FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UBIPITAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UBIPITAR » 21 mar 2019, 18:20

[quote="Dokoljenko"]Poseban pozdrav za sve koji su dobili godisnju.

A posebice za istok iz daleke Dežele :o
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

amarovac

Post Postao/la amarovac » 21 mar 2019, 18:26

jesi menadžeru u pokušaju, iz breze, i jesi savjetovao ove što su pobjegli. i jesi i neuspio pokušaj fudbalera. a sve je to nevažno, važna je samo činjenica da si ti takav mogao komentarisati živu legendu, i nazivati ga svakakvim atributima, tamo na onome stranačkom glasilu. time si samo sebe smanjio na nivo uzgajivača malina, što ćeš na kraju i biti. nebitan lik skroz. ćao.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 21 mar 2019, 18:28

LjoZee je napisao/la:Sto se onda ne pozove lupam za podrsku Olimpiku sad ako je kljucno za ulazak u PL. Lupam jer ne pratim tu ligu, ne znam situaciju nije bitno. Ako vec necemo tako pozivati onda necemo ni ovo jer sad imamo istog covjeka u Upravi. To da li i koliko uletio Selimovic ne znam, a nece ni promjeniti moj stav o ovome. Ili pozivaj cesce za sve ili nemoj gurati nekog ko nema veze sa nama.
Zato jer bi to bilo otvoreno "navijacki". Nemoj ba Ljozee@ zayebavat, nasjedas na negativu Leona i ovakvih kao Leon. Sve ljudima smeta a sto ima veze sa trenutnim rukovodstvom kluba.

Koliko puta je Zeljo sponzorisao druge sportske kolektive pozivajuci ih na domace utakmice, od pionira do seniorskih selekcija? Kada je u pitanju Damir Dzumhur onda smo ponosni a po tvom ni to veze nema. De ba...
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 21 mar 2019, 18:41

amarovac je napisao/la:jesi menadžeru u pokušaju, iz breze, i jesi savjetovao ove što su pobjegli. i jesi i neuspio pokušaj fudbalera. a sve je to nevažno, važna je samo činjenica da si ti takav mogao komentarisati živu legendu, i nazivati ga svakakvim atributima, tamo na onome stranačkom glasilu. time si samo sebe smanjio na nivo uzgajivača malina, što ćeš na kraju i biti. nebitan lik skroz. ćao.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Tako je. Sve je tako. :thumbup:

Pomjesao si me s nekim, pa proispitaj tog ko ti je to rekao ili ti namjerno to lazes, , stvarno ne znam. Kako ti mene uopce znas da bi ovo kao znao?
Nemoj molim te lupati. Nema smisla ni potrebe. Nit tebe diram, nit sam u stanju nekoga dirati, nit te doticem pa nemoj ni ti mene. Bezveze se glupiras.
Bavi se svojim zivotom a mene ne prozivaj i ne lazi.

Edit: i kolega ti iznad. Dodjite na tekmu nekad, nemojte samo visiti po forumu i baviti se drugim ljudima.
Gledaj grob te ne ****, sve bjegunci koji su nogu dobili pa sad laju. Fuj fuj fuj, odoh, kud i udjoh. Cast izuzecima naravno.
Zadnja izmjena: LeonProfessional, dana/u 21 mar 2019, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 mar 2019, 18:43

Ne nasjedam ja ni na sta. Ne zanimaju me ova prepucavanja ovaj-onaj forum, Senad-Nihad i te stvari. Govorim o stvarima koje mene nerviraju i mislim da nisu nikako ok. Ne podrzavam jer je ocigledno da se pozvalo zbog Selimovica i to je jedino sto nas trenutno veze. Nismo na istim talasnim duzinama sto se tice ovih stvari. Bespotrebno cemo uci u ubjedjivanje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amarovac

Post Postao/la amarovac » 21 mar 2019, 18:47

ja ti rekoh oguliš jabuku i pojedeš. i ti i mentor iz inostranstva što te počastio kartom za istok. nebitni likovi obojica. fataj se malina proljeće je juče nastupilo. toliko od mene na tvoju temu. sad ćao.

