FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

StariGrad071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la StariGrad071 » 16 sep 2018, 00:47

Pozdrav ovim sekretima sa poluvremena, picici.

Dobra utakmica, mi iskontrolisali me od pocetka do kraja. Husref pojeo starcevica za dorucak. Idemo dalje.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 sep 2018, 00:51

Jel istina sto neko napisa danas da se u kampu planira graditi hotel tj. da ide kao druga faza izgradnje kampa? Ako je to istina, velika stvar. Cudi me da se o tom ne pise?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 16 sep 2018, 00:55

Samozdravlje je napisao/la:
taremuha je napisao/la:quote="taremuha"]slika
Ovakve hocemo u klubu :salut:
Nemoj mi reci da prizivas bivse. Ne kontam Tatomirovic,Kovacevic? Daleko im kuca,kao Stojcevu,Velkoskom,pa i Saidu.@taremuha,pored Akademaca nam trebaju vrh stranci , ali ne sa Balkana. :thumbup:
Mislim na pozicije u klubu, nekad. Recimo kao Emir Hadzic. Samo AKADEMIJA. :thumbup:
P.S. Volim vidjeti da bivsi igraci objave ovako nesto u vezi FK Sarajeva. Znaci da je ipak vise od kluba.[/quote]

Znas da te cika @Samozdravlje voli , ali foleri su to.Kakva ljubav,suplja sine ,uhljebi.Drugo su ovi iz pionira/juniora ti su zatrovani bordo bojom.Nikad vise nikog , ko je otisao.Daleko im kuca.Jedva cekam snimak da gledam,kad pobjedimo gledam iz pocetka po 3/4x. :thumbup: :njanjanja:[/quote]
Ovo je jako lijepo za vidjeti šta god ti mislio. Ja ne mislim da oni imaju nešto od toga što prate Sarajevo sad.Nemoj biti jedan od utripovanih što unosi neke gluposti baš onda kad ne treba

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 16 sep 2018, 01:02

taremuha je napisao/la:quote="taremuha"]slika
Ovakve hocemo u klubu :salut:
Nemoj mi reci da prizivas bivse. Ne kontam Tatomirovic,Kovacevic? Daleko im kuca,kao Stojcevu,Velkoskom,pa i Saidu.@taremuha,pored Akademaca nam trebaju vrh stranci , ali ne sa Balkana. :thumbup:
Mislim na pozicije u klubu, nekad. Recimo kao Emir Hadzic. Samo AKADEMIJA. :thumbup:
P.S. Volim vidjeti da bivsi igraci objave ovako nesto u vezi FK Sarajeva. Znaci da je ipak vise od kluba.[/quote]

Znas da te cika @Samozdravlje voli , ali foleri su to.Kakva ljubav,suplja sine ,uhljebi.Drugo su ovi iz pionira/juniora ti su zatrovani bordo bojom.Nikad vise nikog , ko je otisao.Daleko im kuca.Jedva cekam snimak da gledam,kad pobjedimo gledam iz pocetka po 3/4x. :thumbup: :njanjanja:[/quote]
Znaci ako nisi akademac ne igras srcem. :) Otkud znas, ima sigurno i akademaca koji prije nisu navijali za FK Sarajevo, ali im se tu otvorio put i sto ne igrati za najbolji klub u BiH. Ide sad snimak, nadam se da si prije snimke tekme malo barem pogledao u dublu sinove Bosne. Valjda je u tebi ostalo barem malo teniskog fanatika, pozdrav :thumbup:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 sep 2018, 01:28

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Možda Ahmetović ne bi bio loš?
I on ga nekako mlitavo ošuta, al još nema promašaja. Pucao je u Lištici, pucao Krupi na Koševu i Zariji, ovako na prvu. Uglavnom, stopostotan je.
Mogu da razumijem da ne zna precizno, da ne zna na zadnjem koraku tijelom varati golmana i poslati ga u kontra stranu. ALI DA PROFESIONALAC NE ZNA ILI NE SMIJE JAKO, E TO NE KONTAM...

