FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po meni Marinović i Nalić. Marinović pogotovo. Uščuplić kad bi se uozbiljio jedino. Dudić je potencijal, al on vodi ekipu koja se bori za opstanak i nema neke aman reference da bi vodio klub poput našeg. Jedino da odradi 3,4 sezone u većim klubovima poput Slobode ili Čelika, da zabilježi ozbiljnije rezultate tamo, onda možda... Dotad nije još za nas.... Jedno je voditi GOŠK ili Travnik gdje nema pritiska, a drugo smo mi.
Husrefu je najveći problem tvrdoglavost. A u inat neki. I manji a to je što ne voli da mijenja sistem. To ga je koštalo mnogo puta, dok je kod nas bio prije i sad. Nažalost nama preko leđa. To je najviše što mu se zamjera. A ne radi na sebi. Jbte te to kad njemu mora 1000 ljudi aludirati da neki igrači nisu u formi i da taj sistem ne funkcioniše. Onda tek napravi izmjene neke. Valjda treba da sam vidi. Primjer Bekić kao bek, Adukor na stoperu ili Hebibović desni bek.
Husrefu je najveći problem tvrdoglavost. A u inat neki. I manji a to je što ne voli da mijenja sistem. To ga je koštalo mnogo puta, dok je kod nas bio prije i sad. Nažalost nama preko leđa. To je najviše što mu se zamjera. A ne radi na sebi. Jbte te to kad njemu mora 1000 ljudi aludirati da neki igrači nisu u formi i da taj sistem ne funkcioniše. Onda tek napravi izmjene neke. Valjda treba da sam vidi. Primjer Bekić kao bek, Adukor na stoperu ili Hebibović desni bek.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 18 sep 2018, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Marinović i Nalić 100%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mislite , Marinovic bi dosao i napustio repku. Nema sanse. Nalic nije nista bolji od ostalih. Tako da , neka nama Husrefa.
Taman posla da tribine odredjuju ko' ce igrati. I navijaci znaju ko' je u formi a Husref to ne vidi na treningu. Ma hajte, molim vas. A i da dodje neko drugi, neko ce i njemu naci mahanu. Uvijek postoji neko da mu neki trener i njegov nacin rada ne odgovara. Licno, meni odgovara Hus, jer forsira napadacki nogomet. A i on nije lud, volio bi i on da ima bolje bekove, vjerovatno bi ih stavio da igraju.Stroj1946 je napisao/la:Po meni Marinović i Nalić. Marinović pogotovo. Uščuplić kad bi se uozbiljio jedino. Dudić je potencijal, al on vodi ekipu koja se bori za opstanak i nema neke aman reference da bi vodio klub poput našeg. Jedino da odradi 3,4 sezone u većim klubovima poput Slobode ili Čelika, da zabilježi ozbiljnije rezultate tamo, onda možda... Dotad nije još za nas.... Jedno je voditi GOŠK ili Travnik gdje nema pritiska, a drugo smo mi.
-
- Kontakt:

belosevic28 je napisao/la:Mersudinov intervju

- StariGrad071
- Kontakt:
Na koji je nacin zastario kad igramo najbolji fudbal? Na koji nacin je procitan kada je nqdigrao svakog trenera u ligi? Najbolji trener lige ubjedljivo. Da se nije diro 2014 sad bi imali bar 2 trofeja vise ako ne i vise.bordopoeta je napisao/la:Ne kažem ja da je najgori, ali je prevaziđen trener i svi su ga pročitali. Sa njim nećemo dalje od prosjeka ove lige. Kada si kod njega vidio plan "B". Nama treba mlađi trener, modernih poimanja fudbaske igre. Nemoj da misliš da ja mrzim Husrefa. Naprotiv, volim koliko i sve i sadašnje i bivše igrače našeg kluba. I mogu ti reći da je bio prosječan i kao igrač. 10 puta je na pr. bolji bio Zlatko Dupovac (isto igrao špica) zv. Ćuza. Ne znam da li si čuo za njega.StariGrad071 je napisao/la:Hahahahahhaa. Ma ja, imamo najgoreg trenera a igramo najbolje lopte? How? Prije bi rekao da se razumijete u fudbal ko nane.
E dosta o treneru, hajte sad malo o stadionu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Jel moguce da je neko toliko opsjednut da ''regrutuje'' sina ili koga vec da ga brani na drustvenim mrezama. E ne vjerujem hahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajmo o utakmici ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
Blago nama imamo srtučnjaka ovdje na forumu, takve nema ni Barselona

Bordo bijeli za život cijeli!!
Ima direktan prenos na City tv
- robertkosar
- Kontakt:
Zaboravio si Radomira Savica on je bio bolji i od Dupovca i od Husrefabordopoeta je napisao/la:Ne kažem ja da je najgori, ali je prevaziđen trener i svi su ga pročitali. Sa njim nećemo dalje od prosjeka ove lige. Kada si kod njega vidio plan "B". Nama treba mlađi trener, modernih poimanja fudbaske igre. Nemoj da misliš da ja mrzim Husrefa. Naprotiv, volim koliko i sve i sadašnje i bivše igrače našeg kluba. I mogu ti reći da je bio prosječan i kao igrač. 10 puta je na pr. bolji bio Zlatko Dupovac (isto igrao špica) zv. Ćuza. Ne znam da li si čuo za njega.StariGrad071 je napisao/la:Hahahahahhaa. Ma ja, imamo najgoreg trenera a igramo najbolje lopte? How? Prije bi rekao da se razumijete u fudbal ko nane.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Dobro jest da je bio prvi strelac, ali ima nas koji se sjecamo kako.robertkosar je napisao/la:Zaboravio si Radomira Savica on je bio bolji i od Dupovca i od Husrefabordopoeta je napisao/la:Ne kažem ja da je najgori, ali je prevaziđen trener i svi su ga pročitali. Sa njim nećemo dalje od prosjeka ove lige. Kada si kod njega vidio plan "B". Nama treba mlađi trener, modernih poimanja fudbaske igre. Nemoj da misliš da ja mrzim Husrefa. Naprotiv, volim koliko i sve i sadašnje i bivše igrače našeg kluba. I mogu ti reći da je bio prosječan i kao igrač. 10 puta je na pr. bolji bio Zlatko Dupovac (isto igrao špica) zv. Ćuza. Ne znam da li si čuo za njega.StariGrad071 je napisao/la:Hahahahahhaa. Ma ja, imamo najgoreg trenera a igramo najbolje lopte? How? Prije bi rekao da se razumijete u fudbal ko nane.
- robertkosar
- Kontakt:
Zasto? Mislis sto je imao srece da igra sa Papetom u to vrijeme
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne samo Pape(ipak on najviše), cijela ekipa je igrala na njega, kada je došao u poziciju da bude prvi strelac.robertkosar je napisao/la:Zasto? Mislis sto je imao srece da igra sa Papetom u to vrijeme
Nije bilo sebicnosti, igralo se za tim i publiku.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Obzirom na to kakvih mozgova ovdje ima, ne zaslužujemo mi ni Branimira Tulića.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nisam upratio, ima l' šta za cijenu ulaznica sutra?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sjever 5skoroalen je napisao/la:Nisam upratio, ima l' šta za cijenu ulaznica sutra?
Istok 8
Zapad 10
Zapad galerija 15