FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Semper
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Semper » 11 mar 2021, 16:38

Ermin Zec i Amar Osim danas bili na protestima ugostitelja, posao je ipak najpreci.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 11 mar 2021, 16:39

Sve rastjerat. Sve poslat u neku stvar. Ne postoji opravdanje za njihovo ponasanje za stotu godisnjicu kluba...ni trener ni igraca da se ne misli da nekim cudom branim amara. Stid i sram da ih bude! Ja ne zelim amar i ove igrace i clanove tih klanova vise nikad da u Zeljinom dresu vidim. Kada se mogu tako ponasat, onda nam ne trebaju, bujrum, mrs u mostar ili gdje god hocete, fuj, beskicmenjaci beskarakterni.

Merakk1921
Kontakt:

Post Postao/la Merakk1921 » 11 mar 2021, 16:43

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
11 mar 2021, 11:06
Merakk1921 je napisao/la:
11 mar 2021, 11:02
LjoZee je napisao/la:
11 mar 2021, 10:56
E pa neka fino Badzak isplati ga iz svog dzepa s obzirom da je jedini bio tu od te 2019. kad mu je dat ugovor i skine tu omcu. Nijedan drugi clan sadasnjeg UO nije bio tad.

Kakva vam je to prica seljacka? Stvarno pojedini navijaci nemaju gram mozga
Dobro je tekstopisac. Procitaj svoje postove pa komentarisi!
Ma ljubis pelje tekstopiscima

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 mar 2021, 16:44

lendra je napisao/la:
11 mar 2021, 16:35
MocMahale444 je napisao/la:
11 mar 2021, 16:27
Amar je previse bahat ali 100% znaci 10000% igraci izmedju sebe mu prave igranku. Znaci 10000000%

Tako su sutnuli i Odu pa postavili sablju zvanog krov-bus.
A igraci su posebna prica koliko su samo trenera smjenili za ovih par godina unazad pa nije valjda da nijedan trener nevalja treba tu jedna duboka analiza i da se vise vidi ko je krtica i ko pravi klanove po svlacionicama ovi su i amara uspjeli preveslati i to podobro
100% su se udruzili protiv Amara 100% ne 99.

Opet ponavljam Amar jeste bahat, ters i fura fazon svoj, samo su “neki” igraci umislili da vladaju klubom. Valjda kad nisu bili placeni pa ih prenese na zlu stranu.
Meni se gade iskreno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 11 mar 2021, 16:45

Semper je napisao/la:
11 mar 2021, 16:38
Ermin Zec i Amar Osim danas bili na protestima ugostitelja, posao je ipak najpreci.
:rol:
Mjau !

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 11 mar 2021, 16:46

Previse vi psujete Amaru od do, a igraci su po meni veci krivci. Ne branim Amara naravno. To pravi klanove, glume neke zvijezde, sve otjerati sto se mene tice. Ostaviti par momaka koji si posteni. Odakle njima pravo da se igraju s klubom i nama navijacima, i to na stogodisnjicu kluba? Od Lendrica, Stilica i ostalih. Da Bog da vam Grbavica daleko bila indijanci.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 mar 2021, 16:51

Nisu samo lendric i stilic ;)

Isto tako kazem, amar jeste kriv i treba odgovarati za svoju krivicu ali igraci koji nose nas dres su barem 20x gori.
Igraci pricaju lose o ljudima u klubu i samom klubu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 11 mar 2021, 16:52

Unisti nas Ceric za nepuna dva mjeseca :rol:

Siguran sam da ce vrlo brzo on biti kriv za sve..
Pročepit će negdje.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 11 mar 2021, 16:57

desnibocni je napisao/la:
11 mar 2021, 16:22
Jesu li danas Ali Baba i 40 hajduka bili izuzetno dobri na treningu? Da li su se zalagali? Pitam za jarana.
Ne pita se po forumu kakvi su na treningu sefe strucnog staba
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 11 mar 2021, 16:59

Amar Osim je jos jednom uspio da podjeli navijace Zeljeznicara
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 mar 2021, 17:02

PlavaOfanziva je napisao/la:
11 mar 2021, 16:59
Nista on nije podijelio. 90% podrske je izgubio, 10% mu je isto. Od tih 10% neko zbog Ivice, neko zbog titula i neko jer ga zna privatno. Cim je njemu Biscevic ledja okrenuo znas koliko je sati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 mar 2021, 17:04

Badžak za so,urce
"Svi koji u Želji zarađuju platu neka se dobro zamisle i postave jasne ciljeve kluba"

Sarajevski Plavi su u velikoj krizi i to je sad jasno svima, pogotovo nakon eliminacije u Kupu BiH gdje je od Željezničara bolja bila ekipa Tuzla Cityja nakon boljeg izvođenja penala (nakon 90 minuta bilo 1:1).

