FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 17 sep 2018, 22:59

Nekvalitetan stadion, neuslovan je glavni razlog zašto je posjeta loša. Sa ovim rezultatima trenutnim i boljim stadionom (sa krovom) bi i protiv Tuzle imali barem 5.000 navijača.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 sep 2018, 23:07

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nekvalitetan stadion, neuslovan je glavni razlog zašto je posjeta loša. Sa ovim rezultatima trenutnim i boljim stadionom (sa krovom) bi i protiv Tuzle imali barem 5.000 navijača.
Na istom stadionu, isti uslovi, pa čak nekad i lošiji rezultati, pa je znalo biti više raje...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 17 sep 2018, 23:11

SarajevoJeBordo je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nekvalitetan stadion, neuslovan je glavni razlog zašto je posjeta loša. Sa ovim rezultatima trenutnim i boljim stadionom (sa krovom) bi i protiv Tuzle imali barem 5.000 navijača.
Na istom stadionu, isti uslovi, pa čak nekad i lošiji rezultati, pa je znalo biti više raje...
Lud je onaj koji prati klub koji nikad grupnu fazu neće izboriti i svakih 7 godina osvoji titulu.
Ja sam prvi budaletina. ;)

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 18 sep 2018, 00:04

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Lud je onaj koji prati klub koji nikad grupnu fazu neće izboriti i svakih 7 godina osvoji titulu.
Ja sam prvi budaletina. ;)
Pa eto, ako neko tako razmišlja nemam ništa protiv. Puno bi Juventusu, Mancesterima, Barceloni, Realu značila podrška od takvih. Naopaki smo, glupi, zavidni, zajedljivi jedni prema drugima kao narod, neće puno to promijeniti i činjenica da djecu učimo da pripadaju bjelosvjetskim klubovima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 18 sep 2018, 00:23

Treba podržati klub iz svoje države - svakako, ali treba očekivati i od kluba da podršku vrati navijačima.
Svaka čast onima koji idu svaku utakmicu na Koševu, svaka čast Hordama koje svako gostovanje jako dobro ispoštuju, svaka čast svim članovima kluba. Mnogo ljudi izdvaja novac na Sarajevo, neki poput mene samo vrijeme izdvajaju, ali svaki utrošeni sat ili svaka utrošena marka trebaju biti vraćeni barem kroz redovne titule.

Svjedoci smo kakva nam je država, nema se, liga je nekvalitetna, slab se fudbal uopšteno kod nas igra, ali ako je već tako onda prilagodi uslove ljudima koji tu žive. Spusti cijene ulaznica, animiraj ljude - napravi barem Youtube kanal kako treba, sa svim sažecima utakmica kod kuće i na strani, uradi nešto na Koševu.

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 18 sep 2018, 01:38

Drago mi je da se otvorila ova tema oko publike i stadiona.

Kada na Kosevo dodje 5000 ljudi n i dalje to izgleda kao da je 500 ljudi na njemu, mislim da je stadion glavni razlog zbog kojih Sarajevo gubi mnogo bodova kuci jer jednostavno protivnicima nema tog pritiska sa tribina jer su udaljene po 15 metara od terena i onda se osjecaju tako lagodno da mogu na miru igrati, s druge strane recimo da imate stadion od 15 hiljada to bi bilo ekstra. Evo recimo Velezov stadion kad se uradi imat ce 10K i atmosfera je uvijek dobra.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 sep 2018, 07:25

Dobar je pritisak sa tribina Koševa na protivničke igrače, pitajte Menala i Crnkića.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 18 sep 2018, 08:43

Losi uslovina kosevu kad je kisa i kad imas kisobran pokisnes ali nije to pravi razlog . Dodju ti seoske ekipe a uprava dize cjenu koda su u ligi europe. :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 18 sep 2018, 09:24

Pitar6785 je napisao/la:1) gosk celik bili smo bolji od 6 bodova uzeli 2
2) sloboda NISMO bili bolji realno uzeli 3 trebali 1
3) vase miskin, ako se pogleda utakmica od pocetka do kraja kakav tok utakmice bio remije je realan.
4 radnik tu je isto trebao bit realno remi a mi smo uzeli 0 bodova

Kad se sve sabete znaci u minusu smo neka 3 boda po igri nakon 9 kola. Uz to da protiv radnika je igrala druga ekipa opravdanje utakmica protiv Atalante.

