Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
kakve to veze ima i ako Klose igra večeras, Mario je pokazo da iz 1,5 prilike daje 3 gola, i sad ima neko da kaže da on je zna igrati lopte, smiješno... Nisam neki ljubitelj ni njega ni Bayerna i Njemačne, naprotiv odvratni su mi, ali Gomez je možda trenutno i najbolji napadač na svijetu.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
muX, zar ti nisu rekli da ne valja puno po suncu hodat' ovih dana?muXmania je napisao/la:ali Gomez je možda trenutno i najbolji napadač na svijetu.
http://regional.ba/clanak/2968/bih/edin ... jeg-vakufa" onclick="window.open(this.href);return false;
Džeko traži 7 miliona godišnje, i to se smatra jednom od najvećih prepreka za transfer u Bayern
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Evo malo fanova našeg Džeke, obratite malo pažnju na lijevi ugao slike

Nije mali kriv, nego caca mu, al nema veze, nek uce da se druže, samo da za nekih 20g ne zapucaju jedni na drugezizu1991 je napisao/la:Evo malo fanova našeg Džeke, obratite malo pažnju na lijevi ugao slike![]()
Ma kakav RVP, nece niko puno dati za njega, vakat mu je da se povrijedi, i 30g je tu...Sapce je napisao/la:tek po zavrsetku EURA ce se pokrenuti transferi.bordo_Sarajevo je napisao/la:Bayern, Juventus, ili ostaje u Mn cityu, to je to
prvo RVP, pa ostali..
ako se gomez i dalje pokaze golgeterski na euru, sumnjam da ce dzeko preci u bajern. iako je cinjenica da gomez "ne zna igrat lopte"
Od Dortmunda izgleda nece nista biti jer je Marco Reus presao u Borussiju, a on je buducnost njemackog fudbala.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Kakve veze Dzeko ima sa Reusom? Svakako nece u Dortmund, ali sigurno ne radi tog transfera koji je poznat vec mjesecima.Pauk je napisao/la:Od Dortmunda izgleda nece nista biti jer je Marco Reus presao u Borussiju, a on je buducnost njemackog fudbala.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bajern, il nek ostane tu gdje i jeste (dok ne dobije neku povoljnu ponudu).
Postali smo k'o Češka, Džeko k'o Czech bez konkurencije po medijima u Bosni
Ove sezone je jedva bio top 3, ali eto.zizu1991 je napisao/la:Postali smo k'o Češka, Džeko k'o Czech bez konkurencije po medijima u Bosni
Da nebi topa tri,sad bi ''tvoj'' Mancho jos mahmurao od proslavljenja ovogodisnje titule,ali eto.Cartman je napisao/la:Ove sezone je jedva bio top 3, ali eto.zizu1991 je napisao/la:Postali smo k'o Češka, Džeko k'o Czech bez konkurencije po medijima u Bosni
Ali yebade ih top tri
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 jun 2012, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Džeko je zaslužio ovu nagradu. Momak svoje slobodno vrijeme u potpunosti posveti BiH, pa je obide i uzduž i poprijeko i obraduje stotine mališana. Kakva god se manifestacija otvara, kampovi...svi pozivaju njega, on se na sve odazove. Mališani ce danima biti uzbudeni zbog njegove posjetejuceu Jajcu i GV. Niko druge nase igrace ne sprijecava da rade isto, pa nema ih ni na mapi.Pri ovom izboru ne gledaju se samo sportski rezultati, mada je i tu dobar s 18 golova u prvku Engleske
1. Lulicharishp je napisao/la:Da nebi topa tri,sad bi ''tvoj'' Mancho jos mahmurao od proslavljenja ovogodisnje titule,ali eto.Cartman je napisao/la:Ove sezone je jedva bio top 3, ali eto.zizu1991 je napisao/la:Postali smo k'o Češka, Džeko k'o Czech bez konkurencije po medijima u Bosni
Ali yebade ih top tri
2. Begovic
3. Dzeko ili Pjanic
A da je barem Dzeko vise igrao za City, sad bi sigurno moj Mancho bio mahmuran od slave nakon titule. Ali yebiga, Tevez mu ocitao lekciju.
Sasvim dovoljno igrao da Mancho ni limunade ne zasluzi na kraju.Cartman je napisao/la:
A da je barem Dzeko vise igrao za City, sad bi sigurno moj Mancho bio mahmuran od slave nakon titule. Ali yebiga, Tevez mu ocitao lekciju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cartman je napisao/la:Ove sezone je jedva bio top 3, ali eto.zizu1991 je napisao/la:Postali smo k'o Češka, Džeko k'o Czech bez konkurencije po medijima u Bosni
Džeko je naš br.1, ipak je donio titulu Man Cityu i ćelavost Rooneyu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la: ipak je donio titulu Man Cityu i ćelavost Rooneyu.
Je li Robben dobio ikakvu nagradu?Saurman je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ove sezone je jedva bio top 3, ali eto.zizu1991 je napisao/la:Postali smo k'o Češka, Džeko k'o Czech bez konkurencije po medijima u Bosni
Džeko je naš br.1, ipak je donio titulu Man Cityu i ćelavost Rooneyu.
Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, Edincapitano i 24 gosta.