Yebo ga kreč, jel ovo kvantna fizika?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 16 sep 2018, 02:39

SedrenikHz je napisao/la:@bihuzur jesi skontao avatar?
On voli Sarajvo,pravi je Hordas,jaran @bihuzur jedan je od nas . javi se,javi se ....
evo kontam sta da stavim :lol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2018, 03:01

bihuzur je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:@bihuzur jesi skontao avatar?
On voli Sarajvo,pravi je Hordas,jaran @bihuzur jedan je od nas . javi se,javi se ....
evo kontam sta da stavim :lol:
E haveru razocarao si me . Mora to brze,stavi grb grada,BiH,Europe , samo pozuri. :thumbup: :wave:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 16 sep 2018, 03:07

E haveru razocarao si me . Mora to brze,stavi grb grada,BiH,Europe , samo pozuri. :thumbup: :wave:
Tek sad usao u kucu jbg..Obeco sam husrefa i evo ga :mrgreen:

slika

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2018, 03:20

taremuha je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la: Znaci ako nisi akademac ne igras srcem. :) Otkud znas, ima sigurno i akademaca koji prije nisu navijali za FK Sarajevo, ali im se tu otvorio put i sto ne igrati za najbolji klub u BiH. Ide sad snimak, nadam se da si prije snimke tekme malo barem pogledao u dublu sinove Bosne. Valjda je u tebi ostalo barem malo teniskog fanatika, pozdrav :thumbup:
Ti me znas puno bolje od ove raje,ima puno istine u tome da momci koji dolaze iz "podmlatka" na drugaciji nacin dozivljavaju klub.To ne vazi samo za FKS.Kad pazljivije pogledas sa jedne strane Handzica i Dupovca kako daju podrsku Resicu,Mujakicu,Pidri bas se raznjezim. Nekako mi "zive legende bh sporta odose u drugi plan",radi prve i najvece ljubavi,a Akademci su krivci.Gledao sam ,ocekivano,uspjeh je i dobaciti do Japana.Kako Basic potapsa Darku.Lijepo.Uz malo srece moze se dogodine u Svjetsku elitu,a FKS do grupa EL aBd.Naravno necu ti ja kvariti emocije,bitno je da smo na istoj strani.Pozdrav mladi prijatelju. :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2018, 03:23

bihuzur je napisao/la:

slika
LUD SI :rol: :rol: OBECAO ,IZVRSIO .POZDRAV,NEK SI ONO SKINUO.HVALA TI,SAD CU SE TEK RASPISATI,ONO ME IRITIRALO :tokralju:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2018, 03:55

broj6 je napisao/la: Ovo je jako lijepo za vidjeti šta god ti mislio. Ja ne mislim da oni imaju nešto od toga što prate Sarajevo sad.Nemoj biti jedan od utripovanih što unosi neke gluposti baš onda kad ne treba
Ja sam presretan veceras,a vjerujem i ti.Razmjenio sam poruke sa mladicem kojeg postujem,a skrenuo mu paznju na to da su fudbaleri uglavnom surove interescije(sto je normalno).Kako se ispalio Kovacevic.Neka je,ima pravo na to.To je kao oni sto su za vrijeme agresije plakali iz Minhena za BiH,a pitaju novinarku"Jeste li nam obezbjediti humanitarnu,kad se budemo morali vratiti".Jedan je Gojko Cimirot ,da li je jos iko dao KM za kamp.Cimirot jeste.Ne pise,momak dao.Isto je radio Stojcev i trazio cifru.Isto je radio Velkoski i zauzima mjesto stranca,a efekat mu kao nekog prosjecnog bh igraca.Necu ni pokusati da protivrjecim tebi,bitno mi je da si navijac FKS,ali te molim da mene sa 50 god. navijackog staza ne osudjujes za utripovavanje.Uz par izuzetaka fudbalera(na prste jedne ruke),pravi navijaci su mi legende i njima se klanjam(figurativno),oni daju klubu,a ostali su tu profesionalno(rijetki su sa emocijom).Pozdrav.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 16 sep 2018, 04:36

bihuzur je napisao/la:

slika
LUD SI :rol: :rol: OBECAO ,IZVRSIO .POZDRAV,NEK SI ONO SKINUO.HVALA TI,SAD CU SE TEK RASPISATI,ONO ME IRITIRALO :tokralju:
ide mi cojek na zivce sa makedoncem, yebo ga on. svaku utakmicu igramo sa igracem manje

