FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zna li neko jeli nam se priključio onaj Smajić Irhan iz Iskre?
trenutno nijeMostar47 je napisao/la:zna li neko jeli nam se priključio onaj Smajić Irhan iz Iskre?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja bih ipak volio izbjeći Partizan.Vratili su Tošića iz Man Utd-a,kupili mladog reprezentativca BiH Galešića,Stevanovića.Ipka će imati puno jaču ekipu od nas,iako im odu ove zvijezde.Ja bi volio Bohemians,AIK ili Ekranas.vrce sa juga je napisao/la:Partizan je ove godine slab totalno !! Sad chatam sa drugom iz BG kaze pravo slaba ekipa i idu im najvazniji igraci !! mislim da tu mozemo trazit sansu !!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kakvog bre Tosica'TMovac je napisao/la:Ja bih ipak volio izbjeći Partizan.Vratili su Tošića iz Man Utd-a,kupili mladog reprezentativca BiH Galešića,Stevanovića.Ipka će imati puno jaču ekipu od nas,iako im odu ove zvijezde.Ja bi volio Bohemians,AIK ili Ekranas.vrce sa juga je napisao/la:Partizan je ove godine slab totalno !! Sad chatam sa drugom iz BG kaze pravo slaba ekipa i idu im najvazniji igraci !! mislim da tu mozemo trazit sansu !!

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
pa gdje ste grobari,place mi se kad vidim komentare pojedinaca ali fkt...sto se tice izvlacenja ne mislim da ne mozemo proci bilo koga da izvucemo,u danasnjem fudbalu slabo vise igraju i pare,DANAS IGRA SRCE I ZELJA ZA REZULTATOM,znaci koga god da izvucemo uz malo srece,puno borbenosti i zelje mozemo dalje..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
O ovome govorim otkad smo uzeli titulu a razlog je isti. Ne nadam se da sa ovom ekipom mozemo, u ovom novom sistemu, odigrati vise od dvije utakmice u Evropi.pile87 je napisao/la:ne znam na osnovu cega pojedini gaje nade da mozemo nekog proci, mislim da sam prilicno realan i da su sve ekipe koje nam mogu doci trenutno bolje od nas jednu sansu vidim u tome da je u fudbalu sve moguce da pobjedi i slabija ekipa.Ono sto bi bilo dobro je da izvucemo neku ekipu iz nekog finog mjesta da mogu otici negdje da mi guzica vidi puta, sta covjek moze vidjeti u beogradu cigane ulicne svirace kineske pijace ...**** partizan!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- slavko njegus
- Kontakt:
da li se neko nadao da ce Gana pobijediti Srbiju?
da li se neko nadao da ce Srbija pobijediti Njemacku?
...
de ba nemojte pehirati... sacekajmo do sutra...
...
ma nije to pehiranje , to je realan pogled na situaciju , bolje nego neka nerealna ocekivanja da cemo proci pa posle razocaranje ako ne uspijemo , ovako postavis realne ambicije pa ako se desi iznenadjenje pa prodjemo dalje , onda odlicno za sve nasslavko njegus je napisao/la:da li se neko nadao da ce Gana pobijediti Srbiju?
...

-
- Kontakt:
ma razocarenje nije kad ispadnes u kvalifikacijama za ligu prvaka,kad sam istrpio ove susne godine i isao kad je znalo doci 1000 ljudi na stadion pa samo sto ne zaplacem kad vidim grbavicu u onakvom stanju,ne mogu se razocarati ni sada,jer zeljo ce napraviti korak dalje u kvalifikacijama zapamtite...lottdogg je napisao/la:ma nije to pehiranje , to je realan pogled na situaciju , bolje nego neka nerealna ocekivanja da cemo proci pa posle razocaranje ako ne uspijemo , ovako postavis realne ambicije pa ako se desi iznenadjenje pa prodjemo dalje , onda odlicno za sve nasslavko njegus je napisao/la:da li se neko nadao da ce Gana pobijediti Srbiju?
...
Realan pogled na situaciju je i pobjeda Svicarske protiv europskih prvaka ? Svi znamo da je EP jace od SP, pa ti vidi.lottdogg je napisao/la:ma nije to pehiranje , to je realan pogled na situaciju , bolje nego neka nerealna ocekivanja da cemo proci pa posle razocaranje ako ne uspijemo , ovako postavis realne ambicije pa ako se desi iznenadjenje pa prodjemo dalje , onda odlicno za sve nasslavko njegus je napisao/la:da li se neko nadao da ce Gana pobijediti Srbiju?
...
Evo sada, Novi Zeland koji kosta 13miliona (jel' ovako rece komentator?) bori se protiv Italije koja kosta 300+ miliona, i gle cuda - igraju 1:1.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Svako ima pravo na svoje misljenje!
AMAR OSIM
Fino je igrat protiv velikih kluba... ali moramo gledati malo drugacije... klub nema para, zato nam treba sto vise utakmica u europi... u prvoj utakmici nam treba sto laksi protivnik, jer ako prodemo u trece pretkolo i tu izgubimo imamo jos mogucnost igranja europa lige... gdje imamo jos dvije tekme... sto je ukupno 6 utakmica x XX€ mada su i to male pare...
sve je moguće, ništa nije nemoguće, ali se vjerovatnoće jako razlikuju, zato se iznenađenja i zovu iznenađenja
i zato nam je ipak bolje da dobijemo bohemians ili ekranas nego partizan.

