Pocivaj u miru legendo.jestamaji je napisao/la:umro čiko
U 80. godini preminuo legendarni golman Želje Vasilije Čiko Radović
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Irfo nije pitar nikakav, ja sam jednom pomeno Radovca. Mislio sam da je zeljan dokazivanja, da mozda mozda ispoljiti frustracije i mozda pokazati svoj raskosan talenat koji je itekako imao. Kriv je sam, kriv mu je menadjer i kriv mu je stari na kraju sto nije otisao u Zenit kada je trebao. Poznajem
momka licno, generalno je fino dijete, sa Carsije. Da je talentovan, itekako jeste, sjecam se bravure ne Grbavici i asistencije makedoncu protiv nas. Na kraju svega, sam je sebi skocio u stomak onim prijetnjama navijaacima torpda.
Elem nejse, gledao sam danas tekmu Olimpic-Vitez i ipak se na kraju uvjerio da to vise nije to. 2 godine neigranja je itekako ostavilo traga tako da se moja sugestija/zelja/prijedlog moze baciti niz wc solju.
PS Ne vidim da bi nam iko jos dobrodosao u ekipu iz Veleza. Uzeli smo Mujezina koji je po meni najkvalitetniji i najjspremniji.[/quote]
Šta si ti gledao? Radovac najbolji bio na terenu.
[/quote]
Ma onako vala, ne znam sta da ti kazem. Ok je bio, samo nije to ni blizu kao nekada. I to je ipak druga liga.
momka licno, generalno je fino dijete, sa Carsije. Da je talentovan, itekako jeste, sjecam se bravure ne Grbavici i asistencije makedoncu protiv nas. Na kraju svega, sam je sebi skocio u stomak onim prijetnjama navijaacima torpda.
Elem nejse, gledao sam danas tekmu Olimpic-Vitez i ipak se na kraju uvjerio da to vise nije to. 2 godine neigranja je itekako ostavilo traga tako da se moja sugestija/zelja/prijedlog moze baciti niz wc solju.
PS Ne vidim da bi nam iko jos dobrodosao u ekipu iz Veleza. Uzeli smo Mujezina koji je po meni najkvalitetniji i najjspremniji.[/quote]
Šta si ti gledao? Radovac najbolji bio na terenu.

Ma onako vala, ne znam sta da ti kazem. Ok je bio, samo nije to ni blizu kao nekada. I to je ipak druga liga.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Zvanična stranica:

Zar nisu neki pisali da je Ado otjeran, sunce li im bombaškoBivši igrač, trener i sadašnji uposlenik Omladinske škole, Admir Adžem, danas slavi svoj 46. rođendan. Sretno!

Nisam ni znao da mladi danas igraju na Grbavici
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ima na Arena 1 prenosirfo je napisao/la:Nisam ni znao da mladi danas igraju na Grbavici
Sta je problem sad sa terenom? Zaebao se savez ili nas neko za teren?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja mislim da je kriv Selimovic, Amar i Stanic zbog terena..
A sad da cujemo strucnjake za grijace kad ih treba upaliti?
A sad da cujemo strucnjake za grijace kad ih treba upaliti?

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
a sve sam htio garibe zanemariti, ali je čudesno kako čuče u grmlju repetirani, pored pomenutih ima ipak još par navijača fk rajlovac.. hajte brate dole ispod sokolja, pa ugrađujte grijače, manite se fudbala konačno. ili neka breza adviser posavjetuje da se preuzme otoka bb spor, pa tamo raspredajte o boji trave i grijačima do sabaha. nikad više ni blizu pobjegulje.
p.s. a ima i ovaj 1993 indijanac, on je alter ego objektivnog olujnog moderatora koji ne dopušta uvrede... odzvonilo. ende. u rupe.
p.s. a ima i ovaj 1993 indijanac, on je alter ego objektivnog olujnog moderatora koji ne dopušta uvrede... odzvonilo. ende. u rupe.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Pa organizator ili u ovom slucaju savez. Grijaci se mogu prespajati i da su radili od sinoc, danas ne bi imali problema sa snijegom.LjoZee je napisao/la:Sta je problem sad sa terenom? Zaebao se savez ili nas neko za teren?
Vrebaju oni i vrebat ce do god je Amar tu. To su radili i kad smo bili prvi na tabeli, samo sto su tad vrebali iza coska. Sad su direktno dobili prostora da cekaju svoju sansu. Inace veliki strucnjaci taktika, menadzera, grijaca, dozvola za gradnju i tako dalje, tako blize...
Niste se nemojte cuditi ovo je samo njihov pocetak. Veliki navijaci al iz toplih domova.
Niste se nemojte cuditi ovo je samo njihov pocetak. Veliki navijaci al iz toplih domova.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nema niko iz Zelje u mladoj?braco je napisao/la:Ima na Arena 1 prenosirfo je napisao/la:Nisam ni znao da mladi danas igraju na Grbavici
Samo da nam ne razyebu teren. Nadam se da je savez nesposoban u ovoj situaciji kao i u skoroj svakoj situaciji, a ne da su teren sfusarili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nisam vidio sastave i ko je na klupi. Kakav prenos, veliki minus za Arenu. Ovo je ocajno.Bezideja je napisao/la:Ima Šaban i Hajdar ..
Pozvani Šaban i Hajdar, ali ne igra danas u prvih 11 ni jedan ni drugi. Da ne bude zabune ima Nermin Hajdarević iz Zrinjskog u prvih 11.Dokoljenko je napisao/la:Nema niko iz Zelje u mladoj?braco je napisao/la:Ima na Arena 1 prenosirfo je napisao/la:Nisam ni znao da mladi danas igraju na Grbavici
Nema niko iz Zelje u mladoj?[/quoteDokoljenko je napisao/la:braco je napisao/la:Ima na Arena 1 prenosirfo je napisao/la:Nisam ni znao da mladi danas igraju na Grbavici
Samo Šaban na klupi,Hajdarević ni na klupi.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- Dokoljenko
- Kontakt:
Jel' istina da se par lobotomaca javilo da pušu u teren?
Jeste. Oni ne mogu to da gledaju, kao da ih neko lopata po glavi
Oni to izdrzati ne mogu....

Oni to izdrzati ne mogu....
Brko išao u Cetinje na sahranu Radovića

- Dokoljenko
- Kontakt:
Mi smo Željini, Željo je naš!braco je napisao/la:Brko išao u Cetinje na sahranu Radovića![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Bing [Bot] i 20 gostiju.