FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 18 sep 2018, 11:28

bordopoeta je napisao/la:Bolji ti je Marinović, Dudić, Nalić, Slišković, Sedloski, Odović, a imaš boljeg i u sopstvenim redovima (Đeno). Nije ništa bolji ni od Žižovića i Starčevića.
Ja bih na to dodao još da su i Nestorović i Elvedin Beganović također trenerski magovi za Husrefa. Kako si njih zaboravio pored toliko nabrojanih stručnjaka? :facepalm:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 18 sep 2018, 11:40

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nekvalitetan stadion, neuslovan je glavni razlog zašto je posjeta loša. Sa ovim rezultatima trenutnim i boljim stadionom (sa krovom) bi i protiv Tuzle imali barem 5.000 navijača.
Na istom stadionu, isti uslovi, pa čak nekad i lošiji rezultati, pa je znalo biti više raje...
Lud je onaj koji prati klub koji nikad grupnu fazu neće izboriti i svakih 7 godina osvoji titulu.
Ja sam prvi budaletina. ;)
Cuj lud :nene: Sarajevo je u vrhu bori se za titulu sta hoces vise :wtf: Ja sam 70 tih godina navijao i strepio za rezultate i radovao se kad nas je srebrenko svojim golovima u Nisu ostavio u prvoj ligi bivse yuge :D
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 sep 2018, 11:43

benko21 je napisao/la:U Čitluk je otputovalo slijedećih 18 igrača:

Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Halilović i Rahmanović.
Pidro na odmoru, Adukora nema zbog ramena, ostali najbolji igrači tu. Na gotovo svim pozicijama imamo širinu što mi se jako sviđa. Ozbiljan izbor igrača, znači ništa ne kalkulišemo idemo po pobjedu i prolaz.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 18 sep 2018, 11:45

BordoSarajevo je napisao/la:

Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Halilović i Rahmanović.
Pidro na odmoru, Adukora nema zbog ramena, ostali najbolji igrači tu. Na gotovo svim pozicijama imamo širinu što mi se jako sviđa. Ozbiljan izbor igrača, znači ništa ne kalkulišemo idemo po pobjedu i prolaz.
nece biti lako ali idemo po prolaz aBd
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 18 sep 2018, 12:02

Cudo niko ne napisa da je sklonio pidru i da ce ga upropastiti :D

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 sep 2018, 12:10

Ko li će zaigrati na lijevom beku, Šaban ili Bekić.. :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 18 sep 2018, 12:27

Staje ovo ljudi ova dvojica Sofranec i Crepulja vazda putuju nikako da igraju. Kao da su svetski putnici a ne fudbaleri :wtf: :wtf: :wtf:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 18 sep 2018, 12:30

robertkosar je napisao/la:

Staje ovo ljudi ova dvojica Sofranec i Crepulja vazda putuju nikako da igraju. Kao da su svetski putnici a ne fudbaleri :wtf: :wtf: :wtf:
Šofranac je od prve u Mostaru
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 18 sep 2018, 13:28

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 18 sep 2018, 14:31

Joj ovog idiota. Svi pricaju o stadionu, pritisku, on udari pravdati Husrefa. Yebo te on posred pickee, izgleda da ti je to najveca zelja.
Sabrine mi moje!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 18 sep 2018, 14:34

robertkosar je napisao/la:

oni su kondukteri

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2018, 14:44

Sta je s ljudi na forumu ??
Ja sto poznajem navijace Sarajeva one koji dolaze na utakmice nemaju ovakvo misljenje o klubu,treneru,stadionu,igracima Sarajeva .
Ovo vise nije kritika ovo prelazi u mrznju prema svemu sto je vezano uz FKS .

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 18 sep 2018, 15:15

bordobijeli je napisao/la:Sta je s ljudi na forumu ??
Ja sto poznajem navijace Sarajeva one koji dolaze na utakmice nemaju ovakvo misljenje o klubu,treneru,stadionu,igracima Sarajeva .
Ovo vise nije kritika ovo prelazi u mrznju prema svemu sto je vezano uz FKS .
Takvih je samo 1000-2000, a na forumu 10.000

