A posebice za istok iz daleke Dežele

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zato jer bi to bilo otvoreno "navijacki". Nemoj ba Ljozee@ zayebavat, nasjedas na negativu Leona i ovakvih kao Leon. Sve ljudima smeta a sto ima veze sa trenutnim rukovodstvom kluba.LjoZee je napisao/la:Sto se onda ne pozove lupam za podrsku Olimpiku sad ako je kljucno za ulazak u PL. Lupam jer ne pratim tu ligu, ne znam situaciju nije bitno. Ako vec necemo tako pozivati onda necemo ni ovo jer sad imamo istog covjeka u Upravi. To da li i koliko uletio Selimovic ne znam, a nece ni promjeniti moj stav o ovome. Ili pozivaj cesce za sve ili nemoj gurati nekog ko nema veze sa nama.
amarovac je napisao/la:jesi menadžeru u pokušaju, iz breze, i jesi savjetovao ove što su pobjegli. i jesi i neuspio pokušaj fudbalera. a sve je to nevažno, važna je samo činjenica da si ti takav mogao komentarisati živu legendu, i nazivati ga svakakvim atributima, tamo na onome stranačkom glasilu. time si samo sebe smanjio na nivo uzgajivača malina, što ćeš na kraju i biti. nebitan lik skroz. ćao.
Joj nivoa ti inteligencije i rasprave.amarovac je napisao/la:ja ti rekoh oguliš jabuku i pojedeš. i ti i mentor iz inostranstva što te počastio kartom za istok. nebitni likovi obojica. fataj se malina proljeće je juče nastupilo. toliko od mene na tvoju temu. sad ćao.
Sve dok ti pjenis na usta nema zime za naseg Zelju!LeonProfessional je napisao/la:.
Ne spominji StanuAlipasino je napisao/la:Sreo sam komsiju Boska,zgazi cemo Goska,nesto mi zuji na lameli,prosetacemo se po GabeliU prvih 11 igrace i Stana,uvalicemo im go iz penala.
Leon_Professional
sub mar 09, 2019 4:30 pm
E sto Amar slaga i jednim Dadom izbaci Dzenu iz ekipe.
**** te i Stanic i Bogi i Dado .
Kako te koriste, kao zadnjeg levata.**** vas Amar u supak. Bil Lutvino **** zvakno da Amar kaze
Decko od onog Slovenca dosao na temu da se obracuna.irfo je napisao/la:Nisam u toku, al nek me neko uputi sta se desava na temi