FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Manite se suplje, veceras ko moze nek podrzi Sparse na Grbavici
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Derbi, 06.04.2019 - 19:30 Stadion Gebavica. Dan grada Sarajeva.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sramota da derbi na taj dan ne ide na drzavnoj televiziji
Počeli prvi sastanci u vezi aktivnosti za 100-godišnjicu,administracija se pojačava!
Naprijed Željo,samo naprijed!
Naprijed Željo,samo naprijed!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- Dokoljenko
- Kontakt:
Bolje da se ne prikazuje, svakako su u zadnje vrijeme iskljucivo na Mojoj Tv. Veca posjeta, vise novca klubu.irfo je napisao/la:Sramota da derbi na taj dan ne ide na drzavnoj televiziji
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
-
- Kontakt:
Nasa legenda Enver Hadziabdic.HeraklitMracni je napisao/la:Potrefilo se da ove godine dodjem u Kakanj i Zeljo gostovao pa gledao
Tad je Rudar dobar bio
Ko vas je vodio u ovoj utakmici ?
To je previse kratkorocno gledanje, mi smo klub koji ima navijace sirom drzave, zamisli koliki broj ljudi koji bi volio pogledati utakmicu ima sirom Bosne, a godinama nisu pogledali ni jednu tekmu jer smo dva puta bili na drzavnoj televiziji u zadnje dvije godine.Dokoljenko je napisao/la:Bolje da se ne prikazuje, svakako su u zadnje vrijeme iskljucivo na Mojoj Tv. Veca posjeta, vise novca klubu.irfo je napisao/la:Sramota da derbi na taj dan ne ide na drzavnoj televiziji
- Dokoljenko
- Kontakt:
Tacno. Shvatam sta zelis reci i u pravu si ali sta mi kao klub tu mozemo uciniti? Imas potpisan ugovor o tv pravima i sponzorstvu lige, niti se pitamo, niti mozemo uticati na prenos.irfo je napisao/la:To je previse kratkorocno gledanje, mi smo klub koji ima navijace sirom drzave, zamisli koliki broj ljudi koji bi volio pogledati utakmicu ima sirom Bosne, a godinama nisu pogledali ni jednu tekmu jer smo dva puta bili na drzavnoj televiziji u zadnje dvije godine.Dokoljenko je napisao/la:Bolje da se ne prikazuje, svakako su u zadnje vrijeme iskljucivo na Mojoj Tv. Veca posjeta, vise novca klubu.irfo je napisao/la:Sramota da derbi na taj dan ne ide na drzavnoj televiziji
Iduce sezone mozda, ove tesko. Monopol, hbga.
-
- Kontakt:
Da li je gluplji on koji je to izmislio ili ti koji vjerujes u to.Bezideja je napisao/la:Treba njega dovesti, zna on igrati lopte. Evo nisam znao da je ovaj mali iz Breze menadzer, trebao bi nam on dati svoj sud o njemu? i naravno dejo ? Bez njihovog misljenja ne znam kako ce Željo dalje?Cevap je napisao/la:Neki klub u Austriji niželigaški tamo je.Njemu je cigara i flaša draža od svega radi tog dvoga nije ni uspio barem je tako bilo neznam sad.Dao je 3 gola u 2 utakmice za taj klubBezideja je napisao/la:Sta vi mislite? Da li bi valjalo dovesti onog Travancica, ne znam gdje je sad? Dobar je igrac.
Hej cega se lik dosjetio

Ima 5 postova i hop Leon menadjer

Ovaj sto je ovo izjavio je promasio i mjesto stanovanja i profesiju.

Sljedeci put se potrudi bolje.
Ne znam kako ljudi mogu povjerovati u to, kao da je Bosna puna menadjera, em jos u Brezi menadjer.
Joj stvarno si sega. Samo pazi da ti nos ne naraste.

Mani me se covjece, nit te diram nit me diraj. Pogotovo ne iznosi ovakve lazi. Evo jedan se vec upecao.
Mani me se molim te!
Sportski pozdrav ostalim!

P.S. Poseban pozdrav za mog prijatelja koji pise na ovom forumu.