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 16 sep 2018, 07:52

BordoSarajevo je napisao/la:Kaže Hus da je zadovoljan sa Hebibom a sa Pidrom i ne baš :D :D
Ne mogu da vjerujem ovo za Pidru. To je zaista idiotski!!! Neke su to opasne šeme. Tako je sklonio I Šabanovića i Resića.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 16 sep 2018, 08:31

Upravu je @bihuzur za Velkovskog, ja *ebemu nije Messi pa da ga ne smijes ostaviti na klupi, lik totalno nema ideje za igru, nit zna dati pas, nit zna izvesti korner a vala nit zna dati penal, na sinoćnoj utakmici vise je Dupovac bio opasniji po protivnički gol nego makedonac..

Što se tiče snioćne utakmice, moglo je i bolje, odbrana nam je tanka, 2-3 greske je imao Mujakić koji su nas mogle kostati gola, ali sreća pa nije.. Sve u svemu na kraju se sve dobro zavrsilo, sad u Mostar i nadati se pobjedi.
Bordo bijeli za život cijeli!!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 sep 2018, 08:53

bordopoeta je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Kaže Hus da je zadovoljan sa Hebibom a sa Pidrom i ne baš :D :D
Ne mogu da vjerujem ovo za Pidru. To je zaista idiotski!!! Neke su to opasne šeme. Tako je sklonio I Šabanovića i Resića.
Nisam gledao utakmicu, i ne želim komentarisati bilo čiju igru. Volio bih samo da mi objasniš šta je moguće da se dešava iza svega i koje šeme su u pitanju? Hvala unaprijed.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 sep 2018, 08:53

Pantelija je napisao/la:
Zip je napisao/la:Vidim da se opet bodrilo na temi do 70 minute :lol:
Naravno, prednjaci pantelija :tralala: :tralala: inace veliki navijac koji ne propusta tekme :guz:

Inace, dobra utakmica.. rutinski... Malo smo se vise potrosili nego inace..
Sve je dobro, osim Musemica. Al sta je tu je :kafa:
Seljacino, sad je 2018. Godina, ljudi imaju 3G, u cg 4G , pa i 5G, ono nisi kuci nego pises sa stadiona, ne bi vjerovao :O
Ponio te istok :lol:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 16 sep 2018, 09:20

Cudi me da nije pohvalio krstu puza :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 16 sep 2018, 09:26

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Nisam gledao utakmicu, i ne želim komentarisati bilo čiju igru. Volio bih samo da mi objasniš šta je moguće da se dešava iza svega i koje šeme su u pitanju? Hvala unaprijed.
I ja se to pitam. Ne znam ti na to odgovoriti, niti sam insajder, niti imam nekog insajdera. Moguće neki talovi sa menadžerima ili sa nekim iz uprave, nemam pojma. Moja pretpostavka, zbog sklanjanja Šabanovića , a pogotovo Resića koji je ono što je odigrao, to uradio perfektno. Zatim olahko puštanje Herića, koji je za ono što je igrao pokazao više od svih naših u vezi.

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 16 sep 2018, 09:31

Hajmo sada malo u Mostar odigrati finu tekmu, i onda ići na 3 boda protiv Krupe. Sviđa mi se mentalitet ovog tima :kafa:
I am coming

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 16 sep 2018, 09:32

Nisam gledao utakmicu, i ne želim komentarisati bilo čiju igru. Volio bih samo da mi objasniš šta je moguće da se dešava iza svega i koje šeme su u pitanju? Hvala unaprijed.[/quote]
I ja se to pitam. Ne znam ti na to odgovoriti, niti sam insajder, niti imam nekog insajdera. Moguće neki talovi sa menadžerima ili sa nekim iz uprave, nemam pojma. Moja pretpostavka, zbog sklanjanja Šabanovića , a pogotovo Resića koji je ono što je odigrao, to uradio perfektno. Zatim olahko puštanje Herića, koji je za ono što je igrao pokazao više od svih naših u vezi.[/quote]
Samo da dodam, da je "mali" Pidro strašan potencijal, da ga treba forsirati i bodriti, a ne ovakvim javnim izjavama, ubijati ga u pojam.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.