FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nit kakve izjave, nit Smajlu otkaz,izgleda da cemo mi ovu patnju nastaviti gledati.Jedini razlog da Smajl ostane na klupi jeste da cilj nije PL, pa sa Smajlom se moze izboriti sredina, jer meni vise nista nije jasno, ocajna igra bunker kuci, missaona cinjenica go u gostima, a on i dalje trener. Ako Azmir voli Smajla, pa brate mili nek mu Slogu trenira, il nek mu bude bastovan, i nek mu daje platu. Postujem Smajla al snjim nema ozbiljna posla, Banovici se i mogu naguzove dobiti al sta onda ako kiska opet u gostima, a u sledeca certi gostovanja mi moramo uzeti 8bodova i dobiti sve kuci, pa da se cemu ima nadati na proljece. Izadite makar u javnost reci te cilj je osptanak u ovoj ligi i dzaba da se nenerivram.
Pozdrav forumašima a posebo navijačima slobode. Pridružujem se Inicijativi vezano za trenera. Mislim da će mu navijači u narednim utakmicama na Tušnju "praviti sve više problema". Jasno ja da od PL nema ništa ali treba raditi sa mlađim igračima pretežno Slobodinom djecom i vratiti im vjeru u Slobodu. Ako PL nije cilj(nažalost), ko nam može zabraniti da igramo lijep i lepršav fudbal, onaj koji razumije svaki navijač. Sloboda ima puno kvalitetnih trenera iz svojih redova koji su u stanju to postići. Predlažem rukovodstvu Nusreta Muslimovića koji je trenutno bez angažmana.
Ja volim FK Tuzla City
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a atmosvera na Tusnju paklena pun stadion ko sibica
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vidimo da smo svi ljuti a i zabrinuti sa rezultatima Slobode nakon sedam odigranih kola, bez postignutog gola u tri gostujuce utakmice..Mnogi nisu zadovoljni sa trenerom Karicem a i sa igracima koje je isti selektirao za ovu sezonu...Vjerovatno je najlakse promijenuti trenera (istom bi dao otkaz odmah), prvo zbog rezultata, drugo zbog izbora igraca, trece zbog igara koju je ova ekipa prikazala (kao sto rece Suljo uzima nam i ovo malo zivaca sto nam je ostalo), ali koga dovesti....veliko Pitanje...jer iole ozbiljan trener koji drzi do sebe nece doci i raditi sa igracima koje on nije selektirao u ovom trenutku u kojem svi ocekujemo niz vezanih pobjeda zbog malo laksih protivnika ako su to laksi protivnici za ovaj tim i tenera kojeg imamo....Sa druge strane Azmir vjerovatno razmislja, ako bi promijenio trenera sta bi dobio ako u ovom trenutku ne moze dobiti neko ozbiljno i zvucno trenersko ime, a Sloboda gubi na ozbiljnosti (jer covjek hoce ozbiljan i respektabilan klub), ako u ovom trenutku da treneru otkaz, jer koji bi sutra ozbiljan trener dosao raditi u Slobodu koja nakon sedam kola daje treneru otkaz...Moje misljenje je da ce Sloboda dobiti novog trenera tek na kraju jesenjeg dijela, trenera koji ce dovesti igrace koji ovoj ekipi nedostaju, a kako sam vidio i koliko se razumijem u ovoj ekipi je malo kvalitetnih igraca osim par momaka koji bi i mogli igrati ali sa novim trenerom i novom postavkom igre....
moje skromno mišljenje je da bi i pomoćnici ako ne bolje, onda u istu ruku vodili ekipu kao i Karić .. igrači bi se sigurno oslobodili tog nekog grča ili šta već imaju, očito ne funkcioniše pod Smajilovim vodstvom .. neka vrate Memiševića koga su otjerali 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ja mislim da u ovom trenutku ima mnogo trenera koji bi rado preuzeli trenersku palicu a koji su pritom i kvalitetni..
Denis Karic, Buco Osmanhodzic mislim da vi odma preuzeli ekipu. Nisu neka prezvucna imena ali sam siguran da bi nam unaprujedili igru za 100%.
Denis Karic, Buco Osmanhodzic mislim da vi odma preuzeli ekipu. Nisu neka prezvucna imena ali sam siguran da bi nam unaprujedili igru za 100%.
075
kod Denisa bi sigurno bilo ok, barem što se autoriteta tiče, a ne k'o Smajil, sav k'o **** 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma ja mislim da Azmir treba sjest sa Sokom i pokusat ga pridobit, jest da je covjek trenutno u reprezentaciji, da radni na svom skolvanju al mislim uz pravi razgovor, prave uvjete prihvatio klubu Slobode.TzBulevar87 je napisao/la:Ja mislim da u ovom trenutku ima mnogo trenera koji bi rado preuzeli trenersku palicu a koji su pritom i kvalitetni..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nama za ovu ligu i treba profil trenera kao sto je Denis; da se moze nosit s pritiskom i medijima. Svakako da bi bio veliki autoritet igracima.
075
Kada sam pisao o novom treneru, mislio sam na provjereno trenersko ime tipa Dragana Jovica, Ivu Istuka, ljude koji su osvajali titule ili nekog mladog ambicioznog skolovanog trenera, al bas skolovanog
Ne mogu al bas ne mogu gledati vise patnju od fudbala koju gledam godinama, dajte vise sa tim Sokom, pa imao je x puta sansu sa mnogo boljim igracima nego sto sada imamo
svi bi mi lijepu igru da gledamo, ali prije svega rezultat .. Sok je doktorski dobivao sa po 1-0, k'o Juve 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
MISLIM DA JE SOK BOLJI TRENER OD SMAJLA I ZADNJIH GODINA DOK SMO IGRALI PL NAS VADIO I OSTAVLJO U PL
Pa u cemu je problem sa Sokom, osim sto vodi kadetsku repku, sta je glavna smetnja?
- tuzlak1987
- Kontakt:
nece covjekSkver je napisao/la:Pa u cemu je problem sa Sokom, osim sto vodi kadetsku repku, sta je glavna smetnja?

