La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: La Liga
Plače roni suze otijerali ga dušmani,a ni godina ne ma kako je rovio i rukama i nogama da ga pustaju iz kluba
pa mali diktator je usavršijo doktaturu ko staljin,nedaju dušmani kaže ubacili salary cap samo da syebu lea i barsu.. A nije je on syebo produžavanjem ugovora svako 2 godine za po 50 milijona.. Voli on kaže barsu al ko bajro mater

Samo Sloboda | COYG
Ovi indijanci iz Atletika ni prijateljsku ne znaju odigrati bez tuče i krkanluka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
nepismen siChapman1886 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 20:15Plače roni suze otijerali ga dušmani,a ni godina ne ma kako je rovio i rukama i nogama da ga pustaju iz kluba![]()
pa mali diktator je usavršijo doktaturu ko staljin,nedaju dušmani kaže ubacili salary cap samo da syebu lea i barsu.. A nije je on syebo produžavanjem ugovora svako 2 godine za po 50 milijona.. Voli on kaže barsu al ko bajro mater
![]()
![]()
![]()
![]()
Barca nije izgledala kompaktnije jos od 2015e
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Razumljivo je da Realovi slave odlazak najvećeg ikada. Koliko je samo terora zadao 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mislili da će im liga popustiti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ja nisam nikad ni ušao na taj forum, šta je već, nego sam mislio na ove domaće
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Šta imaš slaviti, nema Ronalda, nema Ramosa, nema Messia, nema pola igrača, drugo je prije bilo kad su odlazili jedni igrači (Ronaldinho, Ronaldo, Raul, David Silva i ostali) , dolazile nove zvijezde, šta sad imaš Pau Torresa i Oyarzabala
Ali eto biće zanimljivo ligu pratiti, nekako imam osjećaj da će i ova sezona biti puna preokreta i prosipanja bodova, nešto kao sad ova zadnja, samo i da će se tu i mnogi drugi klubovi pokazati i nešto će ih se pitati. Imaš tu Villarreal odmah ako ne proda glavne igrače, Sevilla je uvijek tu, pa i onaj Betis je jako dobra ekipa.
- Shategabri
- Kontakt:
Nije dosta što je na ovako sramotan način otišao iz kluba nego sad treba da preleži sezonu negdje na plaži zbog poteza Barselone koja pokazuje koliko je mali klub sa ovim.Sve je spremno za prelazak Lionela Messija u PSG, no njegov sada već bivši klub Barcelona želi mu pokvariti planove.
Mi smo debelo preko finansijskog fair playa, al hajmo sad tužiti PSG
Koji cirkus od kluba
Koševo Zapad
Kakav gospodin Laporta
ne zna messi s kim se zajebava, mogao bi zavrsiti u zeljeznicaru
- Shategabri
- Kontakt:
Šta se ba Messi zayebava
Pa Barsa se zayebavala sa njim, hoš pola plate, hoću, e nem're, hoš za euro, ma nije problem...e nemr'e ni to
I sad ga još zayebaju za ugovor s PSG...a on organizuje nekakve oproštajne večeri i pravi dramu...a već danas će za vratove
Pa Barsa se zayebavala sa njim, hoš pola plate, hoću, e nem're, hoš za euro, ma nije problem...e nemr'e ni to
I sad ga još zayebaju za ugovor s PSG...a on organizuje nekakve oproštajne večeri i pravi dramu...a već danas će za vratove
Koševo Zapad
Messi se zayebava, prije pola godine htio ici svim silama, sad place po medijima, pravi od sebe zrtvu, yebace mu laporta majku majcinu 
- Shategabri
- Kontakt:
Ne valja ima ova taktika jer je u prijateljskim potrebno zavarati javnost i gubiti utakmice a ne pokazati silu. To recimo odlično rade Bayern i Arsenal.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Shategabri
- Kontakt:
Prošle sezone je salary cap bio duplo veći i tu su skoro knapirali sa platama, ove je upolovljen i logično ne uklapaju.
I to se znalo još prošle sezone da će ove biti ovako.
Koševo Zapad
- anonymousHD
- Kontakt:
Poluklub bio, poluklub ostao. Još da se vrate u Kup UEFA i to je to, tamo im je mjesto.
Prošle sezone zatražio transfer a sad plače što napušta klub mislim....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Felixians4
- Kontakt:
Diego Simeone played for Atletico
Luis Enrique played for Barcelona
Sergio Ramos played for Sevilla
Valencia were La Liga champions
This coming La Liga campaign will be the first without Leo Messi since 𝟮𝟬𝟬𝟯/𝟬𝟰...
Luis Enrique played for Barcelona
Sergio Ramos played for Sevilla
Valencia were La Liga champions
This coming La Liga campaign will be the first without Leo Messi since 𝟮𝟬𝟬𝟯/𝟬𝟰...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.