Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AndreWilliams
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la AndreWilliams » 24 jul 2015, 05:17

Memija ima potencijal za reprezentaciju. Brz k'o munja! Po meni, dostojna zamjena za Mujdzu. Treba ga nagraditi za onoliku borbenost i pozvati zajedno sa Bajicem na okup reprezentacije.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 24 jul 2015, 13:16

Samo da pozdravim sve one koji su spominjali Dilavera u kontekstu "A" reprezentacije. Budalom ga napraviše (kako vi kažete) "ispodprosječni" igrači iz Premijer lige BiH. Memija je za njega svemirski brod.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 jul 2015, 14:06

AndreWilliams je napisao/la:Memija ima potencijal za reprezentaciju. Brz k'o munja! Po meni, dostojna zamjena za Mujdzu. Treba ga nagraditi za onoliku borbenost i pozvati zajedno sa Bajicem na okup reprezentacije.
Moze na okup al polako sa tim guranjem. To je isto kao sa igracima iz Sarajeva. Kao npr onaj Head sto je gurao igrace Sarajeva u repku. Ja sam mu rekao cekaj samo da dodje solidan tim, sto Lech bas i nije i evo sta bi.
Zeljo je pobjedio ovaj tim iz Madjareske, treba sad pricekati protiv Standarda da se vidi sta se moze. Standard je solidan tim. A necemo razmisljati o dobrim timovima.
Sto se tice repke sad samo najbolji, jer se moramo kvalifikovati na EP.
Znaci Beg, Spaha, Mujdza, Vranjes, Ermin, Sunjic, Zuka, Seo, Lulic, Sejo, Medo, Besic, Pjanic, Hajrovic, Visca, Dzeko i nadajmo se da ce se Vedo trgnuti jer i on ipar minuta sto je igrao protiv Izraela je bio katastrofalan. Sto se tice novih igraca mozemo zvati ali samo da udju u slucaju povrede Mujdze i Besica.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 24 jul 2015, 14:24

kvalitet je napisao/la:Samo da pozdravim sve one koji su spominjali Dilavera u kontekstu "A" reprezentacije. Budalom ga napraviše (kako vi kažete) "ispodprosječni" igrači iz Premijer lige BiH. Memija je za njega svemirski brod.

Brate, u potpunosti se slažem sa tobom oko toga, jer frajer ništa, ali baš ništa nije pokazao, ni prema naprijed,a Bgm ni prema nazad. Memija je pokazao borbenost, odličnu fizičku spremu, tačnost i igru i prema naprijed i prema nazad. Bit će on kvalitet za repku to je sigurno, treba još malo iskustva i to je to aBd. :)

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 24 jul 2015, 14:43

Omark je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:Samo da pozdravim sve one koji su spominjali Dilavera u kontekstu "A" reprezentacije. Budalom ga napraviše (kako vi kažete) "ispodprosječni" igrači iz Premijer lige BiH. Memija je za njega svemirski brod.

Brate, u potpunosti se slažem sa tobom oko toga, jer frajer ništa, ali baš ništa nije pokazao, ni prema naprijed,a Bgm ni prema nazad. Memija je pokazao borbenost, odličnu fizičku spremu, tačnost i igru i prema naprijed i prema nazad. Bit će on kvalitet za repku to je sigurno, treba još malo iskustva i to je to aBd. :)
Tako je. Memija trenutno nije kvalitet za reprezentaciju, ali ako ode vani na vrijeme, postat će glavni desni bek repke. Ja uvijek ocjenjujem kvalitete igrača gledajući utakmice - a dvomeč sa Željom je pokazao da je Memija sigurno duplo kvalitetniji od Dilavera, a uz to mlađi pet godina. Tako da, Dilavera je suvišno spominjati u kontekstu potencijalnog reprezentativca. A uz to je arogantan, dovoljna je bila samo jedna njegova izjava: Ljuti nas prerano slavlje Željezničara. Šta su trebali ljudi, plakati? Bože sačuvaj. Znači, nekvalitetan, arogantan i poglup. Ali nije samo Dilaver u pitanju (protiv kojeg nemam ništa protiv, volio bih da me demantuje, ali nije to dovoljno za repku). Ima ovdje još nekih igrača koje forumaši pokušavaju "gurati", a koji su sličnog kvaliteta kao već spomenuti. Ja ne vjerujem da se spominju igrači prosječnih klubova finskih, norveških i sličnih liga, a u BiH postoji blago kao što su Hadžiahmetović, Radovac, Memija, Beganović, Duljević, Bajić, Cimirot itd. Volio bih da se i drugi bh. klubovi okrenu mlađim igračima, pa da ih spominjemo ovdje, a ne nekakve šatro talente iz dijaspore.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 24 jul 2015, 15:01

citav Zeljin tim u reprezentaciju prosli su Ferencvaros

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 jul 2015, 15:38

Siguran sam da Bazdarevic nece ostati nijem na ovakve partije igraca iz nase lige, te da ce ih znati adekvatno nagraditi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 24 jul 2015, 15:47