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 21 mar 2019, 18:52

amarovac je napisao/la:ja ti rekoh oguliš jabuku i pojedeš. i ti i mentor iz inostranstva što te počastio kartom za istok. nebitni likovi obojica. fataj se malina proljeće je juče nastupilo. toliko od mene na tvoju temu. sad ćao.
Joj nivoa ti inteligencije i rasprave.
Fino dokazi sve to sto govoris pa se mozes uzimati za ozbiljno. A do tad si lazljivac, bjegunac koji je nogiran odnekud. Samo ne znam sto ti ja zape za oko.

Usput. Sta ce meni karta kad sam menadjer? Gubis se pofino. Moras razraditi laz perfektno a ne ovako iz neba u rebra.

Hajd sad stvarno odo.
Laj kolko hoces jadnice. Idi se lijeci.

amarovac

Post Postao/la amarovac » 21 mar 2019, 19:01

ja tebe nisam vrijeđao, niti sam slagao bilo šta, ti to dobro znaš. ovo je slučaj za admine, hoće li tolerisati ovaj tvoj kabadahija breza stil pisanja. a što se tiče pridjeva menadžer, sarkazam još nije otkriven u tvom selu, to je evidentno. onim što su pobjegli si mogao biti i menadžer i savjetnik, ovima ne možeš ni travu kositi. toliko o tvom menadžerstvu i fudbalskom znanju. da si znao ne bi te maline čekale. a sada, ružiće nas admini, dovoljno je. i još jednom, znaš da ne lažem, 100%.
ima i p.s.
pozdravi ovoga kradljivca autorskih prava iz gračanice/gradačca, što reklamira prodaju streamova ko fol mu voljenog kluba... tu ste negdje, nađite na netu kakvo uputstvo oko malina, i juriš...

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 mar 2019, 19:16

:crazy:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 21 mar 2019, 19:32

Hajde ti nama Leon jednon reci da nas yebo Amar. To ti je specijalnost.

Do ove sezone nisi ni jednu njegovu utakmicu uzivo pogledo a zijevas ko' veliki.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 21 mar 2019, 19:39

I pozdravi one studente što su se dogovorili da ne idu na utakmice :urnebes:

I prenesi mu kad bude ponovo zagledao teren,da to ne radi preko Moja TV,loša snimka :urnebes:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 21 mar 2019, 20:06

Polako, mozda decko dobije od Selimovica iduce sezone godisnju pa ce biti dobar. Ne treba o ljudima suditi tek tako. Bice jos akcija za nase vrle forumase. Kilo faksa, i poklon paket 50 KM u Megamixu valja lajati dalje protiv uprave, Amare. :kafa:

Fino je to dobijes godisnju, a onda dobijes zadatak br 1, staviti Stanica na profil prekrziti ga :hmmmmm: Zadatak br2? hmm....
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 21 mar 2019, 20:29

LeonProfessional je napisao/la:.
Sve dok ti pjenis na usta nema zime za naseg Zelju!
23

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 mar 2019, 20:47

Sreo sam komsiju Boska,zgazi cemo Goska,nesto mi zuji na lameli,prosetacemo se po GabeliU prvih 11 igrace i Stana,uvalicemo im go iz penala.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 21 mar 2019, 20:53

Alipasino je napisao/la:Sreo sam komsiju Boska,zgazi cemo Goska,nesto mi zuji na lameli,prosetacemo se po GabeliU prvih 11 igrace i Stana,uvalicemo im go iz penala.
Ne spominji Stanu :lol:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 21 mar 2019, 21:12

Hajde Leon, nemoj da se stidis. I reci nam, koje si godine prvu Zeljinu utakmicu na Grbavici pogledao?
Leon_Professional
sub mar 09, 2019 4:30 pm

E sto Amar slaga i jednim Dadom izbaci Dzenu iz ekipe.

**** te i Stanic i Bogi i Dado .
**** vas Amar u supak. Bil Lutvino **** zvakno da Amar kaze
Kako te koriste, kao zadnjeg levata.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 mar 2019, 21:17

Nisam u toku, al nek me neko uputi sta se desava na temi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 21 mar 2019, 21:18

Fakat decko brezanski riola. Sve o kvalitetima igraci kod Leona, ta ce Amar :kafa:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 21 mar 2019, 21:19

irfo je napisao/la:Nisam u toku, al nek me neko uputi sta se desava na temi
Decko od onog Slovenca dosao na temu da se obracuna.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 mar 2019, 21:21

Nisam u toku, al nek me niko ne upućuje sta se desava na temi :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Stanceski i 41 gost.