FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dugo ce nam trebati da nadjemo igrace koji ce igrati srcem, bez foliranja povreda, borba i kvalitet u jednom. Igraci kao Muharemovic, Dželo, Vazda, Guvo, Ivica Huljev, Čulum, Pelak, i tako dalje.
Sve dok ne pronadjemo takav tip igraca uz par kvalitetnih stranaca tesko da cemo se boriti za titulu, bio Amar tu ili ne. A isto vazi za navijace. Kakav smo nekad imali jug, kakav imamo sad? Kakve smo ranije navijace imali na sjeveru, sad imamo debile koji zvizde svom igracu? Debilizam na kvadrat.
Izgleda da smo izgubili ono sto smo imali kroz historiju sto na terenu, sto na tribinama. Zbog toga sam jako tuzan.7
Samo sto je svako pljuvanje koje ikad bilo prema igracima, kad je Amar bio trener. Psovali mrtvu sestru Sehicu, psovali Amaru, sad su presli na Stanica. Ljudski odron, sto ne smije kuci zeni nista al dodje na tribine.
Sve dok ne pronadjemo takav tip igraca uz par kvalitetnih stranaca tesko da cemo se boriti za titulu, bio Amar tu ili ne. A isto vazi za navijace. Kakav smo nekad imali jug, kakav imamo sad? Kakve smo ranije navijace imali na sjeveru, sad imamo debile koji zvizde svom igracu? Debilizam na kvadrat.
Izgleda da smo izgubili ono sto smo imali kroz historiju sto na terenu, sto na tribinama. Zbog toga sam jako tuzan.7
Samo sto je svako pljuvanje koje ikad bilo prema igracima, kad je Amar bio trener. Psovali mrtvu sestru Sehicu, psovali Amaru, sad su presli na Stanica. Ljudski odron, sto ne smije kuci zeni nista al dodje na tribine.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
ne dolaze ovi na tribine, jedino ako dobiju kartu kao donaciju... a na netu su mangupi 1/1. i još svw znaju, od građevine, interneta, do pojačanja. zato ja rekoh, maline, od ovih ruralnih, to ovih olujnih admina. nikad više ni blizu.
Vjeruj mi da ih ima na tribinama, i to od raje koje ne mogu da vjerujem fkt.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 23 mar 2019, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nece li kakva bakljada puknuti veceras, da se sjebu banditi begic i bakovic....miske nisi trebao posijeci šumu, sada je tesko unijeti pirotehniku hahaha
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
odzvonilo. slijedeće godine svakako neće kupiti karte, ostaje ono malo sluđenih sa sjevera, dobrih ljudi raspamećenih propagandom, i ono malo doniranih na istoku i to je to. i dosta i previše od koga je. kaže onaj jedan neki dan " svašta sam saznao o Amaru ovde na forumu"... ono saznalo na forumu a učlanio se u stranačko glasilo kad i svi plaćenici, 2016, hahahahahaha
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ovo kolo opet mozemo profitirati. Jako vazna utakmica, ne samo radi niza i uvoda u derbi, vec i zbog moguceg povoljnog raspleta po nas.
Zvijezda-Siroki. Ovde je sasvim realan ishod x. Nije ovaj Siroki toliko jak da moze racunati na sva tri boda.
Krupa-Radnik. Jedan od posljednjih vozova za domacina. Ne znam ima li Krupa uopste motiva da ostane u ligi.
City-Sloboda. Slobodu drma kriza. U klubu previranja i obracuni, ekipa se zali da nemaju uslove za normalan rad. Vrlo lako 1x.
Celik-Mladost. Sve nam odgovara.
Zvijezda-Siroki. Ovde je sasvim realan ishod x. Nije ovaj Siroki toliko jak da moze racunati na sva tri boda.
Krupa-Radnik. Jedan od posljednjih vozova za domacina. Ne znam ima li Krupa uopste motiva da ostane u ligi.
City-Sloboda. Slobodu drma kriza. U klubu previranja i obracuni, ekipa se zali da nemaju uslove za normalan rad. Vrlo lako 1x.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ma Sinan dobar već dobar dio karijere ima problema sa povredama. On je imao 2 operacije prije ovog posljednjeg loma noge i onda mu se još taj lom na derbiju desi. Nije lako sve to psihički prebroditi. Šteta jer Sinan u formi i bez povreda hladno može biti jedan od nosilaca naše igre u narednoj sezoni kada se bude titula napadala.
Ma može Krupa do boda, sigurno su psihički boost dobili ovim remijem na Koševu, Bobo Starčević poznaje ekipu, a Radnik ima samo 1 pobjedu u gostima ove sezone i to prošlo kolo. City- Sloboda x po meni, Zvijezda ima katastrofa teren tako da mogu opet iščupat bod Širokom. Čelik - Mladost je svašta moguće.Dokoljenko je napisao/la:Ovo kolo opet mozemo profitirati. Jako vazna utakmica, ne samo radi niza i uvoda u derbi, vec i zbog moguceg povoljnog raspleta po nas.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 23 mar 2019, 16:24, ukupno mijenjano 3 puta.
