FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 15 dec 2012, 12:23

S polusezonom možemo biti jako zadovoljni. Sinoć isti problemi, već su prije Bilal i Don_Burza sve rekli. Već prije se govorilo o tim problemima i to je to. Nema se tu šta ponavljat više.

Po nešto se može još dodat, a to je da je Boateng dosta lošiji u otvaranju igre od Holgera i to se strašno primjeti. Ovaj momak ima i previše black outa, to je prosto nevjerovatno. Et sad je i penal skrivio, koji u suštini i nije bio penal. Ali u njegovoj igri se često pojave crne rupe, koje jako nerviraju. Iako generalno je i on odigrao dobru polusezonu, ali mora isključiti te određene ispade kod sebe. Znamo pogotovo koliko je onaj crveni karton u Ligi prvaka bio glup. Za onakav potez treba 5 utakmica kazne dobit zbog gluposti samo.

Šteta za Martinezovu povredu, on sinoć na to oko opšte nije vidio, nastala je i određena oteklina oko oka i upitan je za Kup utakmicu protiv Augsburga. Javi je jučer dobro ušao u utakmicu i još više je šteta što je morao napustit igru.

Sad je potrebno proći u Kupu i zaokružit jako uspješnu polusezonu. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 15 dec 2012, 13:10

jel ozbiljno ovo za povredu oka? zao mi covjeka, valjda nije toliko opasno
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 dec 2012, 13:16

Kod Martineza je u pitanju lakša povreda rožnjače, ali već u ponedjeljak opet počinje s treningom.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 15 dec 2012, 13:22

Sto je reci skup igrac,nemoze ni povrijedjen biti 2-3 dana odmora i nama trening-utakmica!Zna UlI onu staru narodnu ako neznas sta valja znas sta je skupo :D

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 15 dec 2012, 13:56

Sinoć smo morali pobjediti, ali šta je tu je dobro je. Imali smo dosta prekida 15-ak kornera i 2-3 slobodnjaka iz kojih smo mogli poenitirati, ali nismo uspjeli.Moramo ove prekide poboljšati u drugom djelu sezone, jednostavno nam ne ide ovaj segment igre. Gomez trebao ranije u igru možda čaki u poluvremenu jer je unio nemir u protivničku odbranu i više su pazili na gomeza nego na Mandžukića pa se više prostora ostavljali Riberyu i Shaqiriu i odma nakon ulaka Gomeza krenulo je i Bayern nakon svega 2 miute od ulaska Gomeza Bayern je izjednačio :D
" onclick="window.open(this.href);return false;!
IMPESIVNO ZAR NE :D :D :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 15 dec 2012, 14:32

isakovich je napisao/la:svajni prdnuo u sisu,nema od njega nista :mrgreen: ,braco draga covjek je van psihicke i fizicke forme :)
koju si ti utakmicu gled'o ? :?
#miasanmia

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 dec 2012, 14:47

šteta za utakmicu od sinoć Ter Stegen slično kao i Vaidenfeler prije dvije sedmice sjajan na golu imamo mali problem ako se ekipe zatvore teško prolazi lopta do gola treba 8 ili 9 protivničkih igrača proći u razmako od 20 do 30metara od njihovoga gola. Pauza će goditi vidili smo da su se glavni vezni igrači već malo istrošili mislim na Krosa i Mullera nedostaje snage i neka lucidna rješenja. Ipak super polusezona jos u utorak pobjediti i mirno dočekati novu godinu. Nadam se da će i Mandžo vratiti formu pa da bude zanimljiva borma između dvojice Maria kao i da ce se i Robben i Luiz Gustavo vratiti pred utakmicu sa Furthom.