KenoRob je napisao/la:citav Zeljin tim u reprezentaciju prosli su Ferencvaros
Mislim da ko god to kaže nije realan. Btw. znam da je ironija u pitanju, ali sad bez zahebancije. Niko iz lige, prema mom nekom skromnom mišljenju, nije reprezentativni kalibar (možda jedan ili maksimalno dva igrača za klupu), ali isto tako nisu mnogi drugi koji se ovdje spominju.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 jul 2015, 15:53

kvalitet je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:citav Zeljin tim u reprezentaciju prosli su Ferencvaros
Mislim da ko god to kaže nije realan. Btw. znam da je ironija u pitanju, ali sad bez zahebancije. Niko iz lige, prema mom nekom skromnom mišljenju, nije reprezentativni kalibar (možda jedan ili maksimalno dva igrača za klupu), ali isto tako nisu mnogi drugi koji se ovdje spominju.
Treba pricekati da se vidi kako to sve izgleda protiv Standarda. Ne smijemo se sad zezati pred ovakve vazne utakmice.
Ja da se pitam, Avdija bi letio iz tima a umjesto njega zvati Martica i Memiju.
Jel mi igramo ikakve prijateljske prije Belgije? Trebali bi dati sanse Memiji i Duljevicu ako igramo, inace ne.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 jul 2015, 17:34

Ako se dosad pozivao Vrsajevic kao zamjena za desnog beka, onda bi Kerim Memija vec za naredno okupljanje trebao dobiti poziv umjesto Avduke. :tralala:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 jul 2015, 17:34

Ima Ceska Liga na Areni, Mahmutovic na klupi.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 jul 2015, 17:51

Davno sam ja to rekao, pogotovo onima koji su trazili tog Dilavera umjesto Avdije. Prvo sto nije bolji od Avdije, a drugo sto i nema pravo igrati za nas. Znaci trebali smo gubiti vrijeme i energiju na ganjanje papirologije a kada ih na kraju izganjas ne dobijes nista sto vec i ranije nisi imao.
p.s. Sad ce opet krenuti potcjenjivanje i pljuvanje Avdije, dovoljno je da se spomene njegovo ime da bi se pojedinci "upalili". Ali pokusajte nas postediti makar ovaj put. Nije on tema. :thumbup:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 jul 2015, 18:16

Avdija je igrac koji kad trci sa loptom, lopta mu se odbije od nogu i ode u AUT, i to dva puta u roku od 15 minuta. Ko ne vjeruje nek pogleda kipar. Calcio poštedi nas makar ovaj put ne brani VHS. Nije odbrana Sušica svaka tema.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 24 jul 2015, 18:33

FKS ispalo Zeljo proso yebeni Ferencvaros, sad ce Bajic i Memija zamjenut Cimirota i Gojaka. Al ste smijesni Boze dragi. Zar stvarno nekima kroz sve ove godine u ovim Evropskim takmicenjima nije jasno koliko su daleko od ozbiljnog fudbala ovi nasi klubovi i igraci.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2015, 18:53

Evo Mahmutovica, tekma je na areni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pivopija
Kontakt:

Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Pivopija » 24 jul 2015, 18:53

ASD je napisao/la:Ima Ceska Liga na Areni, Mahmutovic na klupi.
Evo ga ulazi u igru, ima jos pola sata do kraja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 jul 2015, 19:10

Mahmutovic dao gol.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 24 jul 2015, 19:11

Mahmutovic mora biti pozvan, mora. Trenutno nas drugi napadac po kvaliteti.
Don't believe the hype.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jul 2015, 19:15

Po formi možda, ali po kvaliteti nije ni u top 5.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 24 jul 2015, 19:23

Virtu4l je napisao/la:Po formi možda, ali po kvaliteti nije ni u top 5.
Upravo tako, pogresno sam se izrazio. :kafa:
Don't believe the hype.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot] i 21 gost.