E.Zec

A.Zec dadne nemoguće promaši što bi dijete zabilo al et hvala mu na golu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
?Bezideja je napisao/la:A ovim debilima šatro the maniacs treba dati 9 ćuna godisnje, jedino to zasluzuju. Odron tribina!
Psuju Amara, jos malo im fali da pocnu na utakmicama. Sramota me nekad na sta smo spali. Tuga samo mogu to reci.GOAT je napisao/la:?Bezideja je napisao/la:A ovim debilima šatro the maniacs treba dati 9 ćuna godisnje, jedino to zasluzuju. Odron tribina!
Jug nisu uništili četnici,UDBA ni ostali neprijatelji pa tako nećeš ni ti ni slični tebi.Nemoj komentarisati ono što ne znaš i ono što te ne tiče.Bezideja je napisao/la:Na šta smo spali da se izmedju sebe bijemo. Jug treba zatvoriti, ono su bas teski degeni. Na sta nam je tribina spala jadna nam majka
Po meni danas najbolji Veselinovic, najvise radio, ganjao, nudio se, odigravao, ako nista pokusavao. Ovo ostalo tankoslava..
Amar ima podrsku juga, nemoj biti smijesan.DobojskiManijak je napisao/la:Jug nisu uništili četnici,UDBA ni ostali neprijatelji pa tako nećeš ni ti ni slični tebi.Nemoj komentarisati ono što ne znaš i ono što te ne tiče.Bezideja je napisao/la:Na šta smo spali da se izmedju sebe bijemo. Jug treba zatvoriti, ono su bas teski degeni. Na sta nam je tribina spala jadna nam majka
Po meni danas najbolji Veselinovic, najvise radio, ganjao, nudio se, odigravao, ako nista pokusavao. Ovo ostalo tankoslava..
ne petljaj Amara u sukob sa Jugom jer ga nema naprotiv Amar ima podršku Juga a Jug njegovu podršku.
da nije imao podršku misliš bi da bi preuzeo Želju u ovakim vremenima.Ne lupaj gluposti a ako imaš muda dođi na Jug i reci momcima da su degeni u lice. Koliko moraš biti pokvaren i nazvati momke sa Juga degenimaBezideja je napisao/la:Amar ima podrsku juga, nemoj biti smijesan.DobojskiManijak je napisao/la:Jug nisu uništili četnici,UDBA ni ostali neprijatelji pa tako nećeš ni ti ni slični tebi.Nemoj komentarisati ono što ne znaš i ono što te ne tiče.Bezideja je napisao/la:Na šta smo spali da se izmedju sebe bijemo. Jug treba zatvoriti, ono su bas teski degeni. Na sta nam je tribina spala jadna nam majka
ne petljaj Amara u sukob sa Jugom jer ga nema naprotiv Amar ima podršku Juga a Jug njegovu podršku.
Kao i svi u ligiKongrateUK je napisao/la:Kakve glupe karine od mozgova pojedinci samo, i to za nepovjerovati, mi smo Umbro opremu kupili od firme Sport Vision, i na kupovinu dobili i popust, reklamiranje firme Sport Vision je besplatno, besplatno ih reklamiramo, zauzvrat klub dobiva besplatne kopačke za prvotimce, nije nam Umbro direktni sponzor sa kojim imamo striktno definisane ugovorne obaveze, zato mozemo reklamirati koga hocemo i želimo, pa i sportsku opremu No.1, dakle kupili smo nesto pa koristimo, nije nam niko nista poklonio ni dao
Pa K.K.Spars nosi adidas opremuamarovac je napisao/la:muka im (ovim fkŽ2015) što nije bio ključ u bravu nakon skupštine, pa sad i da adidas dođe ne valja, đe će valjati šupci.. ugovor sa umbrom je sve samo ne dobar za klub, oprema je prosjek, podrška nikakva, a sve masno naplaćeno. NO1 je sponzor utakmice, kao što je bio ST prošlu, kao što će biti xy slijedeću... jbg, nemamo sponzora, propadamo
pa i ne bašhlive je napisao/la:Kao i svi u ligiKongrateUK je napisao/la:Kakve glupe karine od mozgova pojedinci samo, i to za nepovjerovati, mi smo Umbro opremu kupili od firme Sport Vision, i na kupovinu dobili i popust, reklamiranje firme Sport Vision je besplatno, besplatno ih reklamiramo, zauzvrat klub dobiva besplatne kopačke za prvotimce, nije nam Umbro direktni sponzor sa kojim imamo striktno definisane ugovorne obaveze, zato mozemo reklamirati koga hocemo i želimo, pa i sportsku opremu No.1, dakle kupili smo nesto pa koristimo, nije nam niko nista poklonio ni dao