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 sep 2018, 17:47

Dobrodoslo u jos uvijek topli i suncani Mostar. Ocekujem jednu dobru i kvalitetnu utakmicu. Vama je cilj guratibsto dalje kroz kup, nama je cilj da vec sada igramo ozbiljnije utakmice sa premijerligasima da vidimo na cemu smo. Nasi mladi momci ce sve dati od sebe da vas pobijede, a vi s nekim iskustvom ste i favoriti naravno. Spoj iskustva i kvalitete protiv spoja mladosti,volje i zelje daje sigurno dobru utakmicu. Opet se nadam pobjedi Veleza. Vidimo se, jedva cekam da pocne utakmica starih prijateja i rivala

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 sep 2018, 17:51

shaman7 je napisao/la:Dobrodoslo u jos uvijek topli i suncani Mostar. Ocekujem jednu dobru i kvalitetnu utakmicu. Vama je cilj guratibsto dalje kroz kup, nama je cilj da vec sada igramo ozbiljnije utakmice sa premijerligasima da vidimo na cemu smo. Nasi mladi momci ce sve dati od sebe da vas pobijede, a vi s nekim iskustvom ste i favoriti naravno. Spoj iskustva i kvalitete protiv spoja mladosti,volje i zelje daje sigurno dobru utakmicu. Opet se nadam pobjedi Veleza. Vidimo se, jedva cekam da pocne utakmica starih prijateja i rivala
Joj šuti i ovdje je sunčano, mogu misliti kako je dole. :D
Bit će baš preteško jer je Velež jedna odlična ekipa iako igraju u drugoj ligi, mogli smo vidjeti vašu snagu prije 3 dana kada ste natamburali drugu/treću najjaču ekipu sa 7:0 što je fantastično. Ja sam mišljenja da ćemo proći na penale ili će biti recimo 1:2. Ne bi volio nešto drugo da se desi a realno, moguće je.
Pozdrav iz Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 18 sep 2018, 18:11

StariGrad071 je napisao/la:Hahahahahhaa. Ma ja, imamo najgoreg trenera a igramo najbolje lopte? How? Prije bi rekao da se razumijete u fudbal ko nane.
Ne kažem ja da je najgori, ali je prevaziđen trener i svi su ga pročitali. Sa njim nećemo dalje od prosjeka ove lige. Kada si kod njega vidio plan "B". Nama treba mlađi trener, modernih poimanja fudbaske igre. Nemoj da misliš da ja mrzim Husrefa. Naprotiv, volim koliko i sve i sadašnje i bivše igrače našeg kluba. I mogu ti reći da je bio prosječan i kao igrač. 10 puta je na pr. bolji bio Zlatko Dupovac (isto igrao špica) zv. Ćuza. Ne znam da li si čuo za njega.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 sep 2018, 18:16

UNFKS obavještava sve navijače da neće biti organizovanog prevoza autobusima za sutrašnje gostovanje u Mostaru.Shodno tome, molimo Vas da sami tražite prevoz.
Svi oni koji budu išli sa autima i kombijima,molimo vas da dođete na okupljanje ispred stadiona Koševo od 13:00h-13:30h
KUP JE NAŠ!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 18 sep 2018, 18:30

Pitanje za ove "pljuvače" Husrefa, zanima me samo da navedu 2-3 razloga zasto im Husref nije trener za FKS? Mislim da sem Atalante, vezano za ovu sezonu nista ne mozemo zamjeriti Husrefu, ima moju podršku i nadati se da će ovako igrati svaku utakmicu do kraja. :salut:
Bordo bijeli za život cijeli!!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 sep 2018, 18:31

bordopoeta je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Hahahahahhaa. Ma ja, imamo najgoreg trenera a igramo najbolje lopte? How? Prije bi rekao da se razumijete u fudbal ko nane.
Ne kažem ja da je najgori, ali je prevaziđen trener i svi su ga pročitali. Sa njim nećemo dalje od prosjeka ove lige. Kada si kod njega vidio plan "B". Nama treba mlađi trener, modernih poimanja fudbaske igre. Nemoj da misliš da ja mrzim Husrefa. Naprotiv, volim koliko i sve i sadašnje i bivše igrače našeg kluba. I mogu ti reći da je bio prosječan i kao igrač. 10 puta je na pr. bolji bio Zlatko Dupovac (isto igrao špica) zv. Ćuza. Ne znam da li si čuo za njega.
Kojeg bi ti, mladjeg trenera da ima plan B. Naravno , ako taj trener hoce doci u Sarajevo.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 18 sep 2018, 19:00

fks74 je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:
Kojeg bi ti, mladjeg trenera da ima plan B. Naravno , ako taj trener hoce doci u Sarajevo.
Marinović, Dudić, Uščuplić...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.