PACK MAS FC BAYERN

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 dec 2012, 15:23

Bilall je napisao/la:Nisam gledao utakmicu jer sam bio vani ali sam evo sada pogledao neke detalje.
Neke sudijske odluke pomalo diskutabilne, no i to je sport.
Pnovo klasicni bunker a mi nemamo recept! Prekidi nula bodova, medjutim, jedem gofna sto uopste pisem jedno te isto po ko zna koji puta.
Ne mogu opet biti nezadovoljan kada pogledas sveukupan ucinak. Polusezona iz snova 8-)
Mislim da cu u narednih par dana da pogledam malo Heynckesovu statistiku iz prekida za vrijeme njegove vladavine u Monchengladbachu i Leverkusenu jer bojim se da se to uopste ne trenira. To je ozbiljan problem jer sam siguran da u LP ne mozemo racunati na neki veliki uspijeh ako se to ne popravi.

Da rezimiramo,
Od 17 utakimica 13 pobjeda, jedan totalno glup poraz i 3 nerijesena susreta. Gol razlika 44:7
Bayern u svakom mecu Bundeslige dominantan. Nema ekipe koja se pokazala kao bolja :!: Slavite ljudi! 8-)
:lol: :lol: :lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 dec 2012, 15:29

Malo :arrow: prije si napis'o da je neko citiram "qrac od navijača" ako nije gled'o tekmu. Možda mu se žena porađala,možda ima PMS, nikad ne znas :) Ako nije neko gled'o tekmu ne moze to da sluzi kao reper o njegovoj ljubavi prema klubu da ne idem dalje,trebaće maramice. Zasto si odust'o od svog stava? :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 dec 2012, 16:31

gerdmuller je napisao/la: :lol: :lol: :lol:
:roll: Bas da se covjek zapita, iz kojeg djecijeg vrtica si ti dosao? :D
Najvise sto umijes na ovoj temi je koristiti smajice i kopirati tekstove sa domacih portala. Pisanje postova ti nije jaca strana, s'toga pametnije bi bilo da se iskljucis sa foruma. Vjeruj napraviti ces uslugu svima nama i time uciniti ovaj pdf mnogo kvalitetnijim i boljim. ;)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 15 dec 2012, 16:59

schweinsteiger je napisao/la:
isakovich je napisao/la:svajni prdnuo u sisu,nema od njega nista :mrgreen: ,braco draga covjek je van psihicke i fizicke forme :)
koju si ti utakmicu gled'o ? :?
onu koja je sinoc isla u 20:30 sa gladbahom, ali sam je gledao sa realnim ocima,u zadnjih par tekmi savajni pada formom,treba biti realan ;) .
VOLIM BAYERN

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 15 dec 2012, 18:07

Bilall je napisao/la:
Najvise sto umijes na ovoj temi je koristiti smajice i kopirati tekstove sa domacih portala. Pisanje postova ti nije jaca strana, s'toga pametnije bi bilo da se iskljucis sa foruma. Vjeruj napraviti ces uslugu svima nama i time uciniti ovaj pdf mnogo kvalitetnijim i boljim. ;)
+1

Otkako se pojavio pametuje i postavlja kratke, besmislene postove od nekoliko riječi, najčešće nakon što citira nečiji post, uz obavezno povećavanje fonta na jednoj ili dvije rečenice.
A nikad ništa pametno od njega ovdje nisam pročitao.
24.04.1991.
Stern des südens

Klare

Post Postao/la Klare » 15 dec 2012, 18:39

Stvarno, što jest jest,
a tebi za hrabrost, pa nešto ovako reći medalju treba dati. :mrgreen:

Neka ga zdravog tu, ali ukoliko se ide na najviše ciljeve glavni zadatak je da Švajn podigne taj nivo,
ovo od njeg je malo,
ali i takav je stoput bolji od onog Španjolskog pavijana, žali para, za kakvaog bavlana protraćiše četeres miljona.

