ma imali smo nešto kamata oko 50.000 KM i ovim zakonom smo na nuli ali 100%.Adma je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:raja usvojen je zakon o djelimičnom otpisu dugova.
Koliko sam ja upoznat sa ovim Velez svodi svoj dug na nulu

ma imali smo nešto kamata oko 50.000 KM i ovim zakonom smo na nuli ali 100%.Adma je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:raja usvojen je zakon o djelimičnom otpisu dugova.
30% otpisa svima.Adma je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:raja usvojen je zakon o djelimičnom otpisu dugova.
to stoji MV, ali s druge strane ovaj zakon će omogućiti da se ulaže u klubove i na kraju da se isti privatizuju. Na ovaj način Velež će postati atraktivan potencijalnim sponzorima ali i ulagačima.MostaracVelezovac je napisao/la:30% otpisa svima.Adma je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:raja usvojen je zakon o djelimičnom otpisu dugova.
Zelji Sarajevu zajedno to je preko 2 miliona maraka.
Velezu, naravno, puno manje.
Ovo je jos primjer kako se klubovi u Sarajevu povlasteno gledaju. Nikome ovaj zakon ne valja koliko njima. Sad smo mi budale sto smo vracali dug sve one godine. Mogli smo se i mi zaduzivati i kupovati titule ko i ostali. Tuga.
Travnik nam tek dolazi, na Piroti smo uzeli bod..MostaracVelezovac je napisao/la:I jest i nije ...amypitar je napisao/la:
Velezu je problem sto ga uzimaju sve ekipe iz vrha kojim trebaju bodovi.I te su ekipe uvjek favoriti.
Sve dok ne bude te uzimali sve redom bez kalkulacija,tesko da ce te zadugo u Evropu.
Borca smo dobili 3:0 kad su ovi bili na vrhuncu - mislim da su bili tad zaredali nekoliko pobjeda. Ne sjecam se da ih je iko tako visoko mlatnuo ove sezone.
Olimpica smo dobili 0:1 kod njih.
Kod Zrinjskog smo igrali nerjeseno.
Znaci nije to da gubimo protiv vodecih ekipa, nego sto gubimo kuci.... S Olimpicom smo igrali 1:1 kod nas, sa Mladosti isto tako, s Travnikom smo igrali nerjeseno kuci.... joj dodje mi da skocim s ovog prozora kad se sjetim....
Ma zguzit i jedne i druge. Bez milosti, neka bolji pobijedi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba dat Zelji 3 boda i zguzit u zadnjem kolu medjugorske rancere. Kako bi oni nas povalili da igraju npr sa Sirokim ili Vitezom i da je ista situacija. Jednom smo ih ostavili u ligi i sta trebamo im pomagati da dodju do titule. Nisam zagovornik nekih pustanja ali ovo je izuzetak. Iako znam da Zeljo to nikad nebi uradio za Velez(Sarajevo bi) ja bi priredio taj scenario
Ne treba nam ovaj dokumentarac da bi skužili stvari.Kadet91 je napisao/la:
Evo link za one koje gledaju ovu emisiju, dokaza svakim danom sve vise da smo bili zrtvovani i da je svak od nas bio digao ruke, ukljucujuci i Sarajevo, pa smo i ovo prezivili.
Mi smo djavoli, Najjaci smo Najjaci!
Forza Velez!
Tako je brate moj. To hocu da kazem. Zivio ti meni!tepsija je napisao/la:Ne treba nam ovaj dokumentarac da bi skužili stvari.Kadet91 je napisao/la:
Evo link za one koje gledaju ovu emisiju, dokaza svakim danom sve vise da smo bili zrtvovani i da je svak od nas bio digao ruke, ukljucujuci i Sarajevo, pa smo i ovo prezivili.
Mi smo djavoli, Najjaci smo Najjaci!
Forza Velez!
To se zna ima 20 godina...mi smo ničiji,ali opet svoji,prkosni i jaki.
Nikome se ne trebamo zahvaljivati,sve smo uradili sami,bez mrlje.
Sačuvali Mostar,sačuvali Velež.Mi smo sinonim otpora,sinonim nemogućeg.
Zbog toga što smo jaki i svoji,nikome nema puštanja,ni Želji ni bilo kome drugom.
Samo na nož,samo na pobjedu!
Samo nam treba da dobijemo Zelju i donesemo titulu fasistickom klubu koji nas je istjerao sa stadiona. Ma ja posteni merhametli bosnje puni ponosa postenja ali s velikom kitom u labrnji. Daj brato to se namjesti neofirno a onda zguzit matane zadnje kol. Evo posteni 20 godina pa nas nigdje. Karaj male seljacice u bilin corapinMostaracVelezovac je napisao/la:Opasna kalkulacija. Ja to ne bi uradio. Nek pobjedi bolji. Isto ko sto sam ubjedjen da je one "bojkot" godine Zeljo pobjedio Veleza fer i korektno, isto ko sto sam ubjedjen da je Gosk uzeo bodove Velezu fer i korektno, isto tako vjerujem da ce i ove tekme bit fer.
Borba je za titulu. Svaki korak ce se pomno pratiti. Svaka mutna radnja ce se kaznit - pogledaj koliko cesto UEFA i FIFA traze investigacije pojedinih utakmica u zadnje vrijeme. Interesantno da je Velez 5 kola prije kraja prvenstva izbacio ovu izjavu o fer pleju.
Sve ti to govori da ce se igrat otvoreno pa ko koga.
Baš bogati?MostaracVelezovac je napisao/la:Semper je napisao/la:Velež se već jednom prodao i to Gošku prije dvije godine i nebi me čudilo da se u zadnjem kolu proda i Zrinjskom.
Svi su krivi sto je Sloboda ispala osim Slobode,nisu oni znali jadni...tepsija je napisao/la:Baš bogati?MostaracVelezovac je napisao/la:Semper je napisao/la:Velež se već jednom prodao i to Gošku prije dvije godine i nebi me čudilo da se u zadnjem kolu proda i Zrinjskom.
I pritom platio Slaviji da dobije Slobodu,i još platio Tuzlake da odigraju onako anemično i jadno,da ne zabiju gol.
Jelde?
Baš smo zločesti.
Ne treba se spuštati na njihov nivo nekog bratstva.Mi jesmo pošteni,možda i naivni,ali ljudi meke kičme nismo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Samo nam treba da dobijemo Zelju i donesemo titulu fasistickom klubu koji nas je istjerao sa stadiona. Ma ja posteni merhametli bosnje puni ponosa postenja ali s velikom kitom u labrnji. Daj brato to se namjesti neofirno a onda zguzit matane zadnje kol. Evo posteni 20 godina pa nas nigdje. Karaj male seljacice u bilin corapinMostaracVelezovac je napisao/la:Opasna kalkulacija. Ja to ne bi uradio. Nek pobjedi bolji. Isto ko sto sam ubjedjen da je one "bojkot" godine Zeljo pobjedio Veleza fer i korektno, isto ko sto sam ubjedjen da je Gosk uzeo bodove Velezu fer i korektno, isto tako vjerujem da ce i ove tekme bit fer.
Borba je za titulu. Svaki korak ce se pomno pratiti. Svaka mutna radnja ce se kaznit - pogledaj koliko cesto UEFA i FIFA traze investigacije pojedinih utakmica u zadnje vrijeme. Interesantno da je Velez 5 kola prije kraja prvenstva izbacio ovu izjavu o fer pleju.
Sve ti to govori da ce se igrat otvoreno pa ko koga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.