La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Što ga ne prodaše prošle godine? Da uzmu stotinjak miliona i uštede plate isto toliko. U stvari teško bi to bilo opravdati navijačima, ovako je lakše kad je sve otišlo u hendek.
- Shategabri
- Kontakt:
Njemu je najbolje nek ide u Juve kod jarana Rone.
Evo peru ruke od njega i PSG i City.
Ne bi mu loša destinacija bio ni MinKen
Ne bi mu loša destinacija bio ni MinKen

Koševo Zapad
Zato što ga nikad (pa ni sad) nisu planirali prodati.
Koja budala bi prodavala Messija ?
Jer nisu znali da ce im ga La Liga ovako suknuti. Sve se vrti oko Superlige, nek odustanu danas i sutradan ce Messi biti registrovan.
- Shategabri
- Kontakt:
Kako nisu? Laporta kaže sve smo znali, ali ne možemo ništa. Znali su da će imati ovaj problem, ali ne i kako ga riješiti.
Koševo Zapad
Obaraju mu očekivanja i potraživanja ili je već gotovo sa neka od ta dva tima.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:29
Ne bi mu loša destinacija bio ni MinKen![]()
U Minken? Eno Haso miksa videa sa youtube, da ga prezentuje upravi.
Pa jesu sad, tj unazad 2 mjeseca, nisu prije godinu znali jer nije bilo CVCa tad koliko znam.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:32Kako nisu? Laporta kaže sve smo znali, ali ne možemo ništa. Znali su da će imati ovaj problem, ali ne i kako ga riješiti.
City mozda i pere al za PSG nisam bas siguran. Već se lupaju neke ogromne cifre netto zarade a nije da im je FFP neka prepreka. Ne smijem ni zamisliti kako bi se sprdao protiv troyesa, nimesa, caenasljivo je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:33Obaraju mu očekivanja i potraživanja ili je već gotovo sa neka od ta dva tima.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:29
Ne bi mu loša destinacija bio ni MinKen![]()
U Minken? Eno Haso miksa videa sa youtube, da ga prezentuje upravi.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Frajer za 16 godina 10 puta produzio ugovor, uprava Barce sad kao iznenađena, kako to?
Koliko god su ispali glupi sa potpisivanjem raznoraznih budaletina za ogromne pare tako su se sjebali i s njim.
Dostignuca katalonaca iz prethodne 3-4 sezone bi bila moguća i bez Mesija u timu.
Sad kad ih je izmuzo odlazi bez da Barca dobije priliku da ga bar unovči i tako sebi olakša situaciju u koju su se doveli.
Prosle sezone kad je slao faxove kako je nezadovoljan i kako hoce da ide su trebali da uzmu koliko se moglo uzeti i cao.
Real je prodao Ronalda nakon 3 uzastopne lige prvaka.
Kad je ovaj izrazio zelju da ide, rečeno mu je da dodje sa ponudom i tjt.
Koliko god su ispali glupi sa potpisivanjem raznoraznih budaletina za ogromne pare tako su se sjebali i s njim.
Dostignuca katalonaca iz prethodne 3-4 sezone bi bila moguća i bez Mesija u timu.
Sad kad ih je izmuzo odlazi bez da Barca dobije priliku da ga bar unovči i tako sebi olakša situaciju u koju su se doveli.
Prosle sezone kad je slao faxove kako je nezadovoljan i kako hoce da ide su trebali da uzmu koliko se moglo uzeti i cao.
Real je prodao Ronalda nakon 3 uzastopne lige prvaka.
Kad je ovaj izrazio zelju da ide, rečeno mu je da dodje sa ponudom i tjt.
- Shategabri
- Kontakt:
Neće biti ni sad jer neće Real i Barsa, ali će biti salary cap. Mislim da su puno prije znali, da je i Barto znao da ide u bezizlaznu situaciju, pa je digao sidro.Finn je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:39Pa jesu sad, tj unazad 2 mjeseca, nisu prije godinu znali jer nije bilo CVCa tad koliko znam.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:32Kako nisu? Laporta kaže sve smo znali, ali ne možemo ništa. Znali su da će imati ovaj problem, ali ne i kako ga riješiti.