Upravo je prikazana igra na Tušnju i poraz 2:0 od Tuzla Cityja bio kap koja je prelila čašu u slučaju podpredsjednika Badžaka.

On je za ****.ba izjavio da je uz Željezničar i da postoje šanse da se vrati, ali...

- Ja sam već rekao da sam uz Želju, ali da ne želim prosječnost u kubu. Jer, ako ćemo ovako funkcionisati, onda ne vidim svrhu svog rada u rukovodstvu. U ova dva - tri dana neka stručni štab sjedne i napravi neki konkretan plan i postavi ciljeve, ističe Badžak.

Tim s Grbavice trenutno je četvrti na tabeli Premijer lige BiH s 37 bodova, koliko ima i peti Velež (Rođeni su u nizu od osam mečeva bez poraza!), jednim manje od Širokog Brijega i Zrinjskog na drugoj odnosno trećoj poziciji.

- Ukoliko su ciljevi Želje u ovoj sezoni da se vrati u vrh, ja sam uvijek spreman biti uz Plave. Jer, ne želim biti prosječan. Trenutno svi koji primaju ovdje platu, koji ga vode, koji igraju na terenu... nisu na nivou na kojem klub treba biti. To govore i rezultati i pozicija, kaže potpredsjednik Plavih u ostavci, te dodaje na kraju:

- Ja sam za to da ostanem u klubu ako se neke stvari radikalno promjene. Fokus treba biti na ljudima koji su tu zaposleni, na svima, od igrača na terenu i njihovog odnosa prema igri, preko raznih službi i funkcionera unutar kluba, pa do vrha rukovodstva. Svi oni trebaju da se dobro zamisle i da naprave prostor za poboljšanje, zaključio je Badžak.

Šta će se dešavati na Grbavici u narednim danima, kakve će nove poteze povući rukovodstvo, ali stručni štab Želje, ostaje da se vidi.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 11 mar 2021, 17:04

Ja bih prije rekao da je uspio da ujedini navijače.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 11 mar 2021, 17:05

Ma jelde. Nije to nikad bio slucaj ali se ta prica jeste furala bas zbog pojedinaca koji su zeljeli i zele da tako sklone prave probleme ispod tepiha. Zbog takvi likova ko god je prosli godina bilo sta kritikovao pa i sa argumentima protiv Amara ili uprave, sta ja vec znam koga, stavljala mu je se etiketa eto ti si protiv bla bla, Misketovac i slicno.

Tako da pusti te budalastinje i da vidimo svi redom kako da se Zeljo digne iz ovi qovana. A nazalost ne vidim kako ce se to desiti a da Amar i njegovi poltroni u upravi ostanu na svojim pozicijama.

U ostalom nije vise stvar navijaca, vidis da su se pocele i bivse legende/igraci kluba da otvoreno prozivaju te iste ljude pa i Amara. Sto neko kaze, tu vidis dokle su stvari dosle i nema vise izgovora samo pa ta frakcija navijaca i razlicita sranj*a..
@igrajlopte 🐦

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 mar 2021, 17:10

MocMahale444 je napisao/la:
11 mar 2021, 16:27
Amar je previse bahat ali 100% znaci 10000% igraci izmedju sebe mu prave igranku. Znaci 10000000%

Tako su sutnuli i Odu pa postavili sablju zvanog krov-bus.
Al tu su se zayebali, jer Amar nije fin covjek ko pokojni Odović ili poštenjacina kao Adzem, vec je veci fakin nego svi ti igraci zajedno.
Sad ce on njima napraviti igranku. Lendrić je izgleda kolovođa te igranke :thumbdown: pa kako ce letiti s noge na nogu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 mar 2021, 17:11, ukupno mijenjano 2 puta.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 mar 2021, 17:10

