Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Utakmica protiv Standarda super prilika da se vidi ko je najbolji od ovih Zeljinih mladih igraca. Dvije dobre partije nekog mladog brzog momka protiv Standarda u ovim okolnostima sasvim dovoljan razlog za davanje sanse u repci. Nemozemo dozvoliti luksuz da stopiramo razvoj mladih igraca.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Belgija je odlična destinacija za naše mlade igrače i sigurno da će neki od njih biti pod posebnom prismotrom. U reprezentaciji je situacija poprilično jasna i zna se koji bi mogli dobiti šansu, ali Standard je velika šansa za transfer nekog od Željinih mladih igrača. Moj pik je Memija.kimbo je napisao/la:Utakmica protiv Standarda super prilika da se vidi ko je najbolji od ovih Zeljinih mladih igraca. Dvije dobre partije nekog mladog brzog momka protiv Standarda u ovim okolnostima sasvim dovoljan razlog za davanje sanse u repci. Nemozemo dozvoliti luksuz da stopiramo razvoj mladih igraca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S Mujdžom izgurati ovaj ciklus i eventualni nastup na EURU, nakon toga Memiji dati ozbiljnu šansu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nije da je nešto pretjerano bitno al' baš me zanima kojih je to 5 igrača boljih od Mahmutovića, na poziciji napadača naravno, a da mogu igrati za nas?Virtu4l je napisao/la:Po formi možda, ali po kvaliteti nije ni u top 5.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kvalitetniji su Džeko, Ibišević, Zec i Đurić, igraju u ligama koje su iznad Češke, a on ni u takvoj ligi ne može da se nametne u prvu postavu. Ok, igra u najboljem klubu te lige, ali ne može da uhvati konstantu. Mislim da nije ništa bolji od Hodžića ili Bajića, koji su na počecima svojih karijera. Tako da bih prije njih forsirao zbog godina, nego igrača koji ima 29 godina i ne može nam donijeti ništa što četvorica već nabrojanih nemaju.FaraonTM je napisao/la:Nije da je nešto pretjerano bitno al' baš me zanima kojih je to 5 igrača boljih od Mahmutovića, na poziciji napadača naravno, a da mogu igrati za nas?Virtu4l je napisao/la:Po formi možda, ali po kvaliteti nije ni u top 5.
Možda ga je trebalo ispoštovati, jer je prošle sezone zabio golova kao Džeko, Ibišević i Đurić zajedno, ali formu sam spomenuo u prethodnom postu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvoj formi, lik na klupi u Češkoj ligi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bas kad vidis nemamo bas adekvatno rjesenje za Mujdzu.Clutch je napisao/la:S Mujdžom izgurati ovaj ciklus i eventualni nastup na EURU, nakon toga Memiji dati ozbiljnu šansu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Slažem se da treba pružati šansu mlađim igračima, međutim, nije mi jasna sva ta naša subjektivnost kada su u pitanju domaći igrači i neko pretjerivanje u okivanju istih u zvijezde. Daleko od toga da ja mislim da on u budućem vremenu ne treba dobiti šansu i priliku za dokazivanje, međutim, u ove dvije utakmice je pokazao da kao i svaki mlad igrač, pogotovo iz naše lige, posjeduje oscilacije u igri.
Prvo poluvrijeme u Mađarskoj nije bilo nešto vrijedno zapisnika potencijalnih skauta na tribinama. Imao je par amaterskih grešaka, i dosta se gubio. Poslije se povratio i pokazao da zna igrat', ali pozivi u reprezentaciju se ne zaslužuju na konto dobro odigrane utakmice protiv tima iz mađarske lige. Sigurno je, da je svakako veliki uspjeh kada raspravljamo o bilo kakvom igraču iz naše lige na ovoj temi. Za korak više, i neko ozbiljnije razmišljanje o njemu, mjera bi bila odlazak u belgijsku ili holandsku ligu te redovno igranje u nekom njihovom prosječnom timu. Time bi mu se dao podstrek za još više rada i napredovanja u svim segmentima.