Rvat nastavlja groznu, užasnu, pa usudiću se reći i krimainalno lošu seriju, opet bez gola, bez učinka apsolutno ikakavog. 8-)

A onaj treći je na klupi daleko od ekipe,
kamo sreće da ih utrapimo kuda, pa naručimo kakve kvalitetne robe. :geek:

Polusezona lošija no što se očekivalo, yebote raspali Mančo ima jednako dobar učinak. :shock:
U Evropi smo do zadnje sekunde strahovali za rezervisan pol pozišn,
dok u kupu i nismo imali aman neku ozbiljniju ekipu, tako da ćemo i Augsburga razvaliti, te na proljeće ponovo nastaviti.
Ipak, ipak, ovo izgleda lošije no što se čini. :? :lol:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 dec 2012, 19:09

gorstak je napisao/la:
Bilall je napisao/la:
+1

Otkako se pojavio pametuje i postavlja kratke, besmislene postove od nekoliko riječi, najčešće nakon što citira nečiji post, uz obavezno povećavanje fonta na jednoj ili dvije rečenice.
A nikad ništa pametno od njega ovdje nisam pročitao.
Ostavio sam par duzih postova,ako te zanima procitat ces.Uglavnom sad si me natjero da napisem koju recenicu duze :)
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 15 dec 2012, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 dec 2012, 19:29

Znaci u utorak u 20:30 zadnja utakmice ove polusezone.Idemo to odraditi kako treba pa da se u ovoj pauzi u miru mozemo pripremati za osvajanje kupa i lige prvaka jer Bundesliga je osigurana.Sto se tice transfera u zimi Tymo je izjavio:"Malo igram, ne isključujem odlazak iz Bayerna,"tako da ne bi nerealno bilo kada bi nas naspustio u zimskom prijelaznom roku sto je zadovoljavajuce za obje strane.Can ce se do pocetka drugog dijela sezone oporaviti tako da ga on moze zamjeniti bez problema.Ne ocekujem nikakve dolaske i odlaske osim odlaska Tyme i to bih odmah potpisao.Jos jedanput bih htio napisati kako mi je zelja vidjeti ovaj sastav bar na jednoj utakmici:Neuer-Lahm-Martinez-Dante-Alaba-Gustavo-Bastian-Shaqiri-Kroos-Ribery-Muller.
- Karl-Heinz Rummenigge

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 16 dec 2012, 23:53

Samo malo podrske za zutog brata Hareta!!! 8-)
Ne daj se Harisone,vjerujem da nije lako ali uskoro ces ti u najdraze boje :lol:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 17 dec 2012, 11:05

Al respect za ove navijace Domuza, vidite kada smo imali vec jednom plus 12 bodova, oni su vec nakon 7 kola sve otpisali, rekli su moramo se okrenuti Ligi prvaka .. Bundesliga nista ove sezone.. Bayern odigrao nerjeseno oni dosli na 10 bodova ili 9 zaostatka.. odmah se javlja pozitiva.. u smislu gazimo bayerna i uzimamo sve ove sezone.. ev opet protiv Wolfsburga su izgubili mi otisli na plus 14 .. kazu dortmundovci gotovo je ljudi zaista nema se tu sta trazit.. mi smo osvojili vec Bundesligu doslo je do zasicenja hahah :lol: i ev mi odigrali x u petak oni sad dobili strasni Hoffenhaim i sta kazu.. na minus 12 bodova.. Ljudi mozemo ih uzet, mi strasno igramo u proljece hahah..oni su losi bla bla.. Mislim uredu je biti optimista al brate realistaa moras bit :) Pozzz
FC Bayern !!!!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 dec 2012, 13:10

Boatengu izrecena kazna od dvije utakmice u CL
Thomas Müller - Fußballgott

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 dec 2012, 13:27

BavaracZenica je napisao/la: Mislim uredu je biti optimista al brate realistaa moras bit :) Pozzz
Inače i ja kažem da je najbolje biti realista :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 dec 2012, 16:05

smopiBVB je napisao/la:Samo malo podrske za zutog brata Hareta!!! 8-)
Ne daj se Harisone,vjerujem da nije lako ali uskoro ces ti u najdraze boje :lol:
Ma daj nemas pojma koliko je njemu lahko,tek mu je sad lahko kad je vidio kako je divno biti navijac Bayerna :P ,covjek je kao rodjeni bavarac :D , osjetio kako je kad skocis s magarca na konja :D ,bit ce mu tezi prelaz kad se bude vracao svome jatu,tugovat ce za crvenom bojom :oops: .
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: zlatandr i 6 gostiju.