Sinoc na utakmica, pobjedili smo jer smo bili bolji tim. Tacno je da city nije igrao u naj jacem sastavu ni u sastavu sa kojim je igro protiv madzara.

Dovoljno dugo pratim ovaj forum i znam da je bilo pisanja od vecine ovde da nije bitno koji ce mo bit na tabeli al da okosnica vecina igraca bude iz akademije ili tiga nase skole, i dobismo mi igrace iz nase skole i ne samo to vec nakon 9 kola pokazuju se da su bolji od svih igraca pl. I da 2 go su mjesto nakon 9 kola.

Kazu Husref nevalja——koji trener je bolji od Husrefa Da je radio ili trenutno radi u pl bih. MOZDA MARINKOVIC i KEDRO kazem mozda posto sa ovom ekipom ni oni bolji rez nebi imali sa ovom ekipom.

Moje misljenje da ovoj ekipi treba igrac koji zna izvest slobodan udarac, penal i koji zna podvalid loptu napadacu izmedu dva stopera nesto kO bilbija.

Golman mi izgleda nesiguran, i mislim da ce nas on kostat cak i titule koju niko i nije ocekivao, al nek on brani nemam nista protiv al cinimi se da one greske sto on pravi su puno da mu je 17 godina al ono moze bit i nadam se da je radi trenera golmana zapravi ja mislim da i nemamo trenera golmana nikako, i to je zamene porazavajuca cinjenica.

Mislim da treba igrat protiv veleza da se prode u kupu i onda vidjet ko ce sve proci i ko ce nam doc u drugoj rundi i tad odlucit sta dalje.
Bolji ti je Marinović, Dudić, Nalić, Slišković, Sedloski, Odović, a imaš boljeg i u sopstvenim redovima (Đeno). Nije ništa bolji ni od Žižovića i Starčevića.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 sep 2018, 09:54

Ne treba gledat trenere "malih" klubova kao odlične sve dok se ne dokažu i u većim, kao i obrnuto. Sjećamo se svi šta je sa Slavkom bilo, poslije Radnika svi drk.ali na njega, on kanta na kraju. Da se razumijemo, ono drugo mjesto sa onakvim Željom i onakvim penalima bih i ja ostvario. Dokaz je to što je sezonu kasnije Adžem sa slabijim timom bio uspješniji. Od trenutnih trenera u ligi, nešta vrijede Husref, Baka, Nalić i Odović. Ostalo su mačke u vreći.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 sep 2018, 10:03

To je to. Da nam je neki stadion od 15000 - 18000, pritisak na druge ekipe bi bio veći, pogotovo ako je još natkriven, da dođe 5, 6000 ljudi, to je sasvim druga priča, nego isti taj broj na Hasetu, osjeti se to na terenu, na kojem kad ima 10000 ljudi izgleda ko da je 5000 ljudi na stadionu. Vjerujem da bi rezultati bili puno bolji kako na domaćem tako i u evropskim takmičenjima.
Treba se počet lagano o tome da vodi računa u narednih 10-15 godina, da se taj problem u koracima lagano rješava. Jer ja mislim opet i da kad jednog dana i Koševo poprave, bez atletske, natkriven, a morat će, nekako bi opet to bilo veliko za nas, jer će primati opet nekih 30000-35000, možda i više. Preglomazno.

