Dosta novinara je sada prenijelo tu vijest, i izgleda da je stvarno istina da ce Carroll startati utakmicu.
EDIT: Gerrard starta. Primio je injekciju protiv bolova kako bi bio spreman za ovu utakmicu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
14:30QUARESMA 18<<< je napisao/la:u koliko je utakmicaa sati po naśem vremenu
Bogami bude li Gerrard igrao ponovo sa Lucasom u sredini, ne ocekujem od njega puno. Jednostavno nema nekog uticaja tu na igru. Daj Boze da grijesim.polga je napisao/la:Liverpool: Reina, Johnson, Aurelio, Carragher, Skrtel, Gerrard, Lucas, Meireles, Maxi, Kuyt, Suarez.
Subs: Gulacsi, Kyrgiakos, Poulsen, Spearing, Cole, Ngog, Carroll.
Reina
Johnson Carra Skrtel Aurelio
Lucas Meireles
Maxi Gerrard Suarez
Kuyt
Rotirace se Kuyt i Suarez, kao i najvjerovatnije Meireles i Gerrard. Nema Aggera, dok je Carroll na klupi.
Odlican.
Kako su nam samo bili mocni ti gostujuci dresovi, kad nas ljudi vide u njima izgledamo ozbiljno i strasno isto neke masine. Po meni jedna od najboljih gostujucih garnitura ikada ne znam to su je promjenili kad smo dominirali u njoj..marsovac je napisao/la:
sjecate se ovoga?meni najdraza pobjeda i ako Torresa nema vise drag mi je njegov pogodak
Naravno da se sjecamomarsovac je napisao/la:
sjecate se ovoga?meni najdraza pobjeda i ako Torresa nema vise drag mi je njegov pogodak
da li kod ovog linka će se direktno uključiti u prijenos utakmice ili moram nešto ići tražit
To je sportklub, a oni prenose utakmicuhary_ynwa je napisao/la:da li kod ovog linka će se direktno uključiti u prijenos utakmice ili moram nešto ići tražit![]()
HVALA!!!
Trenutno korisnika/ca: kakarut, TheTruth34 i 19 gostiju.