mada i ja mislim da je on najbolja i jedina opcija..meni uvijek bio
Sok jeste dobra opcija al' da je najbolja sigurno da nije. Ionako se žalimo na (ne)igru pod Smajlijom i nabijanje lopte a Soka spominjemo po takvoj igri. Donosio nam je pobjede i dobre rezultate, al' ljudi opet ne bi bili zadovoljni načinom igre.
Naći nekog trenera koji bi znao povezati ove redove jer momci nisu loši, ali džaba kad nisu smješteni kako treba. Pogledat i u okolini Hrv, Srb i CG ako već nema kod nas, a siguran sam da ima.
Sigurno da neće biti novog trenera prije zime, jedino ako ovaj ne usere već usranu motku.
Naći nekog trenera koji bi znao povezati ove redove jer momci nisu loši, ali džaba kad nisu smješteni kako treba. Pogledat i u okolini Hrv, Srb i CG ako već nema kod nas, a siguran sam da ima.
Sigurno da neće biti novog trenera prije zime, jedino ako ovaj ne usere već usranu motku.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Buco je tanak, to bi bio Smajl br 2..kad je vodio Slobodu nit autoriteta nit kojeg qrca, drugi mu birali igrace i pocetni sastav...Karic je sigurno autoritet, ali ne znam kakvo znanje posjeduje, jos se nigdje nije dokazao..Sok je zicer, on bi jedni sa ovom ekipom od nekud bod donio..
kako Kakanj zna izabrat trenera majku mu, oba trenera su im odlicna i Milomir Odovic (jel im od sad trener il sam zaje.o sta) i Kemal Hafizovic. Znaju i igrace izabrati jbt Duri 35 godina a mogao bi i sad Slobodi valjat, Oma i Efendic/brckalic nek trce i udaraju a Duro i jos neki da grade igru. Sa 35 god je korisniji u tom segmentu nego nas citav vezni red skupa.
Memisevica u strucni stab vratit kao trenera, nema boljeg trenera od njega i Smajla eto kao kondicinog ako vec mora ostati. Kolika god mazga bio igraci su malo je rec spremni
kako Kakanj zna izabrat trenera majku mu, oba trenera su im odlicna i Milomir Odovic (jel im od sad trener il sam zaje.o sta) i Kemal Hafizovic. Znaju i igrace izabrati jbt Duri 35 godina a mogao bi i sad Slobodi valjat, Oma i Efendic/brckalic nek trce i udaraju a Duro i jos neki da grade igru. Sa 35 god je korisniji u tom segmentu nego nas citav vezni red skupa.
Memisevica u strucni stab vratit kao trenera, nema boljeg trenera od njega i Smajla eto kao kondicinog ako vec mora ostati. Kolika god mazga bio igraci su malo je rec spremni

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ceh-vlas ... ezu/114833" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo Velezu nude ovog trenera, a mi kao molimo Soka
Evo Velezu nude ovog trenera, a mi kao molimo Soka

Trenera svugdje ko kise, kvaltetnih, dobar trener vrijedi vise od pola ekipe, moze napraviti igraca od koje sutra Sloboda moze imati itekave koristi, mi se zadovoljavamo ovdje nekim prosjecnim trenerima i dok god bude tako tavoricemo jer im nema ko pokazati.....
-
- Kontakt:
mane se repa za dobrog trenera, karic radi za 800km.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.