- Dokoljenko
- Kontakt:
U Gabeli ocekujem slicnu utakmicu kao u Bijeljini. Teren koji ne dopusta pas igru, povucen i cvrst domacin, i vjerovatno sudiju. Valjda konacno realizacija bude poboljsana.
Mi smo Željini, Željo je naš!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Vehabovic iz Veleza i Osmanovic iz Olimpica igraci na koje treba obratit paznju na ljeto
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ko spomenu da treba doci kod nas Radovac, pa on blage veze nema s zivotom 

Ma neki pitar suplju bacio, kakav on i profesionalni fudbal,kod olimpika vezni red iz 2013 godine, Handzic-Radovac-ZebaBezideja je napisao/la:Ko spomenu da treba doci kod nas Radovac, pa on blage veze nema s zivotom
Nije tema, al dobra utakmica Spursa. Da imaju bar jos jednog kvalitetnijeg igraca otisli bi u plejof.Bas steta..
Radovac da valja ne bi od možda i najtalentovanijeg fudbalera generacije, sjajne podloge u Sarajevu, došao do federalne lige i Olimpika.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Irfo nije pitar nikakav, ja sam jednom pomeno Radovca. Mislio sam da je zeljan dokazivanja, da mozda mozda ispoljiti frustracije i mozda pokazati svoj raskosan talenat koji je itekako imao. Kriv je sam, kriv mu je menadjer i kriv mu je stari na kraju sto nije otisao u Zenit kada je trebao. Poznajemirfo je napisao/la:Ma neki pitar suplju bacio, kakav on i profesionalni fudbal,kod olimpika vezni red iz 2013 godine, Handzic-Radovac-ZebaBezideja je napisao/la:Ko spomenu da treba doci kod nas Radovac, pa on blage veze nema s zivotom
momka licno, generalno je fino dijete, sa Carsije. Da je talentovan, itekako jeste, sjecam se bravure ne Grbavici i asistencije makedoncu protiv nas. Na kraju svega, sam je sebi skocio u stomak onim prijetnjama navijaacima torpda.
Elem nejse, gledao sam danas tekmu Olimpic-Vitez i ipak se na kraju uvjerio da to vise nije to. 2 godine neigranja je itekako ostavilo traga tako da se moja sugestija/zelja/prijedlog moze baciti niz wc solju.
PS Ne vidim da bi nam iko jos dobrodosao u ekipu iz Veleza. Uzeli smo Mujezina koji je po meni najkvalitetniji i najjspremniji.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Bio je talenat, medjutim ko sto kazes sam je sebi kriv, doduse moze bit i to da je jos jedna prevara od igraca iz omladinskog pogona manjeg sarajevskog kluba, nesto slicno kao "Suarez" ili svaki izdanak te skole, vrh im je liga fbihkerimatomic1921 je napisao/la:Irfo nije pitar nikakav, ja sam jednom pomeno Radovca. Mislio sam da je zeljan dokazivanja, da mozda mozda ispoljiti frustracije i mozda pokazati svoj raskosan talenat koji je itekako imao. Kriv je sam, kriv mu je menadjer i kriv mu je stari na kraju sto nije otisao u Zenit kada je trebao. Poznajemirfo je napisao/la:Ma neki pitar suplju bacio, kakav on i profesionalni fudbal,kod olimpika vezni red iz 2013 godine, Handzic-Radovac-ZebaBezideja je napisao/la:Ko spomenu da treba doci kod nas Radovac, pa on blage veze nema s zivotom
momka licno, generalno je fino dijete, sa Carsije. Da je talentovan, itekako jeste, sjecam se bravure ne Grbavici i asistencije makedoncu protiv nas. Na kraju svega, sam je sebi skocio u stomak onim prijetnjama navijaacima torpda.
Elem nejse, gledao sam danas tekmu Olimpic-Vitez i ipak se na kraju uvjerio da to vise nije to. 2 godine neigranja je itekako ostavilo traga tako da se moja sugestija/zelja/prijedlog moze baciti niz wc solju.
PS Ne vidim da bi nam iko jos dobrodosao u ekipu iz Veleza. Uzeli smo Mujezina koji je po meni najkvalitetniji i najjspremniji.
Šta si ti gledao? Radovac najbolji bio na terenu.kerimatomic1921 je napisao/la:Irfo nije pitar nikakav, ja sam jednom pomeno Radovca. Mislio sam da je zeljan dokazivanja, da mozda mozda ispoljiti frustracije i mozda pokazati svoj raskosan talenat koji je itekako imao. Kriv je sam, kriv mu je menadjer i kriv mu je stari na kraju sto nije otisao u Zenit kada je trebao. Poznajemirfo je napisao/la:Ma neki pitar suplju bacio, kakav on i profesionalni fudbal,kod olimpika vezni red iz 2013 godine, Handzic-Radovac-ZebaBezideja je napisao/la:Ko spomenu da treba doci kod nas Radovac, pa on blage veze nema s zivotom

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.