ne kazem ja da se iznenadjenje ne moze desiti , vec kazem da je bolje da se ne nadamo previse , pa ako iznenadimo dobro je , ja iskreno ne ocekujem niss posebno , nek igraci ostave srce na terenu pa sta god urade , kad sam mogao godinama gledat kako gubimo od posusja , orasja i ostalih sela , ovo sad je zlatna premija samim tim sto imamo priliku da igramo u evropi nakon toliko godina, a svi vi koji ne gledate realno sad posle cete pljuvati po klubu ukoliko zeljo ispadne , ja se nadam da si ti upravu , i da ces me citirati za mjesec dana da me ismijavas zbog ovoga post jer si ti bio upravu i jer je zeljo prosao dalje1921 je napisao/la:Realan pogled na situaciju je i pobjeda Svicarske protiv europskih prvaka ? Svi znamo da je EP jace od SP, pa ti vidi.lottdogg je napisao/la:ma nije to pehiranje , to je realan pogled na situaciju , bolje nego neka nerealna ocekivanja da cemo proci pa posle razocaranje ako ne uspijemo , ovako postavis realne ambicije pa ako se desi iznenadjenje pa prodjemo dalje , onda odlicno za sve nasslavko njegus je napisao/la:da li se neko nadao da ce Gana pobijediti Srbiju?
...
Evo sada, Novi Zeland koji kosta 13miliona (jel' ovako rece komentator?) bori se protiv Italije koja kosta 300+ miliona, i gle cuda - igraju 1:1.
nama su sve pare velikeVallter je napisao/la:Fino je igrat protiv velikih kluba... ali moramo gledati malo drugacije... klub nema para, zato nam treba sto vise utakmica u europi... u prvoj utakmici nam treba sto laksi protivnik, jer ako prodemo u trece pretkolo i tu izgubimo imamo jos mogucnost igranja europa lige... gdje imamo jos dvije tekme... sto je ukupno 6 utakmica x XX€ mada su i to male pare...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Raja ima li išta od nekog sponzora
JAKOG 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug Tošića je u RusijiTMovac je napisao/la:Ja bih ipak volio izbjeći Partizan.Vratili su Tošića iz Man Utd-a,kupili mladog reprezentativca BiH Galešića,Stevanovića.Ipka će imati puno jaču ekipu od nas,iako im odu ove zvijezde.Ja bi volio Bohemians,AIK ili Ekranas.vrce sa juga je napisao/la:Partizan je ove godine slab totalno !! Sad chatam sa drugom iz BG kaze pravo slaba ekipa i idu im najvazniji igraci !! mislim da tu mozemo trazit sansu !!
Ne možemo Hamo sve odjednom, biće sačekaj malo, za par sezona će nam biti stvarno neko jak 

-
- Kontakt:
Seeded teams
Hapoel Tel Aviv
Sparta Prague
Rosenborg
Red Bull Salzburg
Litex Lovech
Dinamo Zagreb
Partizan
BATE
Lech Poznań
Žilina
Sheriff Tiraspol
Debrecen
Omonia
AIK
Bohemians
Ekranas
Aktobe
Unseeded teams
HJK Helsinki
Levadia
Liepājas Metalurgs
FH
Željezničar
Olimpi Rustavi
Pyunik
Koper
Inter Baku
Renova
Dinamo Tirana
HB Tórshavn
The New Saints
Winners of match involving FC Santa Coloma
Winners of match involving Tre Fiori
Linfield
Jeunesse Esch
to su moguci zeljini protivnici.licno bih volio ako bi dobili ekranas ili zilinu
Hapoel Tel Aviv
Sparta Prague
Rosenborg
Red Bull Salzburg
Litex Lovech
Dinamo Zagreb
Partizan
BATE
Lech Poznań
Žilina
Sheriff Tiraspol
Debrecen
Omonia
AIK
Bohemians
Ekranas
Aktobe
Unseeded teams
HJK Helsinki
Levadia
Liepājas Metalurgs
FH
Željezničar
Olimpi Rustavi
Pyunik
Koper
Inter Baku
Renova
Dinamo Tirana
HB Tórshavn
The New Saints
Winners of match involving FC Santa Coloma
Winners of match involving Tre Fiori
Linfield
Jeunesse Esch
to su moguci zeljini protivnici.licno bih volio ako bi dobili ekranas ili zilinu
Ako nastavimo ovako da radimo...Omar500 je napisao/la:Ne možemo Hamo sve odjednom, biće sačekaj malo, za par sezona će nam biti stvarno neko jak

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: antibot, ELDIABLO20, ristagrad, Sarun i 81 gost.