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 18 sep 2018, 10:33

Stroj1946 je napisao/la:To je to. Da nam je neki stadion od 15000 - 18000, pritisak na druge ekipe bi bio veći, pogotovo ako je još natkriven, da dođe 5, 6000 ljudi, to je sasvim druga priča, nego isti taj broj na Hasetu, osjeti se to na terenu, na kojem kad ima 10000 ljudi izgleda ko da je 5000 ljudi na stadionu. Vjerujem da bi rezultati bili puno bolji kako na domaćem tako i u evropskim takmičenjima.
Treba se počet lagano o tome da vodi računa u narednih 10-15 godina, da se taj problem u koracima lagano rješava. Jer ja mislim opet i da kad jednog dana i Koševo poprave, bez atletske, natkriven, a morat će, nekako bi opet to bilo veliko za nas, jer će primati opet nekih 30000-35000, možda i više. Preglomazno.
O stadionu razmišljati s ovom upravom je smiješno. To je previše ozbiljan projekat za njih. Da Fk.Sarajevo treba stadion od 15 000 najviše to i budala zna. Al ko će ga napraviti, kako, s čim... To su već priče za vrijeme između sezona ;)
I am coming

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 18 sep 2018, 10:41

Anonjimus je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:To je to. Da nam je neki stadion od 15000 - 18000, pritisak na druge ekipe bi bio veći, pogotovo ako je još natkriven, da dođe 5, 6000 ljudi, to je sasvim druga priča, nego isti taj broj na Hasetu, osjeti se to na terenu, na kojem kad ima 10000 ljudi izgleda ko da je 5000 ljudi na stadionu. Vjerujem da bi rezultati bili puno bolji kako na domaćem tako i u evropskim takmičenjima.
O stadionu razmišljati s ovom upravom je smiješno. To je previše ozbiljan projekat za njih. Da Fk.Sarajevo treba stadion od 15 000 najviše to i budala zna. Al ko će ga napraviti, kako, s čim... To su već priče za vrijeme između sezona ;)
Otoka bi bilo najjednostavnije(najjefinije) riješenje. Koševo je skupo, a pogotovo sa sadašnim opštinskim rukovodstvom, nemoguća misija :nene:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 sep 2018, 10:42

Apsurdno je kad skontaš da zapad Koševa prima više nego svi ostali stadioni u državi. Znači skloni ostale tri tribine i opet imaš prevelik stadion za ovu ligu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 18 sep 2018, 10:43

Hahahahahhaa. Ma ja, imamo najgoreg trenera a igramo najbolje lopte? How? Prije bi rekao da se razumijete u fudbal ko nane.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 sep 2018, 10:46

Blago vama.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 sep 2018, 10:58

Stadion story po 1379. put :D
Nekako mi ni jedna opcija nije realna (rekonstrukcija Koseva,gradnja novog stadiona). Kad bi docekali da bar istok pokriju i koliko toliko srede stadion bilo bi mi srce puno.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 18 sep 2018, 11:04

hilmo je napisao/la:Dobar je pritisak sa tribina Koševa na protivničke igrače, pitajte Menala i Crnkića.
Crnkić je dobro zapamtio istok.
Oplako sam :urnebes: :urnebes:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 18 sep 2018, 11:05

zagorski je napisao/la:Stadion story po 1379. put :D
Nekako mi ni jedna opcija nije realna (rekonstrukcija Koseva,gradnja novog stadiona). Kad bi docekali da bar istok pokriju i koliko toliko srede stadion bilo bi mi srce puno.
Bespotrebna tema sada u početku sezone ;)

Niti će pokriti, renovirati Koševo, niti će napraviti novi stadion ;) Bar ne u idućih 5 godina. :kafa:
I am coming

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 18 sep 2018, 11:27

U Čitluk je otputovalo slijedećih 18 igrača:

Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Halilović i Rahmanović.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak, mnon46, perodeformero, rimljanin90 i 25 gostiju.