U ova dva - tri dana neka stručni štab sjedne i napravi neki konkretan plan i postavi ciljeve, ističe Badžak.
Auu, doqurcili Amar i ss i njemu. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 11 mar 2021, 17:14

zeljovac21 je napisao/la:
11 mar 2021, 16:46
Previse vi psujete Amaru od do, a igraci su po meni veci krivci. Ne branim Amara naravno. To pravi klanove, glume neke zvijezde, sve otjerati sto se mene tice. Ostaviti par momaka koji si posteni. Odakle njima pravo da se igraju s klubom i nama navijacima, i to na stogodisnjicu kluba? Od Lendrica, Stilica i ostalih. Da Bog da vam Grbavica daleko bila indijanci.
:thumbup:
Hajde Badzak babuka,posamaraj to i dovedi reda malo.
Zadnja izmjena: StrikeWarzone, dana/u 11 mar 2021, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 11 mar 2021, 17:15

LjoZee je napisao/la:
11 mar 2021, 17:10
U ova dva - tri dana neka stručni štab sjedne i napravi neki konkretan plan i postavi ciljeve, ističe Badžak.
Auu, doqurcili Amar i ss i njemu. :D
Prije ce njemu Amar da stavi rampu ako sto je svim ne istomsiljencima, on je sve u klubu i on ce se pitati kako ce biti.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 11 mar 2021, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 11 mar 2021, 17:15

braco je napisao/la:
11 mar 2021, 17:04
Badžak za so,urce
"Svi koji u Želji zarađuju platu neka se dobro zamisle i postave jasne ciljeve kluba"

Sarajevski Plavi su u velikoj krizi i to je sad jasno svima, pogotovo nakon eliminacije u Kupu BiH gdje je od Željezničara bolja bila ekipa Tuzla Cityja nakon boljeg izvođenja penala (nakon 90 minuta bilo 1:1).

Upravo je prikazana igra na Tušnju i poraz 2:0 od Tuzla Cityja bio kap koja je prelila čašu u slučaju podpredsjednika Badžaka.

On je za ****.ba izjavio da je uz Željezničar i da postoje šanse da se vrati, ali...

- Ja sam već rekao da sam uz Želju, ali da ne želim prosječnost u kubu. Jer, ako ćemo ovako funkcionisati, onda ne vidim svrhu svog rada u rukovodstvu. U ova dva - tri dana neka stručni štab sjedne i napravi neki konkretan plan i postavi ciljeve, ističe Badžak.

Tim s Grbavice trenutno je četvrti na tabeli Premijer lige BiH s 37 bodova, koliko ima i peti Velež (Rođeni su u nizu od osam mečeva bez poraza!), jednim manje od Širokog Brijega i Zrinjskog na drugoj odnosno trećoj poziciji.

- Ukoliko su ciljevi Želje u ovoj sezoni da se vrati u vrh, ja sam uvijek spreman biti uz Plave. Jer, ne želim biti prosječan. Trenutno svi koji primaju ovdje platu, koji ga vode, koji igraju na terenu... nisu na nivou na kojem klub treba biti. To govore i rezultati i pozicija, kaže potpredsjednik Plavih u ostavci, te dodaje na kraju:

- Ja sam za to da ostanem u klubu ako se neke stvari radikalno promjene. Fokus treba biti na ljudima koji su tu zaposleni, na svima, od igrača na terenu i njihovog odnosa prema igri, preko raznih službi i funkcionera unutar kluba, pa do vrha rukovodstva. Svi oni trebaju da se dobro zamisle i da naprave prostor za poboljšanje, zaključio je Badžak.

Šta će se dešavati na Grbavici u narednim danima, kakve će nove poteze povući rukovodstvo, ali stručni štab Želje, ostaje da se vidi.
Badzak je unutra i zna kako stvari stoje u klubu.On sigurno zna i razlog ovakvog neuspjeha i na terenu i neuspjeha u upravljanju klubom i zato proziva sve koji su zaposleni u klubu.Sem javašluka koji je očigledan,sigurno je tu još mnogo stvari koje neće da iznosi a dao im je mogućnost i vrijeme da to poprave.Mislim da sa ovim sadašnjim rukovodstvom nema napretka,daj Bože da griješim ali je dobro da ima bar neko ko će i iznutra uputiti kritiku,da ne budu to samo navijači.

frkt
Kontakt:

Post Postao/la frkt » 11 mar 2021, 17:20

Meni samo nije jasno kako smo onako dobar pocetak sezone usrali totalno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.