- Dokoljenko
- Kontakt:
Poseban pozdrav za sve forumase koji su bili na druzenju sa bivsim predsjednikom.
Vi ste jako poznate osobe i naravno da cemo vas pratiti. To je ipak za pohvalu, jer vasi elaborati se citaju daleko. Vase prognoze igre, rezultata, igraca sve na visokom nivou. Ja samo znam da Senadov sin pokusavao biti FM, a za brezanskog riolu zaista nisam upucen. 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
ja bih vas jos jednom zamolio da prestanete reklamirati razne forume ovdje. tema je Željo, a ne koji bi forum preko Želje volio biti popularan.
-
- Kontakt:
Pojma nemas a nekog etiketiras. Hajd da je to i blizu istine vec bolan sve ste fulali. Nikakve veze s Brezom nemam a kamoli s menadjerstvom.Bezideja je napisao/la:Vi ste jako poznate osobe i naravno da cemo vas pratiti. To je ipak za pohvalu, jer vasi elaborati se citaju daleko. Vase prognoze igre, rezultata, igraca sve na visokom nivou. Ja samo znam da Senadov sin pokusavao biti FM, a za brezanskog riolu zaista nisam upucen.
Doduse onaj drugi je izmislio. Ciljano dosao na forum, pa da se lakse uklopi u okolinu odmah se dotakao onog tamo foruma a u to vrijeme se uopce nije pisalo nesto posebno na njemu. Nit sam ja nit bilo ko napisao nesto sto njegovim shvatanjima ne odgovara. Znaci ciljano je dosao i krenuo s lazima.
Da mi je samo znati koja je to bolesna licnost, tj koji je to nik s ona druga dva foruma i zasto to radi.
Je li mu ego povijedjen banom, necim drugim, stvarno ne znam. Ali ovo je bolest.
Zna me odredjen broj ljudi, a ako ti hoces da upoznas slobodno reci popit cemo kafu pa se sam uvjeri ko laze i sta je istina. Do tad nema potrebe lagati i vjerovati u nesto takvo. Svako dobro

@Admine, upozori na licna prozivanja i lazi, **** forume ko da ce neki biti popularniji ili nesto.
Onaj dan kad (ako) taj isti klub bude nosio ime “Zeljeznicar” onda se moze pozivati prije i nakon utakmice za podrsku. Ovo guranje nekih “licnih” stvari kao sto je onaj gurao svoju firmu je glupost. Nista protiv tebe Irfo, ali si me podsjetio sta me iznerviralo prije tekme. Bas mi je zaparalo usi.irfo je napisao/la:Manite se suplje, veceras ko moze nek podrzi Sparse na Grbavici
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Poseban pozdrav za sve koji su dobili godisnju.
I meni su oni pozivi za Sparse malo zaparali usi. Ali ok, sa sportskog aspekta posto se bore za ulazak u visi rang, nista strasno. Fali ta kosarka gradu Sarajevu, ne treba biti cjepidlaka i ako mozemo pomoci najavom, zasto to ne uciniti.
I meni su oni pozivi za Sparse malo zaparali usi. Ali ok, sa sportskog aspekta posto se bore za ulazak u visi rang, nista strasno. Fali ta kosarka gradu Sarajevu, ne treba biti cjepidlaka i ako mozemo pomoci najavom, zasto to ne uciniti.
-
- Kontakt:
sta je problwm sto se pokomola koja ksrta za one koji mozfa nisu u mogucbosti dq je kupe a redovni su nq utakmicamq ?Dokoljenko je napisao/la:Poseban pozdrav za sve koji su dobili godisnju.
da je bogdo vise takvi akcijq gdje se dijele kartr a pare idu u klupsku kasu bemojtr se ljudi djeliti i prozivati jedni druge svi smo ni zeljovci i svako od nas voli zrlju na svoj nscin pozdrav svima
Znamo zasto i zbog koga se odjednom na nasem stadionu poziva za podrsku nekom klubu koji nema neku vezu sa nama i nije ni imao nikad. Ok, da je dosao poziv lupam za neki fudbalski klub ili eto kk jer to znacajno za grad, za bilo sta. Ovako ne. Sve preko ledja naseg kluba. Od Megamixa za kojeg pa hajmo reci nije znala vecina pa do ovog. Vise se rijec “Megamix” spomenula u zadnje tri godine nego neke znacajnije stvari. Nek se sami reklamisu ne preko Zelje.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ne znam, mislim da si preostar u ovom slucaju. Ipak kao spprtski kolektiv to sto smo pomogli i "reklamirali" neki drugi sportski dogadjaj ne bi trebalo biti tako negativno shvaceno. Ne prima ona dvorana deset hiljada vec hiljadu ljudi. Bore se za visi rang, realno zasto im ne pomoci?LjoZee je napisao/la:Znamo zasto i zbog koga se odjednom na nasem stadionu poziva za podrsku nekom klubu koji nema neku vezu sa nama i nije ni imao nikad. Ok, da je dosao poziv lupam za neki fudbalski klub ili eto kk jer to znacajno za grad, za bilo sta. Ovako ne. Sve preko ledja naseg kluba. Od Megamixa za kojeg pa hajmo reci nije znala vecina pa do ovog. Vise se rijec “Megamix” spomenula u zadnje tri godine nego neke znacajnije stvari. Nek se sami reklamisu ne preko Zelje.
A nije da te ne shvatam, plati pa se klati. Znas li je li Selimovic uletio sa kakvim parama i u Zelju?
Sto se onda ne pozove lupam za podrsku Olimpiku sad ako je kljucno za ulazak u PL. Lupam jer ne pratim tu ligu, ne znam situaciju nije bitno. Ako vec necemo tako pozivati onda necemo ni ovo jer sad imamo istog covjeka u Upravi. To da li i koliko uletio Selimovic ne znam, a nece ni promjeniti moj stav o ovome. Ili pozivaj cesce za sve ili nemoj gurati nekog ko nema veze sa nama.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa, strucnjak9 i 33 gosta.