FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
je li netko bio na treningu,ima li novih imena i je li se pojavio Savić Srđan?
iskreno bi volio aik stokholm jer rodjak iz orebra(gradic u svetskoj gdje ima vise bosanaca od sveda) kaze da su se tamo raja nabrijala svo ce doci da bodre zelju a i nas ce doci iz sarajeva tako da bi to bilo odlicno gostovanje a i sanse imamo!!
bio je neki novi na treningu valjda je to taj savic , od ovih na probi procistilo se dosta ostalo je nekoliko momaka i juniori , i danas su igrali po ekipama , visca se uigrava na desnom boku ,al je danas pogrijesio nekoliko puta , medju juniorima sigurno ima momaka koji imaju potencijala i koje treba prikljuciti prvom timu , golmana kusturu treba staviti za treceg golmana
- slavko njegus
- Kontakt:
Bio je neki lik, kazu da je dosao iz Njemacke... igrao je u ljubicastim kopackama... NIje bio los, cak naprotiv.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Obraduj me i reci mi da je napadačslavko njegus je napisao/la:Bio je neki lik, kazu da je dosao iz Njemacke... igrao je u ljubicastim kopackama... NIje bio los, cak naprotiv.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Joj, nadam se da je napadač 

DESNI BOKlottdogg je napisao/la:bio je neki novi na treningu valjda je to taj savic , od ovih na probi procistilo se dosta ostalo je nekoliko momaka i juniori , i danas su igrali po ekipama , visca se uigrava na desnom boku ,al je danas pogrijesio nekoliko puta , medju juniorima sigurno ima momaka koji imaju potencijala i koje treba prikljuciti prvom timu , golmana kusturu treba staviti za treceg golmana

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Kakvi smo mi pehovi dobićemo najtežeg
, a baš bi bilo extra dobiti AIK ili nekog sličnog. Možemo se i s par nosioca nadigravati, ali bolje na sigurno
. Ova ekipa uz malo sreće može daleko

Ma samo da sto duze ostanemo u evropi.To bi nas bas onako finacijski poguralo
Ne bi volio balkance ili neke istocnjake...gutavo bi bilo pa imam osjecaj da bi nas "na misice" izgurali iz evrope.

Ne bi volio balkance ili neke istocnjake...gutavo bi bilo pa imam osjecaj da bi nas "na misice" izgurali iz evrope.
Trenig isti kao i ovih par dana, vise ekipa koje su igrale a ostali trcali okolo, tacnije pripreme tek kako treba pocinju sutra.Savic se danas prikljucio ekipi, Mesanovica jos nema trebao bi stici u Fojnicu! Trebalo bi biti otpustanja jos pojedinih igraca koji su imali malu minutazu u predhodnom periodu.Tog nekog iz njemacke ja nisam ni primjetio od svih igraca koji su na probi i nasih juniora meni se opet najvise svidio Zolotic nekako se smijem zakleti da se od onoga moze napraviti boli glava igrac, vjerujem da ga je i brko primjetio ako mali bude samo pametan i slusao sta mu ovaj govori.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- elninho_resTO
- Kontakt:
evo sve sam obaveze zavrsio,mogu se posvetit spavanju,tj sanjanju protivnika zasutra,bice gustoo,al ko god da dodje bitno je srce na terenu a ostalo je nebitno
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
izvinite raja..nisam u toku..samo da pitam hoće li biti prenosa izvlacenja na eurosportu ??
danke unaprijed 

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
jesu bili Pelak i D.Muharemovic na ovim treninzima
Hoce!eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:izvinite raja..nisam u toku..samo da pitam hoće li biti prenosa izvlacenja na eurosportu ??danke unaprijed
Nisu i nece!Baltazar je napisao/la:jesu bili Pelak i D.Muharemovic na ovim treninzima
Dino se oprostio od fudbala a pelaka neJma...Baltazar je napisao/la:jesu bili Pelak i D.Muharemovic na ovim treninzima
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nece biti prenosa 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
haj evo prenos ce biti na http://www.uefa.comPonos Torina je napisao/la:Nece biti prenosa
- Ponos Torina
- Kontakt:
Gledao sam na pregled programa od Es1 i Es2 i nisam nasao zato kazempile87 je napisao/la:haj evo prenos ce biti na http://www.uefa.comPonos Torina je napisao/la:Nece biti prenosa

Znaci bice ovdje stream.hvala

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Netreba nikoga podcjenjivati, pa nijedna od ovih ekipa nije zalutala na prvo mjesto na tabeli u svojoj drzaviOmar500 je napisao/la:Kakvi smo mi pehovi dobićemo najtežeg, a baš bi bilo extra dobiti AIK ili nekog sličnog. Možemo se i s par nosioca nadigravati, ali bolje na sigurno
. Ova ekipa uz malo sreće može daleko

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ekipa koja dobije Zelju sutra i ako nas podcjene pojest ce svoje kopacke posle dvomeca 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.