La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Koliko bi nas prije 2 - 3 godine reklo da Ramos i Messi odlaze iz svojih klubova, sigurno bi se svi nasmijali i slično a gledaj sad možda će skupa igrati...
- f0rest1946
- Kontakt:
Sta Mozda, igraju 372727% zajedno
Ma dobro vala i njih 2ca po 35 godina dali su Barci i Realu ono najbolje sad otisli uzeti jos para odigrati sezonu 1,2 i kraj karijere.
Pametno su odradili jos laksa im i liga
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ako je pametan produžiće ga. Nije lud valjda da sad dolazi u raspali Real nakon što je šeik sklopio ovakvu ekipu.Shategabri je napisao/la: ↑07 avg 2021, 09:51Naredne sezone je džabe. Jedino da produži ugovor.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jest šeik sklopio ekipu, doveo je zadnju puzlu koja mu je falila da osvoji francusku ligu.
Don't hate what you don't understand.
- f0rest1946
- Kontakt:
Nije lud da ostane u sjeni Neymara i Messija kad moze doci u Real i Zlatnu Loptu ganjati i da bude nasljednik svog idola Ronalda.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 12:08Ako je pametan produžiće ga. Nije lud valjda da sad dolazi u raspali Real nakon što je šeik sklopio ovakvu ekipu.
Odlazak Messia je odlicna stvar za Barcelonu. Nece vise biti brukanja u LP sa setacem na terenu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Shategabri
- Kontakt:
Raspala ti je BarsaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 12:08Ako je pametan produžiće ga. Nije lud valjda da sad dolazi u raspali Real nakon što je šeik sklopio ovakvu ekipu.

Džabe to sve, hoće čovjek da igra u najvećem klubu

Koševo Zapad
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:18Ovo je strašno koliko plače lik na press konferenciji![]()

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Zonked je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:25BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:18Ovo je strašno koliko plače lik na press konferenciji![]()
![]()

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- akisarajevo92
- Kontakt:
prije pola godine na sve nacine pokusavao pobjeci iz Barcelone a sada se u medijima fura prica kako je on slomljen jer mora otici 

Don't believe the hype.
Jah eto ljudi mogu se natjerat plakat samo tako. Kakvi ste vi jadnici to nisu istine. Covjek htio otici radi nesposobnog lopova kakav je bio Bartomeu.
20 godina u klubu i fura da je tuzan, eto sve samo za medije. Ma ljudi su stoka.
20 godina u klubu i fura da je tuzan, eto sve samo za medije. Ma ljudi su stoka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne spori niko da je tuzan, to je i normalno kad mijenjas rutinu koju si imao 20 godina ali nije bas tako kako se predstavlja lol

Don't believe the hype.
Mene interesuje kako je moguce da je Barsu ovo pravilo sa platama docekalo ovako nespremne i bahate? Sta su mislili da to nece vaziti? Jel ovo Spanska liga uvela preko noci da niko ne zna? Je li Barsa planirala da ce se preko noculi uvalit u Superligu?
Pa eto ti ekspert za emocije pa ces nekom solit pamet kako se trebao ponasat. Mani se glupe price.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:48Ne spori niko da je tuzan, to je i normalno kad mijenjas rutinu koju si imao 20 godina ali nije bas tako kako se predstavlja lol
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nisam osjetljiv vec mi je pun q likova koji samo traze nacine da pljuju po velicinama u sportu. Nedo Bog rec e svaka cast, nego se uvijek trazi nesto da se kritizira, pa eto i sto je covjek plakao jer ide iz kluba u kojem je bii 20 godina. Pa i da je prosle godine otisao kad je trazio da ide, isto bi plakao. Božeakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:51mozda i jesam ekspert, otkud znas
sto si tako osjetljiv Damiane
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa svakome ko prati fudbal ovo je tuzan trenutak jer jasno je koliko su Messi i Barcelona obiljezili jednu cijelu epohu, ali sad praviti takve price da se raspada jer odlazi mi je bezveze jer je ne tako davno svim silama zelio napustiti klub, nebitno mi je da li je to bilo samo zbog bivseg redsjednika
i zao mi je sto odlazi na ovaj nacin u vrijeme Covida i bez pravog oprostaja uz posljednju utakmicu pred punim Camp Nou
i zao mi je sto odlazi na ovaj nacin u vrijeme Covida i bez pravog oprostaja uz posljednju utakmicu pred punim Camp Nou
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.