko ozbiljnosti se pristupa narednoj utakmici. Dokazuje da su u klubu izuzetno svjesni tezine bodova u Gabeli.Ekspedicija Željezničara će u petak krenuti put Međugorja gdje će i dočekati meč sa GOŠK-om.
Dobro smo radili na pauzi, odradjeno je dosta toga u jednom vrlo jakom ritmu. Atmosfera u timu je vrhunska, igraci su maximalno motivisani, spremni, fokusirani. Svi vjeruju u pobjedu.
Naprijed Zeljo!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ne znam da li je iko pratio treninge, kakav je taj Klepac? Zar je bas neki veliki levat da ne moze odigrati jedno poluvrijeme? Ili ce biti novi Tomic, al se nazalost mora neko povrijediti kao tad Zolotic!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ne upratih ovih dana nista, ima li ko povrijedjen ili su svi spremni za sutra?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ovo kolo su nam se svi rezultati poklopili. Uh kako bi nam legle 3 bobe sutra. Naprijed ZELJO ljubavi moja!!
0-1 na rufo, jedva, kako god...
0-1 na rufo, jedva, kako god...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
pitaj na lobotomiji oni ti sve znajuLjoZee je napisao/la:Ne upratih ovih dana nista, ima li ko povrijedjen ili su svi spremni za sutra?

Sem Dade,svi su u kombinaciji
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Biće loše igrat na onom makadamu **** im on mater ne znaš šta je teren a šta onaj hercegovački krš, al vjerujem u momke i dobru utakmicu 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:Ovo kolo opet mozemo profitirati. Jako vazna utakmica, ne samo radi niza i uvoda u derbi, vec i zbog moguceg povoljnog raspleta po nas.
Zvijezda-Siroki. Ovde je sasvim realan ishod x. Nije ovaj Siroki toliko jak da moze racunati na sva tri boda.
Krupa-Radnik. Jedan od posljednjih vozova za domacina. Ne znam ima li Krupa uopste motiva da ostane u ligi.
City-Sloboda. Slobodu drma kriza. U klubu previranja i obracuni, ekipa se zali da nemaju uslove za normalan rad. Vrlo lako 1x.
Celik-Mladost. Sve nam odgovara.
Znaci jos mi da pobijedino i kolo skoro kao iz snova.
Bice interesantno vidjeti kako ce se sudije ponasati. Ako je suditi po ovom veceras sa Koseva, ne pise nam se dobro. Ljudi bezobrazno stimaju.
Nevjerojatno je da iz utakmice u utakmicu onaj Stanojević pa i Rahmanović i pored žutog kartona tuku,udaraju pljuju sve redom,bez druge opomene,kako je to moguće?
Pozitivno je što se sad Zrinji moraju posvetiti pa popuste možda nas.
Pozitivno je što se sad Zrinji moraju posvetiti pa popuste možda nas.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Hahahah posvetit će se qurac Zrinji, vidjet ćete igranke pitarima ako se Zrinjski približi u narednih par kola, ne može niko sa Šulentom 
Btw sutra dobiti Gošk i odvojiti se malo od ovih konkurenata za Europu, fino nam se poklopilo danas, još da mi sutra uzmemo, Mladost ne izgubi u Zenici i idealni rezultati u ovom kolu.

Btw sutra dobiti Gošk i odvojiti se malo od ovih konkurenata za Europu, fino nam se poklopilo danas, još da mi sutra uzmemo, Mladost ne izgubi u Zenici i idealni rezultati u ovom kolu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Divovi od gotovog napraviše veresiju 
Kad ih mi otresemo, vidjeće iz prve ruke kako kamenjaši karaju na terenu i van njega.

Kad ih mi otresemo, vidjeće iz prve ruke kako kamenjaši karaju na terenu i van njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Kako lijep dan za tri boda u gostima.
Hajde Bogi!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Danas me hastra realizacije.Treba nam puno sansi pogotovo Veselom a Krpic je totalno van forme.Protiv ovih nece bit puno sansi,tako da se sve sto se pruzi mora pospremit u mrezu.Tipujem 2-1 jer primicemo jedan iz penala.
Za Željezničar će nastupati: Kjosevski, Pavić, Šabanadžović, Zec Asim, Krpić, Mujezinović, Zec Ermin, Stanić, Bogićević, Hajdarević i Sipović.
Na klupi su ostali: Fejzić, Stevanović, RAmović, Osmanović, Zajmović, Veselinović i Rodin.
Na klupi su ostali: Fejzić, Stevanović, RAmović, Osmanović, Zajmović, Veselinović i Rodin.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 16 gostiju.