Nema Real veće rashode od Barse, ali vidiš da nikog ne dovode, sigurno su i oni preko capa. Treba rastjerati metuzaleme sa velikim platama i podvući crtu.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ma dobro ja razumijem da je priča Messija u Barsi drugačija od CR-ove u Realu.
S druge strane to je Barsi i uteg jer ne znaju kad treba reći doviđenja.
Ne bi sigurno ni sad da nije ispalo ovako kako jeste.
Koševo Zapad
Barsa nije napravila grešku sa Messijem, osim sad tj. prošlo ljeto, ako su znali da nezaustavljivo idu u provaliju.
Barsa je napravila grešku sa svim drugim skupim igračima. Šta li su htjeli napraviti, galaktikose, stvarni fifa manager, ne znam. Tako stvari ne mogu funkcionisati. Na svaku super zvijezdu u tim dodaješ pet vodonoša od milion plate, ali jok, oni na Messija dodali još jedno 4-5 skupih super zvijezdi sa 20+ plate. Što je sve na to retardacija i harakiri je da su dali grdne pare za dva igrača (kako transferom pa onda i platom) koji u polju, u igri, okupiraju Messijev prostor i nisu kompatibilni sa njim pa tako i sa te strane su gubili pare.
Barsa je napravila grešku sa svim drugim skupim igračima. Šta li su htjeli napraviti, galaktikose, stvarni fifa manager, ne znam. Tako stvari ne mogu funkcionisati. Na svaku super zvijezdu u tim dodaješ pet vodonoša od milion plate, ali jok, oni na Messija dodali još jedno 4-5 skupih super zvijezdi sa 20+ plate. Što je sve na to retardacija i harakiri je da su dali grdne pare za dva igrača (kako transferom pa onda i platom) koji u polju, u igri, okupiraju Messijev prostor i nisu kompatibilni sa njim pa tako i sa te strane su gubili pare.
Barcelona je pravila grešku za greškom svaki prelazni rok,no umjesto da Messija puste prošle sezone i uzmu oko 100 mil a želio je ići oni ga prisile da ostane da bi sad otišao džaba kakvi umovi upm.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Prosle sezone citam postove navijaca Barce, svi su za odlazak Mesija( meni najbolji igrac svih vremena) i novi pocetak bez njega, danas se toliko drami sto odlazi. Nikad jedan igrac nece i ne smije biti veci od kluba. Cija je greska sto odlazi, pa naravno bivse uprave a i njega samog. Negdje sam procitao da je u 16 godina 10 puta produzavao ugovor, bukvalno svake druge sezone taj ugovor se morao poboljsavati. Onda, poslije drame prosle sezone, trebali su ga prodati, poslati poruku, uzeti pare i nastaviti dalje. Barca ima dobre igrace, treba to ukomponovati. Uglavnom, nova era bez Ronalda j Mesija pocinje.
- Shategabri
- Kontakt:
Ja nešto sumnjam, možda naredne sezone, ali eto u ovom biznis fudbalu je sve moguće i preko noći se stvari promjene, uvjerili smo se milion puta : )
- Shategabri
- Kontakt:
Naredne sezone je džabe. Jedino da produži ugovor.
Koševo Zapad
To ti govorim u ovo vrijeme, kad su svi nešto u minusu i problemima, lakše je potpisati neki predugovor i dovesti besplatno igrača, nego sad platiti za njega 80 - 100 miiona, nema smisla zaista.Shategabri je napisao/la: ↑07 avg 2021, 09:51Naredne sezone je džabe. Jedino da produži ugovor.
Realno Barcelona se propisno isprovaljivala zadnjih godina, kako na ovom tako i na sportskom planu. Roma, Liverpool, Bayern, odlazak Neymara, sad i Messija...skupo su kožu prodali za onaj preokret protiv PSG-a. Sve je meščini tad krenulo 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.