Prvo poluvrijeme u Mađarskoj nije bilo nešto vrijedno zapisnika potencijalnih skauta na tribinama. Imao je par amaterskih grešaka, i dosta se gubio. Poslije se povratio i pokazao da zna igrat', ali pozivi u reprezentaciju se ne zaslužuju na konto dobro odigrane utakmice protiv tima iz mađarske lige. Sigurno je, da je svakako veliki uspjeh kada raspravljamo o bilo kakvom igraču iz naše lige na ovoj temi. Za korak više, i neko ozbiljnije razmišljanje o njemu, mjera bi bila odlazak u belgijsku ili holandsku ligu te redovno igranje u nekom njihovom prosječnom timu. Time bi mu se dao podstrek za još više rada i napredovanja u svim segmentima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Tu sam negdje , iskreno mislim da se Bajic malo previse dize. Ne vidim neki potencijal da bi mogao biti neki ekstra napadac ni brzine ni snage za evropski nivo... al mali Memija ima korak i trku za evrope a cini mi se i mentalitet za igru 90 minuta.Virtu4l je napisao/la:Belgija je odlična destinacija za naše mlade igrače i sigurno da će neki od njih biti pod posebnom prismotrom. U reprezentaciji je situacija poprilično jasna i zna se koji bi mogli dobiti šansu, ali Standard je velika šansa za transfer nekog od Željinih mladih igrača. Moj pik je Memija.kimbo je napisao/la:Utakmica protiv Standarda super prilika da se vidi ko je najbolji od ovih Zeljinih mladih igraca. Dvije dobre partije nekog mladog brzog momka protiv Standarda u ovim okolnostima sasvim dovoljan razlog za davanje sanse u repci. Nemozemo dozvoliti luksuz da stopiramo razvoj mladih igraca.
Al to se nikad ne zna u jakim utakmicam cesto isplivaju neki igraci iz sjene.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma sve je to u pet deka, izuzev Džeke i Ibiševića. Doduše Bajić i Hodžić imaju veliki potencijal al' još uvijek se ne može reći da su iznad Mahmutovića, bar gledajući samo učinak na terenu, što ne znači da kroz koju godinu neće bitiVirtu4l je napisao/la:Kvalitetniji su Džeko, Ibišević, Zec i Đurić, igraju u ligama koje su iznad Češke, a on ni u takvoj ligi ne može da se nametne u prvu postavu. Ok, igra u najboljem klubu te lige, ali ne može da uhvati konstantu. Mislim da nije ništa bolji od Hodžića ili Bajića, koji su na počecima svojih karijera. Tako da bih prije njih forsirao zbog godina, nego igrača koji ima 29 godina i ne može nam donijeti ništa što četvorica već nabrojanih nemaju.FaraonTM je napisao/la:Nije da je nešto pretjerano bitno al' baš me zanima kojih je to 5 igrača boljih od Mahmutovića, na poziciji napadača naravno, a da mogu igrati za nas?Virtu4l je napisao/la:Po formi možda, ali po kvaliteti nije ni u top 5.
Možda ga je trebalo ispoštovati, jer je prošle sezone zabio golova kao Džeko, Ibišević i Đurić zajedno, ali formu sam spomenuo u prethodnom postu.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hodzic strijelac za Dinamo protiv Intera iz Zapresica...
-
- Kontakt:
I to kakva golcina...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Evo i Huse.
Dobar je ovaj mali Hodzic, sta sad uradi. Trebamo mu malo da udze u ritam.
Dobar je ovaj mali Hodzic, sta sad uradi. Trebamo mu malo da udze u ritam.
Jao, kako se Armin riješio čuvara na 16-metara, strašan potez i onda katastrofalan udarac. Ovakve stvari mu se ne smiju dešavati
Evo ga jos jedan. Odlican je ovaj decko
-
Svaka cast, meni je opalio vec dvije pljuske, da hoce jedno dvadeset..
Au, bride obrazi

Au, bride obrazi

Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 25 jul 2015, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
ARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 3 GOL DANAS

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
evo jos jedan hahah
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mora se reci da je do sada bio prilicno tanak u Dinamu, barem u ovim utakmicama koje sam ja gledao. Ali ocigledno ima potencijal. 

Ajmo jos koji, ima do kraja puno vremena